Két fajta cseresznyelekvár 3 plusz hozzávalóval

2018. június 08. 13:35

  Szerény véleményem szerint a cseresznye akkor a legfinomabb, ha épp állsz a fa alatt, szeded és ott, helyben meg is eszed. Ennek ellenére minden földi jót főztem, sütöttem már belőle, de mindig valami kis régi, jó technikával. Szerény véleményem szerint a cseresznye akkor a legfinomabb, ha épp állsz a fa alatt, szeded és ott, helyben meg is eszed. Ennek ellenére minden földi jót főztem, sütöttem már belőle, de mindig valami kis régi, jó technikával.  

Reszkető szerelem

2018. június 05. 11:17

Elképzelni sem tudom miért, de országunkon kívül szinte mindenhol hatalmas mennyiségben fogy a gyümölcs zselé. Különböző ízesítésűek és színűek, de mivel a piros a legkelendőbb, ezért most ezt készítettem el egészséges verzióban!

Eperlekvár – tippekkel!

2018. június 03. 14:21

Egy pohár rozéfröccsel ünnepelek minden gyümölcsszezon végén. Annyi lekvár, kompót eltevése után ez esik a legjobban, és bátran mondhatom: megérdemeljük mindannyian!    

Epres túrókocka

2018. június 02. 14:09

Nézd csak meg közelebbről! A hagyományosnak tűnő sütemény szeletet egy kis csavarral készítettem el, hogy az első és utolsó harapásnál is legyen benne egy kis izgalom.

Epermánia - Eperhabos tejberizs

2018. június 01. 19:16

Pár napos eper rovat indul, hogy kedvet kapj a feldolgozásához! Egész évben kívánjuk a kis piros, szívecske alakú édes gyümölcsöt, majd hirtelen ránk ront és egy hónap alatt kell elraktároznunk ízéből, szépségéből, szép színéből.

„Mit főzzek, ha hazajöttök? Töltött paprikát!”

2018. május 30. 19:36

A kérdés mindenkinek ismerős és egyben terhes, aki látogatja a szüleit! Abban a pillanatban sokunknak fejtörést okoz a válasz, de ekkor ugrik be: Legyen töltött paprika!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×