Tiramisu palacsinta

2018. február 26. 18:34

Különleges alkalomra, különleges édesség! Krémes, édes, rumos és nagyon csokis, mindezt cukormentesen is készítheted! Vendégségbe, avagy egy vodka partyhoz, tökéletes!

Sajt az elektromos tehénből

2018. február 22. 13:10

Régen készítettem házi sajtot, de ahogy a sajtpultban állok, azt látom, hogy egyre gyanúsabb, viszont drágább sajtok csücsülnek a kirakatban. Újra elővettem a házi technológiát! Grillezhető, panírozható, tölthető, almával vagy paradicsommal pedig őrjítő!

Recept a szkeptikus Valentin - napozóknak

2018. február 13. 12:34

Fültanúja voltam egy beszélgetésnek, ahol a szerelmespár egészen más véleményen volt a Valentin-nap ünnepét illetően. Érdekes konklúzió született!

Az utálatos lány tökéletes házi müzlije

2018. február 12. 14:11

Nem történt más, csak kimentem a konyhába és eszméletlenül finom sült méz és fahéj illat fogadott. Felkutattam hát, honnan jön, végül megtaláltam a forrást és annak gazdáját is, aki egy több ízben fura lány volt. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de megszereztem a receptet!  

Az erdélyi szalagos

2018. február 09. 16:00

Természetesen fánk! Nem hagyhattam ki az igazi szalagos fánk receptjét, ha itt a farsang. Nem is akármilyen recept ez, a legjobb, erdélyi, nagymama fánk receptje.

Vörösboros marhapörkölt túrós-kapros galuskával

2018. február 01. 16:00

Próbálom mondatokba foglalni az élményt, amit átéltünk e menü elfogyasztásakor, de inkább egy receptet adok ahhoz, hogy ti is ebbe a csapatba tartozzatok! Nem csupán a receptet, de úgy döntöttem, az összes pörkölt, ragu nyitját, titkát leírom, hogy megjegyezzétek egy életre!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×