Médiabál női szemmel

2015. január 14. 11:19

Smink, frizura, ruha, cipő, táska, ékszer - kevés olyan hölgy van városunkban, aki a szombati Médiabállal kapcsolatban mindegyik pont elé pipát tud tenni akár csak képzeletben is. Mivel a dress code csak a férfiaknak kötött, így nőként bizony nem egyszerű dönteni a részletekről. Cikkünkben annak járunk utána, hogy az ismert győri hölgyek mennyire várják felkészülten ezt a napot.

Indul a báli szezon: áttetsző csipkék, füstös smink, buja hajhullámok

2015. január 10. 10:00

Az idei báli szezon színei az arany, az ezüst, a bronz, a korall és árnyalataik, valamint a klasszikus fekete. Ezek a színek dominálnak mind az öltözködés, mind a smink trendben.

Letölthető kuponok - rengeteg kedvezmény

2014. december 12. 10:34

Válogasson a legjobb győri kuponok között! Töltse le és éljen a kedvezményekkel! A kuponokat megtalálja a Győr+ Hetilap december 12-én megjelent számában, valamint az onlinekupon.hu oldalon is.

Érproblémák, hajszálérkezelés

2014. november 24. 08:24

A BIOTEC forradalmian új hajszálérkezelésével jó eredményeket érhetünk el érelváltozások, éranyajegyek, értágulatok, haemangiomák, seprűvénák, öregségi pigmentfoltok, tágult kapillárisok és rosacea kezelésében.

Zsírbontás, alakformálás

2014. november 14. 14:50

Végleges zsíreltávolítás, zsírbontás, alakformálás Győrben a Medishape szépségszalonban a legújabb technológiával.

Egyetemi ízek

2014. október 26. 14:00

Konyharovatunk ezen a héten a győri egyetem Széchenyi-éttermének menükínálatából ad ízelítőt Ányos Attila étteremvezető és Bodó Tamás konyhafőnök segítségével.

„Babavárás kreatívan”

2014. október 25. 10:47

„Babavárás kreatívan” címmel indul csoportfoglalkozás a Sziget-kék Közösségi Térben október 29-én, melynek célja, hogy felkészítse a kismamákat a szülésre, a gyermek fogadására és a közös családi életre.

Kora őszi kedvenceim

2014. október 05. 15:55

Sokszor vagyunk úgy, hogy megkívánunk egy-egy ételt, zöldséget, gyümölcsöt, ez biztos nem véletlen, hiszen a szervezet jelez, hogy hiányzik neki valami tápanyag, vitamin. Figyeljünk oda testünk hangjára, és fogyasszunk minden nap sok nyers növényt. Meghálálja a bőrünk, és kívül-belül mosolyogni fog minden egyes sejtünk. A növényi alapú étrendre bátran rábízhatjuk a szervezetünket, hiszen több ezer éve már hogy nekünk a gabonák, magvak, zöldségek és a gyümölcsök valók, erre kódoltatott be az emberi test. Hála az égnek, ebben a hónapban is dömping van a jóból, ha betérünk kedvenc zöldségesünkbe, ahol válogassunk örömünkre, és válasszuk azt, amin a szemünk megragad.

Kell-e nekünk személyi edző?

2014. szeptember 19. 17:53

Egyre többet mozognak az emberek, egészségük, külső és belső harmóniájuk megteremtése, megőrzése érdekében. Sokan azonban nem tudják: érdemes személyi edző segítségét kérni ahhoz, hogy a mozgásnak eredménye legyen, s valóban megváltozzon az életminőségük.

Augusztusi özönízek

2014. augusztus 18. 14:03

Ebben a hónapban amit kapunk a természettől, azzal nem lehet betelni… Dinnyék, barackok a láthatáron, tombol a cukkiniláz (nálam minden héten), kacsingat rám a szilva, és egy nagy kedvenc, a sütőtök is itt van már, őt majdnem egész évben vehetjük és ehetjük, s bármilyen furcsa, még nyersen is finom, ajánlom, próbálják ki – írja Györkösné Boros Gyöngyi, a Vega Villám Főzőklub háziasszonya, vegán személyi szakács hetilapunkban.

Horoszkóp: GPS a csillagok útján

2015. január 12. 16:20

A horoszkópkészítés nem jóslás – szögezi le Szakács Anna asztrológus, akinek a heti „előrejelzéseivel” gyakran találkozhatnak lapunk hasábjain, illetve Győr+ online-on.

