Nagy a boldogság: hazavitték Bogit!

2018. március 19. 17:20

Új rovatunk, a „Győr+ Mancsok – Vigyél haza!” február 2-án startolt el első kutyusunkkal, az ötéves Bogival. Azóta minden egyes nap izgatottan vártuk, hogy elvigyék őt, de arról fogalmunk sem volt, hogy ilyen nagyszerű érzés lesz az, amikor végre tényleg eljön az ő nagy pillanata is – most már tudjuk: hazavitték.

Hazavitték Elmót, meglátogattuk új otthonában

2018. március 12. 18:30

Elmo a Győr+ Mancsok első szerencsés kutyusa, akit örökbe fogadtak. Március első hétvégéjén költözött gazdihoz, mi egy héttel később meglátogattuk.

Győr+ Mancsok – Fűszer vagyok, vigyél haza!

2018. március 09. 17:07

Szeretném bemutatni Fűszert, a Győr+ Mancsok harmadik kutyusát, aki apró, csámpás tappancsaival, fehér „szemöldökével” és ártatlan szemeivel bárki napjait képes lenne megfűszerezni.

Győr+ Mancsok – Elmo vagyok, vigyél haza!

2018. február 27. 14:23

Első kutyusunk, a gyönyörűszép Bogi még mindig csak álmodik tökéletes gazdijáról, így a Győri Állatmenhely továbbra is várja, hogy jelentkezzenek érte! A Győr+ Mancsok azonban egy újabb jószágnak szeretne esélyt adni a boldogságra, ezért most egy másik négylábút is bemutatok a kedves olvasóinknak, aki nem más, mint: Elmo, egy okos buksijú kankölyök.

Győr+ Mancsok – Bogi vagyok, vigyél haza!

2018. február 05. 20:56

Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes – tartja a mondás, amelyben első mancsos barátunk, Bogi is csak megerősíteni tudott, akivel Győr+ Mancsok – Vigyél haza! című rovatunkat indítjuk. Ismerjék meg, szeressenek belé, adjanak neki egy esélyt! Elmesélem, én hogyan láttam Őt.

Indul a Győr+ Mancsok – Vigyél haza!

2018. február 01. 17:00

Az állattartási kedv egyre csak nő, rengetegen vásárolnak kutyát és macskát – mindeközben a Győri Állatmenhely közel száznyolcvan kutyája és hatvan macskája várja szerető gazdáját, sokak szinte már reménytelenül. A Győr+ Média új rovatával melléjük áll, hiszen Ők is megérdemelnek egy esélyt – azt szeretnénk, hogy vigyék haza mindegyikőjüket!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×