Bűntelen vacsora

2018. június 13. 17:31

Friss zöldségekből egészséges vacsorát készíteni, pontosan 3 perc alatt, ami finom is: nagy mennyiségű boldogsághormont szabadít fel!

Cseresznyebomba glutén- és cukormentesen

2018. június 11. 10:16

Könnyű, nyári desszert, ami lehűtve mennyei! Mindenmentes verzióban is elkészíthető, de én a tejtermékeket imádom, ezért ebből a hagyományos verziót használtam!

Két fajta cseresznyelekvár 3 plusz hozzávalóval

2018. június 08. 13:35

  Szerény véleményem szerint a cseresznye akkor a legfinomabb, ha épp állsz a fa alatt, szeded és ott, helyben meg is eszed. Ennek ellenére minden földi jót főztem, sütöttem már belőle, de mindig valami kis régi, jó technikával. Szerény véleményem szerint a cseresznye akkor a legfinomabb, ha épp állsz a fa alatt, szeded és ott, helyben meg is eszed. Ennek ellenére minden földi jót főztem, sütöttem már belőle, de mindig valami kis régi, jó technikával.  

Reszkető szerelem

2018. június 05. 11:17

Elképzelni sem tudom miért, de országunkon kívül szinte mindenhol hatalmas mennyiségben fogy a gyümölcs zselé. Különböző ízesítésűek és színűek, de mivel a piros a legkelendőbb, ezért most ezt készítettem el egészséges verzióban!

Eperlekvár – tippekkel!

2018. június 03. 14:21

Egy pohár rozéfröccsel ünnepelek minden gyümölcsszezon végén. Annyi lekvár, kompót eltevése után ez esik a legjobban, és bátran mondhatom: megérdemeljük mindannyian!    

Epres túrókocka

2018. június 02. 14:09

Nézd csak meg közelebbről! A hagyományosnak tűnő sütemény szeletet egy kis csavarral készítettem el, hogy az első és utolsó harapásnál is legyen benne egy kis izgalom.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×