Eperlekvár – tippekkel!

2018. június 03. 14:21

Egy pohár rozéfröccsel ünnepelek minden gyümölcsszezon végén. Annyi lekvár, kompót eltevése után ez esik a legjobban, és bátran mondhatom: megérdemeljük mindannyian!    

Epres túrókocka

2018. június 02. 14:09

Nézd csak meg közelebbről! A hagyományosnak tűnő sütemény szeletet egy kis csavarral készítettem el, hogy az első és utolsó harapásnál is legyen benne egy kis izgalom.

Epermánia - Eperhabos tejberizs

2018. június 01. 19:16

Pár napos eper rovat indul, hogy kedvet kapj a feldolgozásához! Egész évben kívánjuk a kis piros, szívecske alakú édes gyümölcsöt, majd hirtelen ránk ront és egy hónap alatt kell elraktároznunk ízéből, szépségéből, szép színéből.

„Mit főzzek, ha hazajöttök? Töltött paprikát!”

2018. május 30. 19:36

A kérdés mindenkinek ismerős és egyben terhes, aki látogatja a szüleit! Abban a pillanatban sokunknak fejtörést okoz a válasz, de ekkor ugrik be: Legyen töltött paprika!

Magvas hamburger buci

2018. május 27. 10:16

Könnyű, édeskés, sok apró kis maggal a tésztájában, aminek tálaláskor vajban pirítjuk meg mindkét oldalát. Szerintem így lesz tökéletes nyoszolyája a hamburger húsnak.

Sztárok a Gourmet Fesztiválon

2018. május 24. 18:00

Esett ugyan az eső mindennap, ahogy az előző években is, de akkora volt az extázis, hogy ez senkit sem zavart az ízek birodalmában. Paul Bocuse küldetése sikerült, a szakácsokból sztárok lettek, akikkel itt, most találkozhattunk és nekünk főztek.  
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×