Recept a szkeptikus Valentin - napozóknak

2018. február 13. 12:34

Fültanúja voltam egy beszélgetésnek, ahol a szerelmespár egészen más véleményen volt a Valentin-nap ünnepét illetően. Érdekes konklúzió született!

Az utálatos lány tökéletes házi müzlije

2018. február 12. 14:11

Nem történt más, csak kimentem a konyhába és eszméletlenül finom sült méz és fahéj illat fogadott. Felkutattam hát, honnan jön, végül megtaláltam a forrást és annak gazdáját is, aki egy több ízben fura lány volt. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de megszereztem a receptet!  

Az erdélyi szalagos

2018. február 09. 16:00

Természetesen fánk! Nem hagyhattam ki az igazi szalagos fánk receptjét, ha itt a farsang. Nem is akármilyen recept ez, a legjobb, erdélyi, nagymama fánk receptje.

Vörösboros marhapörkölt túrós-kapros galuskával

2018. február 01. 16:00

Próbálom mondatokba foglalni az élményt, amit átéltünk e menü elfogyasztásakor, de inkább egy receptet adok ahhoz, hogy ti is ebbe a csapatba tartozzatok! Nem csupán a receptet, de úgy döntöttem, az összes pörkölt, ragu nyitját, titkát leírom, hogy megjegyezzétek egy életre!

Hétköznapra is jut egy fánk

2018. január 31. 16:10

Nem tudjuk most már számon tartani, hányféle fánkrecept létezik, ráadásul nemzetközileg végképp nem, de a mi csörögefánkunk azért az első helyek egyikén toporog, ha külföldön is kóstolják! Jelzem, teszteltem!

A mozzarella őrültek kedvenc receptje

2018. január 25. 13:50

Könnyű, lágy, omlós, kissé nyúlós és rengeteg variációban lehet elkészíteni, ez a mozzarella! A sajtok egyik királynője, kevésbé markáns íze ellenére, de éppen ezért diétázók, ínyencek egyaránt megtalálják a kedvenc fogásukat belőle. Az igazán nagy mozzarella őrülteknek született azonban egy birodalmuk Los Angelesben is, ahonnan elhoztam a legjobb fogás receptjét!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×