A bácsi céklavacsorája

2018. március 13. 17:45

Minden nap itt kezdeném a reggelt, ha tehetném, a piacon! Elszánt, mosolygós emberek a dédelgetett portékával, akik szívesen osztanak meg hozzájuk recepteket is!

Mitől keserű és finom a bryndza?

2018. március 11. 08:34

A szomszédos ország egyik kedvenc étele, de hogy honnan ered a kesernyés íze és hogyan lehet mindez finom, azt leginkább akkor tudjuk meg, ha kipróbáljuk a híres juhtúrót!

Gyógyító gránátalma

2018. március 09. 19:19

Biztos vagyok benne, hogy ízekkel, színekkel hatalmas energiát lehet pótolni. Főételnek, vacsorára, elvitelre is tökéletes színes tésztaétel ez most és nem mellesleg, finom!

Nőnapi üdvözlet a konyhából

2018. március 08. 12:36

Kedves hölgytársaim, ne legyünk szégyenlősek, bátran köszöntsük fel magunkat egy giccses édességgel, amiben áfonya és pisztácia van! Gyorsan elkészül, így van időnk fogadni a sok-sok köszöntést is!

Mama piskóta

2018. március 07. 19:10

„Volt a mamának egy sütije, olyan epres és puha aljú, azt nagyon ennék újra!” Nehezen ugyan, de kiderült, hogy a klasszikus piskóta sok eperrel és a jó kis piros zselatinnal volt az örök kedvenc!

Ami marad, harag!

2018. március 04. 17:48

A bőséges vasárnapi ebédből nem kell semmit sem kidobnunk, minden szalonnapörcöt fel lehet használni és egy új finomságot készíteni belőle! csupán egy jó ötlet kell!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×