Egészséges szilvapite

2018. augusztus 30. 17:35

Fuss szilváért, amíg van! Az egyik legjobb alapanyag, ami gyönyörű színes, ízes lila finomsággá változik hő hatására, akár cukor nélkül is!  

Vegák figyelem! Tökcurry naannal

2018. augusztus 28. 19:39

Amíg lehet, zöldséggel dolgozom, hiszen ahogy csökken a hőmérséklet, annál szívesebben sütök húst, viszont most még minden annyira ízes és friss a zöldségek, gyümölcsök közül, hogy velük foglalkozzunk!

Barackos tönkölypite

2018. augusztus 26. 15:52

A fesztiválok kedvelt standja a házi sós és édes sütemények bódéja. Pontosan tudjuk, hogy milyen omlós egy sajtos rúd vagy egy linzer tészta, de ritka az, ami tönkölylisztből készül, pedig azt bátran eheti bárki, ezért készítsünk otthon egy egész tepsivel!

Kezdőknek – Isteni bazsalikomos-sajtos ropi

2018. augusztus 24. 19:08

Sajtos, sós vagy magvas rúd legyen, mindegy is, a lényeg, hogy kívül ropogjon, belül pedig puha, kissé krémes maradjon. Ehhez kell tudni pár trükköt, amit ha betartunk, tökéletes ropikat készítünk majd!

Párpercesek kezdőknek! Sült kukorica fokhagymás kenővel

2018. augusztus 22. 17:19

Villámgyors, pár hozzávalós receptek találhatóak majd a legújabb cikksorozatunkban, amihez a minimális tudás és tehetség sem kell a konyhában, csupán a túlélési ösztön!

Ősrégi szilvalekvár receptje

2018. augusztus 19. 11:06

„Ne nyúlj hozzá, értsd meg, ez a titka!” Más hűtőmágnest, én recepteket járok gyűjteni, többek között idős nénikhez, akiktől megtanulhatom a legérdekesebb, bevált praktikákat, tapasztalatokat!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×