Győr+ Mancsok – Camilla vagyok, vigyél haza!

2019. március 08. 12:00

Különleges, virágillatú ez a péntek, március 8-án a férfiak színes szirmokkal mondanak köszönetet a nőknek. A Győr+ Mancsok csapata a négylábúakat sem szeretné kihagyni ebből a varázslatos napból, ezúttal egy pár hónapos, árva kutyakisasszonynak segítünk, hogy minél hamarabb otthonra leljen.

Egy menhelyi csodakutya a szivárványhíd lábánál

2019. február 08. 19:50

Elképesztő, mennyire más irányt vehet egy ember élete csupán azért, mert van egy négylábú lelki társa, mint Garami Nórának Bogi, a menhelyi kutyus.

Egy év, huszonhárom gazdira talált állat

2019. február 02. 18:50

Már egy éve küzd az árva négylábúakért a Győr+ Mancsok. Huszonhárom állat életét változtattuk meg háromszázhatvanöt nap alatt, akik azóta nagyon jól tudják, mi az az otthon. A küldetésünk azonban itt még nem ért véget, szeretnénk, ha minél több menhelylakónak segíthetnénk megtalálni a boldogságot a kennel rácsain túl. Köszönjük az eddigi bizalmat, harcoljunk értük továbbra is együtt!

Győr+ Mancsok – Neville vagyok, vigyél haza!

2019. január 23. 18:03

A fekete cicák – a sötét bundájú kutyákhoz hasonlóan – kevésbé kedveltek, ha örökbefogadásról van szó. Persze mi kicsit sem gondoljuk, hogy jól van ez így, ezért most Győr+ Mancsok rovatunkkal egy fekete cicust szeretnénk felkarolni, s lehetőleg minél hamarabb megismertetni leendő gazdijával, aki nem ítéli el őt a színe miatt.

Győr+ Mancsok – Akela vagyok, vigyél haza!

2019. január 17. 17:30

„Az az igazság, hogy ha az ember megtapasztalja az idős kutyával való együttlétet, akkor lehetőséget kap arra, hogy a bolygó egyik legfigyelmesebb, legempatikusabb és legtanultabb lényével legyen” – ezt Cesar Millan: Amit a falkától tanultam című könyvében olvastam, és, ahogy Akelát, a Győr+ Mancsok legújabb gazdikeresőjét figyeltem, éreztem, hogy ez az okos jószág tökéletes példája ennek.

Győr+ Mancsok – Inci és Finci szerető családban

2019. január 11. 13:04

Még jócskán az év elején járunk, de újabb Győr+ Mancsok gazdikeresőinkre mosolygott rá a szerencse 2019-ben. Január 4-én egy hős kölyökkutyus,Viktória költözött el a Győri Állatmenhelyről, a múlt hétvégén pedig kicsi cicusaink, Inci és Finci leltek otthonra.

Már Viktória sem a Győri Állatmenhely lakója

2019. január 04. 18:01

A Győr+ Mancsok számára boldogan indult az új év: már az első héten arról értesültünk, hogy egykori gazdikeresőnk, Viktória elköltözött a Győri Állatmenhelyről.

Győr+ Mancsok – Bonbon ideje is eljött, hazavitték!

2018. december 19. 15:36

Hétfőn számoltunk be a nagy hírről, hogy negyedikként bemutatott mancsosunk, Marci hosszas várakozás után végre elköltözött a Győri Állatmenhelyről, még karácsony előtt. Ami pedig szintén nagy öröm, hogy kenneltársának sem kellett sokáig elviselnie a magányt, hiszen szerdán Bonbonnak is eljött az ideje!

Marci még karácsony előtt elköltözött a menhelyről

2018. december 17. 19:00

Marcit még márciusban mutattuk be a Győr+ Mancsok rovatunk negyedik gazdikeresőjeként Bogi, Elmo és Fűszer után. Hosszú volt a várakozás, de végre kimondhatjuk: Marci többé már nem a Győri Állatmenhely lakója.

Győr+ Mancsok – Vidd haza Incit és Fincit!

2018. december 12. 19:03

Az ölemben fekszenek, érzem az apró testük melegét, és, ahogy ujjaimmmal végigsimítom a puha kis pocakjukat, megszűnik minden: nyugalom van, boldogság és szeretet. Inci és Finci mégsem kellenek senkinek, együtt keresik a gazdit.

Győr+ Mancsok – Viktória vagyok, vigyél haza!

2018. december 01. 18:01

Hihetetlen, mennyi mindent kibír egy ártatlan, szőrös kis teremtmény, aki bár rengeteg megrázkódtatáson ment keresztül, sohasem adta fel a reményt. Sokszor használjuk azt a szót, hogy hős – ezt a jelzőt Viktória teljes mértékben kiérdemelte. Ennek a kis hősnek itt az ideje végre megfelelő otthont találni, ahol megkapja a neki járó szeretetet.

Matekozás helyett az állatokról tanultak

2018. október 25. 18:45

A Móricz Zsigmond Általános Iskolában jártunk szerdán délelőtt, ahol matek óra helyett a Győri Állatmenhely és a Győr+ Mancsok interaktív előadásában volt részük a hatodikosoknak.

Győr+ Mancsok – Bonbon vagyok, vigyél haza!

2018. október 04. 20:00

Ma – október 4-én –, az Állatok Világnapján szerettük volna megragadni az alkalmat, hogy segítsünk egy újabb árva négylábúnak családra lelni. A Győr+ Mancsok kiválasztottja ezúttal Bonbon, vigyék haza minél előbb!

Gazdikeresőnk örök álomba szenderült

2018. szeptember 16. 17:21

Sajnos ezúttal nem egy örömhírről, hanem egy tragédiáról kell beszámolnunk: a Győr+ Mancsok gazdikereső cicusa, Félix vasárnap délelőtt örökre lehunyta a szemét.

Védje mancsos barátját a kullancsoktól, bolháktól!

2018. szeptember 14. 16:00

A kutyusokat bizony a kullancs- és bolhaveszély is fenyegeti, ám dr. Losonczi Alexandra, a Győri Állatmenhely állatorvosa hasznos tanácsokkal segít, hogy a gondos gazdik elkerüljék a bajt, s azt is elárulja, milyen következményei lehetnek, ha nem figyelnek eléggé kedvenceikre.

Győr+ Mancsok – Már gazdinál a csöppségek

2018. augusztus 27. 18:39

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer az öt pulikölyökből álló „Rakéta Csapat”, akik pillanatok alatt gazdira találtak, miután bemutattuk őket a Győr+ Mancsok rovatunkban. Megismétlődött a csoda: már a beagle babák is otthon vannak.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×