Magvas hamburger buci

2018. május 27. 10:16

Könnyű, édeskés, sok apró kis maggal a tésztájában, aminek tálaláskor vajban pirítjuk meg mindkét oldalát. Szerintem így lesz tökéletes nyoszolyája a hamburger húsnak.

Sztárok a Gourmet Fesztiválon

2018. május 24. 18:00

Esett ugyan az eső mindennap, ahogy az előző években is, de akkora volt az extázis, hogy ez senkit sem zavart az ízek birodalmában. Paul Bocuse küldetése sikerült, a szakácsokból sztárok lettek, akikkel itt, most találkozhattunk és nekünk főztek.  

Győr+ Konyha: Barbecue-pofon

2018. május 22. 11:09

Tűző nap, csurgó izzadság a homlokon és nehezebb levegővétel, tehát, nyár van! Ezt az állapotot nagymértékben kompenzálja, ha arcon csap a kezünk alatt sistergő steak vagy egy fokhagymás kukoricacső illata.

Tönköly kuglóf

2018. május 20. 15:31

Amint meghallom az édesség nevét, abban a pillanatban elindul a nyálelválasztásom! A legelegánsabb bűnöző az édességek listáján, aki kísértésbe vinne, ha hagynám!

Mentőcsónak: a humusz

2018. május 16. 08:33

Pár perc alatt elkészül, szuper egészséges és rengeteg variációja létezik amelykből biztosan akad kedvünkre való! Laktató, tárolható és finom, ennek ellenére a mi barátságunk kezdete sem volt zökkenőmentes!

Gyors, friss egészséges –thai leves!

2018. május 11. 15:52

Sokan próbáljuk lemásolni a nálunk legnépszerűbb kínai ételt, az édes-savanyú levest, de nem látom túl sok értelmét. Ennél jóval egyszerűbb, finomabb leveseket láttam a kínai lakótársaimtól!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×