Győr+ Mancsok – Akela vagyok, vigyél haza!

2019. január 17. 17:30

„Az az igazság, hogy ha az ember megtapasztalja az idős kutyával való együttlétet, akkor lehetőséget kap arra, hogy a bolygó egyik legfigyelmesebb, legempatikusabb és legtanultabb lényével legyen” – ezt Cesar Millan: Amit a falkától tanultam című könyvében olvastam, és, ahogy Akelát, a Győr+ Mancsok legújabb gazdikeresőjét figyeltem, éreztem, hogy ez az okos jószág tökéletes példája ennek.

Győr+ Mancsok – Inci és Finci szerető családban

2019. január 11. 13:04

Még jócskán az év elején járunk, de újabb Győr+ Mancsok gazdikeresőinkre mosolygott rá a szerencse 2019-ben. Január 4-én egy hős kölyökkutyus,Viktória költözött el a Győri Állatmenhelyről, a múlt hétvégén pedig kicsi cicusaink, Inci és Finci leltek otthonra.

Már Viktória sem a Győri Állatmenhely lakója

2019. január 04. 18:01

A Győr+ Mancsok számára boldogan indult az új év: már az első héten arról értesültünk, hogy egykori gazdikeresőnk, Viktória elköltözött a Győri Állatmenhelyről.

Győr+ Mancsok – Bonbon ideje is eljött, hazavitték!

2018. december 19. 15:36

Hétfőn számoltunk be a nagy hírről, hogy negyedikként bemutatott mancsosunk, Marci hosszas várakozás után végre elköltözött a Győri Állatmenhelyről, még karácsony előtt. Ami pedig szintén nagy öröm, hogy kenneltársának sem kellett sokáig elviselnie a magányt, hiszen szerdán Bonbonnak is eljött az ideje!

Marci még karácsony előtt elköltözött a menhelyről

2018. december 17. 19:00

Marcit még márciusban mutattuk be a Győr+ Mancsok rovatunk negyedik gazdikeresőjeként Bogi, Elmo és Fűszer után. Hosszú volt a várakozás, de végre kimondhatjuk: Marci többé már nem a Győri Állatmenhely lakója.

Győr+ Mancsok – Vidd haza Incit és Fincit!

2018. december 12. 19:03

Az ölemben fekszenek, érzem az apró testük melegét, és, ahogy ujjaimmmal végigsimítom a puha kis pocakjukat, megszűnik minden: nyugalom van, boldogság és szeretet. Inci és Finci mégsem kellenek senkinek, együtt keresik a gazdit.

Győr+ Mancsok – Viktória vagyok, vigyél haza!

2018. december 01. 18:01

Hihetetlen, mennyi mindent kibír egy ártatlan, szőrös kis teremtmény, aki bár rengeteg megrázkódtatáson ment keresztül, sohasem adta fel a reményt. Sokszor használjuk azt a szót, hogy hős – ezt a jelzőt Viktória teljes mértékben kiérdemelte. Ennek a kis hősnek itt az ideje végre megfelelő otthont találni, ahol megkapja a neki járó szeretetet.

Matekozás helyett az állatokról tanultak

2018. október 25. 18:45

A Móricz Zsigmond Általános Iskolában jártunk szerdán délelőtt, ahol matek óra helyett a Győri Állatmenhely és a Győr+ Mancsok interaktív előadásában volt részük a hatodikosoknak.

Győr+ Mancsok – Bonbon vagyok, vigyél haza!

2018. október 04. 20:00

Ma – október 4-én –, az Állatok Világnapján szerettük volna megragadni az alkalmat, hogy segítsünk egy újabb árva négylábúnak családra lelni. A Győr+ Mancsok kiválasztottja ezúttal Bonbon, vigyék haza minél előbb!

Gazdikeresőnk örök álomba szenderült

2018. szeptember 16. 17:21

Sajnos ezúttal nem egy örömhírről, hanem egy tragédiáról kell beszámolnunk: a Győr+ Mancsok gazdikereső cicusa, Félix vasárnap délelőtt örökre lehunyta a szemét.

Védje mancsos barátját a kullancsoktól, bolháktól!

2018. szeptember 14. 16:00

A kutyusokat bizony a kullancs- és bolhaveszély is fenyegeti, ám dr. Losonczi Alexandra, a Győri Állatmenhely állatorvosa hasznos tanácsokkal segít, hogy a gondos gazdik elkerüljék a bajt, s azt is elárulja, milyen következményei lehetnek, ha nem figyelnek eléggé kedvenceikre.

Győr+ Mancsok – Már gazdinál a csöppségek

2018. augusztus 27. 18:39

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer az öt pulikölyökből álló „Rakéta Csapat”, akik pillanatok alatt gazdira találtak, miután bemutattuk őket a Győr+ Mancsok rovatunkban. Megismétlődött a csoda: már a beagle babák is otthon vannak.

Győr+ Mancsok – Félix vagyok, vigyél haza!

2018. augusztus 23. 15:00

Lujzinak, Aurorának és Folti cicánknak már teljesült az álma: gazdijuk kiskedvenceként élhetnek boldogan. Ám rengeteg árva cicus van még rajtuk kívül a Győri Állatmenhelyen, akik szeretetre, családra vágynak. Most Félix, a fehér kandúr mutatkozik be a Győr+ Mancsok gazdikeresőjeként.

Győr+ Mancsok – Viszlát Merci és Berci!

2018. augusztus 19. 12:35

Drága Merci és Berci! Még csak négy hónapja ismerlek titeket, de annyi szeretetet és pozitív energiát kaptam tőletek ezalatt, hogy egy élet is kevés lenne, hogy megháláljam. El sem tudom képzelni, hogy az új családotok mindennapjaiba mennyi csodát csempésztek majd. Mert igen, eljött ez is: végre otthonra leltetek. Én pedig most búcsúzom. Mindent köszönök!

Győr+ Mancsok – Habcsókbabák várják a gazdit

2018. augusztus 16. 20:00

Apró lábacskák, picike nózik és érdes kis nyelvek az arcomon. Végtelen kíváncsiság, ahogy a panelból menhelyre kerülő csöpp mancsok először szaladgálnak a füvön. Öt pulikölyköt már hazavittek, most ismét egy alomnyi pöttöm kutyust mutatunk be, reméljük, nekik is hasonlóan szerencséjük lesz.

Győr+ Mancsok – Hazavitték Foltit

2018. augusztus 07. 16:27

Újabb örömhír: gazdira lelt a Győr+ Mancsok harmadik cicusa is, Folti, aki bár betegsége miatt hátránnyal indult az otthonkeresésben, hamar szerető családra talált.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×