A Győr+ Mancsok jótékony hatásai

2018. július 04. 18:42

Most érzem csak igazán, hogy mennyi minden megváltozott a Győr+ Mancsok rovatunk februári indulása óta. Persze a legcsodálatosabb, hogy tíz menhelylakónak segítettünk otthont találni, s ők azóta már boldogan játszadoznak valahol, ahol családtagként tekintenek rájuk. De azért ennél sokkal több történt.

Győr+ Mancsok – Tíz valóra vált álom

2018. június 16. 11:00

A Győr+ Mancsok rovatunk elérkezett az első nagy mérföldkőhöz: immár tíz menhelylakó álmát váltottuk valóra azzal, hogy segítettünk nekik otthonra lelni. Ám ez még csak a kezdet, azóta újabb kutyussal, Jonatánnal jelentkeztünk, reméljük, hogy még sok-sok állatra sikerül felhívnunk a szerető gazdik figyelmét.

Győr+ Mancsok – Jonatán vagyok, vigyél haza!

2018. június 12. 15:00

Jonatánra néztem. Azon gondolkodtam, vajon hogyan képes ennyi idő után is kitartani – mennyire erős, hittel teli lehet ez a kutyus, ha már nyolcadik éve várja, hogy életében először valaki sajátjaként szeresse őt, s ő viszonozhassa.

Győr+ Mancsok – Aurora vagyok, vigyél haza!

2018. június 07. 19:40

A pulikölykök után ismét cicával jelentkezik a Győr+ Mancsok rovatunk, hiszen célunk, hogy minden árva állat otthonra leljen, legyen az kutya vagy macska. Következő cicusunk Aurora, akit nehéz sorsa ellenére végtelen szelídség, nyugalom és szeretet jellemez, s aki nem mellesleg: csodaszép.

Mind az öt pulikölyköt hazavitték

2018. június 02. 15:03

Az öt pöttöm puliból álló „Rakéta Csapatot” május 18-án mutattuk be kedves olvasóinknak. Azt gondoltuk, nagy kihívás lesz egy alomnyi kutyusnak otthont találni, ám a kis energiabombáknak szerencséjük volt. Hatalmas örömmel jelentjük, hogy pénteken az utolsó kölyök is gazdira talált.

Győr+ Mancsok – Öt pöttöm puli várja, hogy hazavigyék

2018. május 18. 18:33

„A Rakéta Csapat fénysebességgel csap le az áldozatra” – futott át az agyamon a gyermekkoromban ezerszer hallott mondat, ahogy bementem a bolyhos pulibabák közé a menhelyen. A kis csirkefogók azonnal megrohamoztak, rám vetették magukat mind az öten, és elárasztottak szeretetükkel. Elolvadtam. Sajnos én nem mondhattam a Rakéta Csapat pöttöm tagjainak azt a szót, amit már nagyon szeretnének hallani – „hazaviszlek” – de itt az ideje, hogy megtaláljuk azokat, akik majd mondják.

Szerelem, első látásra

2018. május 17. 18:10

Mindenkivel előfordult már, hogy meglátott valakit vagy valamit és azonnal tudta, mit kell tennie – velem is így volt, ezért vagyok azóta már egy virgonc kölyökkutya boldog gazdija.

A Győri Állatmenhely lakóiért futottunk

2018. május 13. 17:59

A jótékonyság jegyében ünnepelte első születésnapját a győri SugarZoo állateledel és felszerelés szaküzlet szombaton, a Győr+ Mancsokkal mi is részt vettünk a reggeli kutyás futáson.

Egy nap a győri mancsokért

2018. május 10. 19:00

„Állatunk az életünk” – szól a győri állateledel és felszerelés szaküzlet, a SugarZoo mottója, akik első születésnapjukat a jótékonykodás nevében, családi nappal ünneplik május 12-én, szombaton. Az összegyűlt adományokkal, felajánlásokkal a Győri Állatmenhely lakóit támogatják.

Lujzi szerető gazdikra talált

2018. április 28. 19:39

Győr+ Mancsok rovatunk eddig három kutyusnak, Boginak, Elmónak és Fűszernek segített otthonra lelni, ám végre elsőként bemutatott cicánkért, Lujziért is eljött a szerető család.

A Győr+ Mancsok is bemutatkozott a jótékonysági napon

2018. április 15. 15:33

A Győri Állatmenhely április 14-én, szombaton tartotta jótékonysági napját az árva állatokért a Győr Plázában. Színes programjaikkal szerették volna felhívni az emberek figyelmét a felelős állattartásra, és megismertetni, megszerettetni velük a menhely lakóit. A rendezvényen a Győr+ Mancsok gazdikeresőivel is találkozhattak az érdeklődők.

Győr+ Mancsok – Merci és Berci együtt szeretnének hazamenni

2018. április 11. 11:37

Azt mondják, azoknak az árva kutyusoknak van a legkisebb esélyük gazdira találni, akik nagytestűek, feketék, már nem fiatalok, ráadásul kankutyák. És mi van azokkal az állatokkal, akik mindezek mellett ketten vannak, és együtt szeretnének otthonra lelni? Hogyan állíthatnánk, hogy nekik nem jár a szerető család?

Győr+ Mancsok – Lujzi vagyok, vigyél haza!

2018. március 28. 19:23

Vannak, akik a kutyákat, vannak, akik a macskákat szeretik jobban – bárhogy is legyen, minden állat megérdemel egy szerető gazdit, ezért négy kutyus után egy cicával jelentkezik a Győr+ Mancsok: ezúttal Lujzinak szeretnénk otthont találni.

Fűszer Németországba költözött

2018. március 26. 17:00

Fűszert, az imádnivaló csámpás kis tappancsaival március 9-én mutattuk be Önöknek Bogi és Elmo után, a Győr+ Mancsok harmadik kutyusaként. Szerencsére nem kellett sokáig várnia a szálkásszőrű tacskónak sem, hogy felfigyeljenek rá.

Győr+ Mancsok – Marci vagyok, vigyél haza!

2018. március 22. 21:00

Negyedik mancsosunk egy igazi kis shar pei-tacskó-zsiráf keverék kankutyus, Marci, aki imádja, ha simogatják, és nagyon szeret játszani. Bogira, Elmóra és Fűszerre már rámosolygott a szerencse, most rajta a sor, hogy otthonra leljen. Ismerjék meg, vigyék haza minél hamarabb!

Nagy a boldogság: hazavitték Bogit!

2018. március 19. 17:20

Új rovatunk, a „Győr+ Mancsok – Vigyél haza!” február 2-án startolt el első kutyusunkkal, az ötéves Bogival. Azóta minden egyes nap izgatottan vártuk, hogy elvigyék őt, de arról fogalmunk sem volt, hogy ilyen nagyszerű érzés lesz az, amikor végre tényleg eljön az ő nagy pillanata is – most már tudjuk: hazavitték.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×