Az Új Zöldfa étterem ajánlata

2015. március 01. 10:56

Minden nap négyféle menüvel várjuk a kedves vendéget, amiben van tészta, reform étel, klasszikus és főzelék – mondja Felföldi Nándor séf, aki elárulja azt is, éppen étlapváltás előtt állnak, így azoknak is érdemes betérni, akik már jól ismerik a régit.

A Diamant Hotel Greenfield Pub ajánlata

2015. február 21. 10:12

A dunakiliti Diamant Hotel Greenfield Pubja a hármas határon fekszik, így vendégeink között magyarok, osztrákok és szlovákok egyaránt megtalálhatók – mondja bemutatkozásul Fördős Barbara manager, akitől megtudjuk azt is, a pub akár százharminc fős nagy rendezvényeket is be tud fogadni. Ilyenek például a népszerű borvacsorák vagy a témapartik, amelyek egy-egy fontosabb naphoz köthetők, mint legutóbb például a Valentin-nap.

A dolgozó nő az idei Terézanyu pályázat témája

2015. február 18. 19:38

Idén a dolgozó nő körül kialakult tabuk megdöntését kísérli meg a Terézanyu pályázat, amelyre a munkájuk nehézségeiről, kihívásairól, kudarcairól vagy örömeiről szóló, valódi női sorsokat bemutató írásokat, fotókat vagy videókat várnak március 22-ig.

Vágykeltő finomságok Valentin napra

2015. február 13. 11:01

A Valentin nap jó alkalom rá, hogy egy kis plusz figyelmet szenteljünk kedvesünknek. A jeles nap alkalmából akár egy izgalmas menüsorral is meglephetjük párunkat. Varga-Horváth Adriennt, a Mákvirág Gasztroklub vezetőjét kértük arra, állítson össze egy Valentin-napi ételsort.

Egymilliárd nő ébredése

2015. február 10. 16:26

Idén harmadik alkalommal rázza fel a közönyből a világot az Egymilliárd Nő Ébredése (One Billon Rising) nevű globális kampány, amelynek célja a figyelemhívás a nők elleni erőszak problémájára.

Az Amstel Hattyú Fogadó ételajánlata

2015. január 30. 14:48

Az idén születésnapot ünnepelhetünk – árulja el Téringer Zoltán, az Amstel Hattyú Fogadó tulajdonos-ügyvezető azt, hogy húsz éve meghatározó szereplői a győri vendéglátásnak.

Tippek és tévhitek - Papp Roland Wily tanácsai a hajápoláshoz

2015. január 30. 11:31

A Győr Plusz Rádió fodrász rovatának szakembere, Papp Roland Wily most portálunkon is lerántja a leplet a hajápolás tévhiteiről.

Házi praktikák megfázásra, influenzára

2015. január 26. 11:12

Szerkesztőségünket is elérte a járvány. A kollégák köhögnek, tüsszögnek, fejfájásra, gyengeségre panaszkodnak. Rögtönzött közvélemény kutatást tartottunk, ki hogyan próbálja legyőzni a vírusokat.

Horoszkóp: GPS a csillagok útján

2015. január 12. 16:20

A horoszkópkészítés nem jóslás – szögezi le Szakács Anna asztrológus, akinek a heti „előrejelzéseivel” gyakran találkozhatnak lapunk hasábjain, illetve Győr+ online-on.

Vegán karácsonyi asztalom

2014. december 22. 18:31

Emlékszem, tavaly karácsonykor, inkább a magyaros vegán konyha irányában merültem el, volt algahalászlé, töltött káposzta, csupa felidézni vágyott ízvilág. Természetesen nagy sikert aratott minden fogás. De mostanra valami másra gondoltam, újdonsült alkotásokra vágytam.

ÖkoKör - várják a jelentkezőket

2015. február 25. 11:34

Mi az ÖkoKör? Könnyed és sikeres életmódzöldítés közösségben.  

Miről mondhatsz le a Nagyböjtben?

2015. február 19. 17:38

Ötleteket osztunk meg olvasóinkkal, hogy saját élethelyzetüknek megfelelően tudjanak fogadalmakat tenni a nagyböjt kezdetén. A listát a LifeTeen portál összeállítása nyomán készítettük.

Újabb fitnesz őrület

2015. február 18. 11:41

A Grand Rapid Dance System, röviden GrandUp az Amerikai Egyesült Államokból érkezett hazánkba.  

Szexi fehérnemű Bálint-napra?

2015. február 12. 17:07

Nem a szexi fehérnemű a legnépszerűbb ajándék Bálint-napra, derült ki egy magyar felmérésből.

Filmsztárok, bohócok és gésák lepik el a győri éjszakát

2015. február 06. 09:38

A Hegylakóval, Avatarral, Marilyn Monroe-val, Elvisszel vagy éppen Whoopi Goldberggel is szembe találkozhatunk egy-egy farsangi buliban.

A kecske éve

2015. január 30. 11:41

A 2015-ös esztendő a Kecske éve, amely február 4-én köszönt be a kínai holdnaptár szerint. Ez az év a reménység éve lesz, a béke, a harmónia, és a nyugalom jellemző rá. Kerecsényi Éva asztrológiai tanácsadó avatja be az olvasókat a részletekre.

Darth Vader, Frankie Stein, Sam és Bell az idei sztárok

2015. január 27. 09:48

Nemcsak a báli szezon kezdődött el, hanem az óvodákban, az iskolákban a farsangi mulatság, bulik ideje is eljött. Annak jártunk utána, milyen az idei jelmez divat

Médiabál női szemmel

2015. január 14. 11:19

Smink, frizura, ruha, cipő, táska, ékszer - kevés olyan hölgy van városunkban, aki a szombati Médiabállal kapcsolatban mindegyik pont elé pipát tud tenni akár csak képzeletben is. Mivel a dress code csak a férfiaknak kötött, így nőként bizony nem egyszerű dönteni a részletekről. Cikkünkben annak járunk utána, hogy az ismert győri hölgyek mennyire várják felkészülten ezt a napot.

Indul a báli szezon: áttetsző csipkék, füstös smink, buja hajhullámok

2015. január 10. 10:00

Az idei báli szezon színei az arany, az ezüst, a bronz, a korall és árnyalataik, valamint a klasszikus fekete. Ezek a színek dominálnak mind az öltözködés, mind a smink trendben.

Letölthető kuponok - rengeteg kedvezmény

2014. december 12. 10:34

Válogasson a legjobb győri kuponok között! Töltse le és éljen a kedvezményekkel! A kuponokat megtalálja a Győr+ Hetilap december 12-én megjelent számában, valamint az onlinekupon.hu oldalon is.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×