Vegán karácsonyi asztalom

2014. december 22. 18:31

Emlékszem, tavaly karácsonykor, inkább a magyaros vegán konyha irányában merültem el, volt algahalászlé, töltött káposzta, csupa felidézni vágyott ízvilág. Természetesen nagy sikert aratott minden fogás. De mostanra valami másra gondoltam, újdonsült alkotásokra vágytam.

Bőrfiatalítás, bőrfeszesítés

2014. december 01. 14:41

A BIOTEC forradalmian új lézeres bőrfeszesítés kezelése különösen ajánlott műtéti hegek, terhesség után megjelenő terhességi csíkok, stria megszüntetéséhez, vagy intenzitásuk csökkentéséhez.

November a Pipacsban

2014. november 23. 16:45

A nyár derekán nyílt meg, s máris rangos társaságban, a Gault és Millau étteremkalauz jó szívvel ajánlott vendéglátóhelyei között találta magát a győrújbaráti Pipacs. Szalay Andrea és Ványik László étteremvezetők szerint a dicséret a séfet illeti, Forster Zoltán konyhájában a mai kor elvárásaihoz igazítva készülnek a magyar konyha hagyományos remekei. A hét évig külföldön szolgáló, világutazó séf a hazai alapanyagokra és a hazai ízekre esküszik, újító kedvéről a kacsaburger és az árpagyönggyel, sütőtőkkel tálalt töltött libanyak receptje, fotója tanúskodik. Ezek már a november ételei, otthon is elkészíthető, könnyed és izgalmas fogások.

Arckezelés - ránctalanítás

2014. november 07. 10:25

A BIOTEC forradalmian új arckezelése, ránctalanítási eljárása ötvöz 5 különböző eljárást az infravörös lézer-, magasfrekvenciás ultrahang-, a korondumkristályos mikrodermabrázió-, a vákuum- és a mélymasszázs-technológiákat.

Tiszta szív, tiszta divat

2014. október 25. 17:18

A fiatalság nem csak bolondság, hanem csupa kétség és útkeresés is: a kamaszodó lányok az önbizalmat gyakran pótolják az önmagukból való ki- és levetkőzéssel, pedig ennél sokkal többet érdemelnének, hiszen mindegyikük szép és értékes. Többek között ez utóbbira igyekszik rávilágítani a Pure Fashion divatmisszió, mely Győrben is elindult a közelmúltban.

Jövőre is viselhet szakácssapkát a La Maréda

2014. október 19. 12:01

Megjelent a két francia szakíró, Henri Gault és Christian Millau 1960-ban alapított éttermi kalauzának 2015-ös magyarországi kötete, amelyben a szigorú ítészek 348 hazai vendéglátóhelyet minősítettek. A világszerte ismert és hiteles kalauz álruhás zsűrije idén több alkalommal is járhatott Győrben, az itt tesztelt éttermek közül jó szívvel ajánlják a 11 pontos Carment és a 12 pontos, győrújbaráti Pipacsot. A legnagyobb tetszést a belvárosi La Maréda aratta, Horváth Szilveszter konyhafőnök és csapata immár másodszor érdemelt 13 pontot és egy szakácssapkát. A tulajdonos Szabó László szerint az egysapkás rangot könnyebb megszerezni, mint megtartani, a zsűri folyamatosan tesztelte az éttermet. A La Maréda újabb szakácssapkája a tartósan jó konyha, a fenntartható minőség nemzetközi jelképe. Van persze feljebb is, a legjobbak, a Michelin csillagos Costes és Onyx, valamint a Zóna a maximális 20-ból 17 pontot és három szakácssapkát tudhatnak magukénak. Rovatunk a győri siker örömére a La Maréda étlapjának két közkedvelt, őszi hangulatú fogását mutatja be, Horváth Szilveszter tálalásában.

Őszi bőrápolás - Borbély Alexa tippjei

2014. szeptember 24. 10:16

Az arcápolásra, a bőrünk védelmére minden évszakban oda kell figyelni. Az ősz azonban különösen alkalmas arra, hogy regenerálódjunk. Borbély Alexa kozmetikust, sminkest arról kérdeztük, hogy min kell változtatnunk a hidegebb hónapokban.

Az ismert győriek is a hétvégére készülnek

2014. szeptember 19. 09:18

Ezen a hétvégén rendezik városunkban a Magyar Hagyományok Fesztiválját és a VII. Győri Pálinkafesztivált. A szervezők koncertekkel, gasztronómiai programokkal, és számtalan kulturális, hagyományőrző programmal készülnek. Arra voltunk kíváncsiak, hogy az ismert győri polgárok közül kik látogatnak el a rendezvényre.

Tuti szettek tavaszra!

2014. február 28. 10:11

Összegyűjtöttük az idei szezon legjobb viseleteit. Te melyiket választanád?
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×