Virgoncot is örökbe fogadták

2019. május 15. 11:31

Virgoncot március 29-én mutattuk be Győr+ Mancsok rovatunk gazdikeresőjeként. Nagyon szerettük volna, hogy minél előbb hazavigyék őt, hiszen sosem volt még otthona – mindeddig. Május 12-én ugyanis végre örökbe fogadták.

A befogadott állatokkal lett teljes a család

2019. május 09. 19:19

Nem vásárolták őket, valahogy mégis rájuk talált három kutyájuk, három cicájuk és két teknősük, sőt volt, hogy madarakat fogadtak be. Jelenleg nyolc állattal él együtt az egyébként háromfős győri család, akiknek így, a kiskedvencekkel lett teljes az életük.

Kilenc éve fogadták örökbe a menhelyi kutyust

2019. május 07. 12:32

Nagy volt a sürgés-forgás május 1-jén a Győri Állatmenhelyen, rengetegen álltak sorba azért, hogy feldobhassák az árva kutyusok napját egy kiadós sétával. Egy nagymama, egy anyuka és két kisgyermek is érkezett, kezükben fotókkal és egy újságcikkel – ők nem sétáltatni jöttek. Egy különleges napról emlékeztek meg, arról, amikor innen, a menhelyről vihették haza új családtagjukat.

A húsvétot már otthon tölthették

2019. április 23. 12:01

Három Győr+ Mancsok kutyus és egy cicus költözött el a Győri Állatmenhelyről a múlt héten, még húsvét előtt.

A gazdikeresőink feltöltődtek szeretettel a plázában

2019. április 14. 16:14

Körberajongták a kutyusokat a Győr Plazában szombat délután, ahol az Emberek az Állatokért Alapítvány jótékonysági napot tartott a Győri Állatmenhely árváiért. A rendezvényen a Győr+ Mancsok gazdikeresői is bemutatkoztak, akiknek nagy sikerük volt a felnőttek és a gyermekek körében is.

Győr+ Mancsok
Alexa és Sütike együtt keresik a gazdit

2019. április 11. 17:41

Merci és Berci, a nyolc év körüli testvérpár már bebizonyította, hogy nem létezik lehetetlen – nekik sikerült, hogy együtt találjanak otthonra. Most Alexán és Sütikén a sor, hogy megleljék a gazdit, aki mindkettőjüket befogadná családjába.

Kutyatámadás – ki a hibás?

2019. április 05. 14:11

Sajnos egyáltalán nem ritka, hogy a házi kedvenc emberre támad, az utóbbi időben portálunk is többször adott hírt kutyatámadásról. De vajon mi áll az agresszió hátterében, és valóban a kutyát kell-e hibáztatni ilyen esetekben? Ezt a témát járta körül az Orpheus Állatvédő Egyesület.

Győr+ Mancsok – Nusi vagyok, vigyél haza!

2019. április 01. 17:13

Rózsaszín nózi, nagy, zöld szemek, gyönyörű, bársonyos szürke-fehér bunda és bújós, barátságos jellem – mindez azonban eddig mit sem ért, hiszen Nusi, a négy hónap körüli kislány jelenleg is a Győri Állatmenhelyen várja, hogy eljöjjön érte a gazdi.

Győr+ Mancsok – Virgonc vagyok, vigyél haza!

2019. március 29. 17:41

Kölyökként került a menhelyre, mégsem babonázott meg senkit a cukiságával. Míg a többi kiskutyatársa sorra otthonra lelt, azért nem versengtek, hogy őt hazavigyék. Itt az idő, hogy ezen változtassunk!

Pénzjutalmat ajánlanak fel a cica nyomravezetőjének!

2019. március 26. 11:50

A gazdik továbbra is keresik a március 17-én, vasárnap elkóborolt, Móric nevű cicájukat. A nyomravezetőnek pénzjutalmat ajánlanak fel. Segítsünk megtalálni!

Győr+ Mancsok – Camillának jó dolga van otthon

2019. március 22. 11:11

Már csak egy gazdikeresőnk maradt: Akela. A múlt hétvégén ugyanis a négy hónap körüli kicsilány, Camilla is elköltözött a Győri Állatmenhelyről.

Újabb gazdikeresőink találtak otthonra

2019. március 11. 17:54

Itt a március, és gyűlnek a jó hírek: a múlt héten huszonháromról huszonötre ugrott a Győr+ Mancsok gazdisainak száma, de a legutóbb bemutatott kutyusunkat, Camillát is lefoglalták.

Győr+ Mancsok – Camilla vagyok, vigyél haza!

2019. március 08. 12:00

Különleges, virágillatú ez a péntek, március 8-án a férfiak színes szirmokkal mondanak köszönetet a nőknek. A Győr+ Mancsok csapata a négylábúakat sem szeretné kihagyni ebből a varázslatos napból, ezúttal egy pár hónapos, árva kutyakisasszonynak segítünk, hogy minél hamarabb otthonra leljen.

Egy menhelyi csodakutya a szivárványhíd lábánál

2019. február 08. 19:50

Elképesztő, mennyire más irányt vehet egy ember élete csupán azért, mert van egy négylábú lelki társa, mint Garami Nórának Bogi, a menhelyi kutyus.

Egy év, huszonhárom gazdira talált állat

2019. február 02. 18:50

Már egy éve küzd az árva négylábúakért a Győr+ Mancsok. Huszonhárom állat életét változtattuk meg háromszázhatvanöt nap alatt, akik azóta nagyon jól tudják, mi az az otthon. A küldetésünk azonban itt még nem ért véget, szeretnénk, ha minél több menhelylakónak segíthetnénk megtalálni a boldogságot a kennel rácsain túl. Köszönjük az eddigi bizalmat, harcoljunk értük továbbra is együtt!

Győr+ Mancsok – Neville vagyok, vigyél haza!

2019. január 23. 18:03

A fekete cicák – a sötét bundájú kutyákhoz hasonlóan – kevésbé kedveltek, ha örökbefogadásról van szó. Persze mi kicsit sem gondoljuk, hogy jól van ez így, ezért most Győr+ Mancsok rovatunkkal egy fekete cicust szeretnénk felkarolni, s lehetőleg minél hamarabb megismertetni leendő gazdijával, aki nem ítéli el őt a színe miatt.
1 2 3 4
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×