Győr+ Mancsok – Merci és Berci együtt szeretnének hazamenni

2018. április 11. 11:37

Azt mondják, azoknak az árva kutyusoknak van a legkisebb esélyük gazdira találni, akik nagytestűek, feketék, már nem fiatalok, ráadásul kankutyák. És mi van azokkal az állatokkal, akik mindezek mellett ketten vannak, és együtt szeretnének otthonra lelni? Hogyan állíthatnánk, hogy nekik nem jár a szerető család?

Győr+ Mancsok – Lujzi vagyok, vigyél haza!

2018. március 28. 19:23

Vannak, akik a kutyákat, vannak, akik a macskákat szeretik jobban – bárhogy is legyen, minden állat megérdemel egy szerető gazdit, ezért négy kutyus után egy cicával jelentkezik a Győr+ Mancsok: ezúttal Lujzinak szeretnénk otthont találni.

Fűszer Németországba költözött

2018. március 26. 17:00

Fűszert, az imádnivaló csámpás kis tappancsaival március 9-én mutattuk be Önöknek Bogi és Elmo után, a Győr+ Mancsok harmadik kutyusaként. Szerencsére nem kellett sokáig várnia a szálkásszőrű tacskónak sem, hogy felfigyeljenek rá.

Győr+ Mancsok – Marci vagyok, vigyél haza!

2018. március 22. 21:00

Negyedik mancsosunk egy igazi kis shar pei-tacskó-zsiráf keverék kankutyus, Marci, aki imádja, ha simogatják, és nagyon szeret játszani. Bogira, Elmóra és Fűszerre már rámosolygott a szerencse, most rajta a sor, hogy otthonra leljen. Ismerjék meg, vigyék haza minél hamarabb!

Nagy a boldogság: hazavitték Bogit!

2018. március 19. 17:20

Új rovatunk, a „Győr+ Mancsok – Vigyél haza!” február 2-án startolt el első kutyusunkkal, az ötéves Bogival. Azóta minden egyes nap izgatottan vártuk, hogy elvigyék őt, de arról fogalmunk sem volt, hogy ilyen nagyszerű érzés lesz az, amikor végre tényleg eljön az ő nagy pillanata is – most már tudjuk: hazavitték.

Hazavitték Elmót, meglátogattuk új otthonában

2018. március 12. 18:30

Elmo a Győr+ Mancsok első szerencsés kutyusa, akit örökbe fogadtak. Március első hétvégéjén költözött gazdihoz, mi egy héttel később meglátogattuk.

Győr+ Mancsok – Fűszer vagyok, vigyél haza!

2018. március 09. 17:07

Szeretném bemutatni Fűszert, a Győr+ Mancsok harmadik kutyusát, aki apró, csámpás tappancsaival, fehér „szemöldökével” és ártatlan szemeivel bárki napjait képes lenne megfűszerezni.

Győr+ Mancsok – Elmo vagyok, vigyél haza!

2018. február 27. 14:23

Első kutyusunk, a gyönyörűszép Bogi még mindig csak álmodik tökéletes gazdijáról, így a Győri Állatmenhely továbbra is várja, hogy jelentkezzenek érte! A Győr+ Mancsok azonban egy újabb jószágnak szeretne esélyt adni a boldogságra, ezért most egy másik négylábút is bemutatok a kedves olvasóinknak, aki nem más, mint: Elmo, egy okos buksijú kankölyök.

Győr+ Mancsok – Bogi vagyok, vigyél haza!

2018. február 05. 20:56

Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes – tartja a mondás, amelyben első mancsos barátunk, Bogi is csak megerősíteni tudott, akivel Győr+ Mancsok – Vigyél haza! című rovatunkat indítjuk. Ismerjék meg, szeressenek belé, adjanak neki egy esélyt! Elmesélem, én hogyan láttam Őt.

Indul a Győr+ Mancsok – Vigyél haza!

2018. február 01. 17:00

Az állattartási kedv egyre csak nő, rengetegen vásárolnak kutyát és macskát – mindeközben a Győri Állatmenhely közel száznyolcvan kutyája és hatvan macskája várja szerető gazdáját, sokak szinte már reménytelenül. A Győr+ Média új rovatával melléjük áll, hiszen Ők is megérdemelnek egy esélyt – azt szeretnénk, hogy vigyék haza mindegyikőjüket!
1 2 3 4
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×