Házi szörpök cukormentesen és klasszikusan

2019. június 07. 18:33

Nem jelent problémát a boltban megvenni a szörpöt, de ha kipróbáljuk otthon elkészíteni, bebizonyosodik, hogy egyszerűbb, gyorsabb, mint gondoltuk volna. Nem utolsó sorban, így elkészíthetjük cukormentesen is.

Spárga-sonka-tojás

2019. június 05. 10:00

Egy penne citromban párolt spárgával, fokhagymás tejszínben és pirított sonkakockákkal isteni! A receptben egy trükköt találsz, amitől nem száradnak ki másnapra sem a szószos tészták.

MESEHÉT- Kőleves

2019. június 02. 10:00

A leves nagyon megosztó a gyerekek körében, viszont a kőleves meséje tökéletes történet lehet köré. Most az egyik legmerészebb verziót, a kelkáposztalevest főztem meg kőlevesként. A titok: minden alapanyag sorakozzon a kamrában, amiért a gyerekeket küldjük be főzés közben.

MESEHÉT- Igazi kenyér

2019. május 31. 08:00

A ropogós kérgű, mesebeli kenyérhez egy újabb csemetét kell nevelni, azaz a kovászt. Tökéletes program a kicsikkel együtt 5-6 napon keresztül egy üvegcsében a közös kenyér lelkét elkészíteni, amiből együtt sütjük a vacsorának valót.

MESEHÉT- Csodapalacsinta

2019. május 29. 19:00

Ebben a rovatban mesében szereplő ételek receptjeit olvashatjátok, amelyekhez a mesét is csatolom. Olvassátok el otthon a kicsiknek és süssétek, főzzétek meg a benne szereplő ételt! Garantáltan az egyik legsikeresebb étvágycsalogató.

Epres Rákóczi-túrós

2019. május 27. 16:26

A Rákóczi-túrós sütemény egy cukrászversenyen vált ismertté közel 90 éve, ami baracklekvárral készült és lepény formában. Az eredeti recept mellett egy szezonális verziót is mutatok most.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×