Horoszkóp (február 15-21.)

2016. február 12. 15:16

Szakács Anna asztrológus előrejelzése.

A teremtés koronái

2016. január 11. 11:46

Mit válaszol a szociológus férfi, és mit a kineziológus nő, ha ugyanazt a kérdést tesszük fel nekik a nemek funkcióiról? Az interjúkban mindössze két kérdés ugyanaz, egyébként hagytuk, hogy úgy kanyarodjon a beszélgetés, ahogy ők szeretnék: férfiasan és nőiesen, szabadon.

Frizurette fodrászverseny

2015. szeptember 12. 10:46

A győri Barokk Esküvő programsorozat egyik csúcspontja az, amikor Győr városát elözönlik a barokk öltözetű és frizurájú emberek, és megtörténik egy igazi barokk esküvő is.

ThetaHealing® - Magunk teremtjük a saját életünket

2015. július 24. 15:39

„A haladás nagyrészt annak köszönhető, hogy haladni akarunk.” (Seneca) Hangold össze tudatos és tudatalatti szintedet, hogy elérd céljaidat és valóra váltsd álmaidat!

Mert nőnek lenni nyáron is jó!

2015. július 11. 14:27

Ezzel a szlogennel biztatjuk a hölgyeket arra, hogy igényes magyar termékeket részesítsenek előnyben a távol-keleti, sokszor ismeretlen eredetű és minőségű divatcikkekkel ellentétben. Manapság már a magyar celebek jelentős része is saját tervezésű és hazánkban készült divattermékeket visel.

Győri siker a Pure Fashion gálán

2015. június 24. 13:10

Május 29-én tartották a 9. Pure Fashion gálát, amelyen a győri csapat is bemutatkozott.

Két keréken is divatosan

2015. június 13. 10:15

Végre előkerülhettek ruhatárunkból a „kánikula-darabok”, melyekhez, ha igazán trendik szeretnénk lenni, érdemes beszerezni néhány csíkos és pöttyös szoknyát, nadrágot, felsőt, és ruhát is, idén nyáron ugyanis ezek hódítanak a különböző geometriai alakzatok mellett.

Hódít a géllakk

2015. május 19. 14:43

Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a műköröm, s napjainkban is hódít a hölgyek körében. Számos technikája ismert, s a formáját, illetve anyagát tekintve is többféléből válogathatunk.

A sorsfordító 21 nap

2015. május 16. 16:00

„Mindenkinek változnia kell, hogy ne rekedjen meg egy életszakaszban, egy adott problémában.

Pure Fashion: „Nem az a kérdés, hogy jobb vagyok-e mint mások”

2015. március 30. 14:13

A Pure Fashion divatmisszió foglalkozásai tavaly indultak el Győrben: a program keresztény értékrenden nyugszik és teret, eszközöket, illetve megtartó közösséget nyújt a lányoknak, hogy felfedezhessék női hivatásuk szépségét, és az azzal járó felelősséget is a társadalomban.

Egyedülálló kezelési rituálék természetes, magyar alapanyagokból készült kozmetikumokkal

2016. január 17. 13:42

A szépség nem létezhet harmónia nélkül: ha nincs egyensúly életünk minden területén, az a bőrünkön is észrevehető. Éppoly fontos, hogy mivel ápoljuk bőrünket, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz. Ennek szellemében jöttek létre az Adrienne Feller natúrkozmetikumok, melyek arcunkat, tekintetünket, bőrünket varázsolják sugárzóvá, miközben a bőrön keresztül a lélekre is hatnak.

Esküvő a láthatáron

2015. szeptember 12. 16:00

A dudaszótól hangos szombatok már-már csitulni tűnnek, az esküvőszezon lassacskán a vége felé közeledik. Szeptember még nagyon kedvelt hónapnak számít a házasulandók körében, azonban októberi esküvőre már jóval kevesebben adják a fejüket. Ilyenkor valami más kezdődik.

A gabonafélék és a szépség

2015. szeptember 11. 19:30

Nyár elején, közepén megtörtént a gabonafélék betakarítása.

Szépségápolás és levendula

2015. július 12. 14:32

Szent Benedek a szerzeteseknek szóló szabályzatában a betegek számára külön szobát ír elő, szorgalmas ápolót rendel melléjük. A kolostorok receptgyűjteményei rendszerezett, korszerű ismereteikről tanúskodnak, a gyógytermékek mellett számos kozmetikum leírását is őrzik.

Itt nem csak finomak, de élnek is az ételek

2015. július 11. 11:44

A megye egyetlen nyers-vegán étterme, a néhány hónapja nyitott ÉLelem Étterem máris országos, sőt, nemzetközi hírnévre tett szert: a barátságos vendéglátóhelyre egyre többen érkeznek az országhatáron túlról is, hogy megízleljék az itt kapható különlegességeket. A levesek, főzelékek, pizzák és más egytálételek, valamint a torták és a sütemények sora először a látvánnyal nyűgözi le a betérőt, kóstolás után pedig egyértelművé válik: az egészséges igenis lehet finom!

Egyre többen tanulnak táncolni az esküvő előtt

2015. június 14. 13:54

A férj és a feleség közös táncával indul a mulatság még azokon az esküvőkön is, ahol nem követik szigorúan a hagyományokat. A hitvesi tánc gondolata okoz néhány álmatlan éjszakát azoknak, akik nem mozognak otthonosan a parketten, ezért egyre népszerűbbek az esküvőkre felkészítő táncórák.

Miért fontos a smink?

2015. május 21. 14:46

Nincs az a nő, aki ne szeretne csinos, vonzó, ápolt lenni.

Romantikus csipke vagy színpadias költemény

2015. május 17. 14:44

Itt a tavasz, és vele együtt az esküvők szezonja. Megpezsdült a természet, és vele együtt a házasodási hajlam is hatványozottan megnőtt. A szép időben gyönyörűen meg lehet örökíteni a nagy napot. Az esküvői ruhakölcsönzők és a ruhakészítők ebben az időszakban számos újdonsággal lepik meg leendő ügyfeleiket. Lássuk, hogy mik is a 2015-ös esküvői ruhatrendek.

Anyák-napi menü

2015. április 30. 12:47

Vasárnap Anyák napja lesz. Az ünnep alkalmából Varga-Horváth Adriennt, a Mákvirág gasztroklub vezetőjét, kértük arra, állítson össze egy olyan menüt, amit a gyermekek is el tudnak készíteni meglepetésként, édesanyjuknak.

Sári Csárda, ahol minden házias

2015. március 22. 16:39

A tulajdonosunk nagymamája Sári, az ő tiszteletére nevezték el a dunakiliti csárdát Sárinak – mondja a vendéglátóhely menedzsere, Fördős Barbara.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×