Lencsefőzelék sült sonkával

2019. április 25. 19:22

Ismerős lehet a gondolat, de ez egy „turbó” változat, amitől eloszlik majd minden menzahangulat. A megmaradt sonkát húsvét után ültessük egy egészen más köntösbe most!

Fetás-mazsolás kréker - HúsvétOn

2019. április 18. 19:33

Nassolni fogunk húsvétkor, lássuk be! Ezért készítsünk kíméletes krékereket, ropogtatnivalót, amihez kisebb lelkiismeretfurdalással nyúlunk, mert egészséges, de isteni!

Sonkás- újhagymás muffin

2019. április 17. 17:07

Egy muffin ami szaftos, omlós, benne füstölt sonkadarabokkal a tetején pedig sült sajtkupakkal. A húsvéti asztalon jól mutat és nem utolsó sorban napokig belül puha, kívül ropogós marad.

A konyha rangja

2019. április 14. 13:32

Sok minden változik körülöttünk, ráadásul nagyon gyorsan. Ami fontos volna viszont, hogy az értékeinket ne engedjük elsodródni. Ilyen ez a régi, klasszikus recept, amit megőriztem és igyekszem továbbadni.

Egészségbomba: itt a Húsvéti torta

2019. április 14. 08:30

Természetes színek, természetes ízekkel, ez az idei répatorta zabból, tönkölyből, cukormentesen és kivikrémmel. Van sütemény, ami tele van vitaminnal és finom is. Azt mondom, ez a finomság a húsvéti asztal legnépszerűbb eleme lesz!

Medvehagymás galuska gombapaprikással

2019. április 12. 06:23

Fejedelmi lakoma a vegetáriánusoknak és a hústól épp pihenőknek. A tönköly galuskába friss medvehagyma, a paprikásba pedig már friss paradicsom és paprika kerülhet, így április derekán.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×