Vörösboros marhapörkölt túrós-kapros galuskával

2018. február 01. 16:00

Próbálom mondatokba foglalni az élményt, amit átéltünk e menü elfogyasztásakor, de inkább egy receptet adok ahhoz, hogy ti is ebbe a csapatba tartozzatok! Nem csupán a receptet, de úgy döntöttem, az összes pörkölt, ragu nyitját, titkát leírom, hogy megjegyezzétek egy életre!

Hétköznapra is jut egy fánk

2018. január 31. 16:10

Nem tudjuk most már számon tartani, hányféle fánkrecept létezik, ráadásul nemzetközileg végképp nem, de a mi csörögefánkunk azért az első helyek egyikén toporog, ha külföldön is kóstolják! Jelzem, teszteltem!

A mozzarella őrültek kedvenc receptje

2018. január 25. 13:50

Könnyű, lágy, omlós, kissé nyúlós és rengeteg variációban lehet elkészíteni, ez a mozzarella! A sajtok egyik királynője, kevésbé markáns íze ellenére, de éppen ezért diétázók, ínyencek egyaránt megtalálják a kedvenc fogásukat belőle. Az igazán nagy mozzarella őrülteknek született azonban egy birodalmuk Los Angelesben is, ahonnan elhoztam a legjobb fogás receptjét!

A boszorkányok, akik gyertyával a fejükön kalácsot sütnek

2017. december 13. 18:59

Svédországban ugyanis a hagyomány máshogy szól. Nem a templomba mennek, széket faragnak, boszorkányt kiáltanak a lányok, hanem egyenesen a konyhába, koronával és bizony bedagasztják a gyorsan készülő és tradicionális, Lussekatter kalácsukat.  
33 34 35 36 37
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×