Augusztusi özönízek

2014. augusztus 18. 14:03

Ebben a hónapban amit kapunk a természettől, azzal nem lehet betelni… Dinnyék, barackok a láthatáron, tombol a cukkiniláz (nálam minden héten), kacsingat rám a szilva, és egy nagy kedvenc, a sütőtök is itt van már, őt majdnem egész évben vehetjük és ehetjük, s bármilyen furcsa, még nyersen is finom, ajánlom, próbálják ki – írja Györkösné Boros Gyöngyi, a Vega Villám Főzőklub háziasszonya, vegán személyi szakács hetilapunkban.

Íme, a legtutibb farsangi sminkek!

2014. február 12. 10:07

A báli szezonban a ruha és a kiegészítők mellett, az ellenállhatatlan sminkről sem szabad megfeledkeznünk!

A kevesebb biztos, hogy több

2014. január 11. 09:10

Leáldozott a fodroknak, a sok flitternek, a báli divatban is egyre nagyobb teret hódít a kevesebb néha több elv. Ahogy a világ más területein – például építészetben, lakberendezésben – a ruhákban, frizurákban és a sminkben is az egyszerű, letisztult elegancia hódít.

Szabályok a gyerekszobában

2012. október 20. 13:10

Egy bagoly, egy földgömb, egy optimizmust, jókedvet sugárzó fotó tanulási sikereket hozhat csemeténknek. Kerecsényi Éva feng-shui szakértőnkkel ezúttal a gyerekszoba berendezéséről beszélgettünk.

Álom barokk módra

2012. július 29. 10:34

Miholics Adrienn és Mersich Gergely a város sorrendben huszadik barokk esküvőjének jegyespárja. A fiatalok augusztus 11-én, szombaton este barokk környezetben, barokk ceremónia szerint kötik össze életüket.

Időtálló viseletek a Magyar Ispitában

2012. július 22. 11:05

Divatos, időtálló, szép, egyedi, hordható, nagyjából ezeket a dicsérő jelzőket találják meg azok a hölgyek, akik T. Csapó Dorottya öltözéktervező ruháit hordják vagy látják. Ez utóbbira idén nyáron könnyen lehetősége nyílik bárkinek, Dorottya munkái augusztus végéig tekinthetők meg a győri Magyar Ispitában és a balatonfüredi Kisfaludy-házban.

Szappantanoda

2012. július 14. 10:00

A vásárok sátraiban, a boltok polcain egyre többféle házi szappan kínálja magát. Az ember rácsodálkozik, kézbe veszi, szagolgatja, s azon töri a fejét, vajon kik, miért és hogyan gyártanak ma Magyarországon efféle különc tisztálkodási szereket? Kérdéseinkre Juhászné Kovács Kornélia szappankészítő mester válaszol.

Révbe ért diákszerelmek: A „Járunk?”-tól a „Hozzám jössz?”-ig

2012. június 30. 09:14

Már kamaszkorban rálelhetünk az igazira, a szerelem tartóssága azon múlik, hogy mennyire érettek azok a személyiségek, akik között a kapcsolat kibontakozik – véli N. Tóth Klára párkapcsolati tanácsadó.

A királynői szív hangjai – a győri Cserháti Tamara egyetemista marad

2012. június 14. 13:25

Magyarország idei szépségkirálynője, a húsz éves győri Cserháti Tamara természetes lány, őszinte mosollyal. Nem várja, hogy megismerjék az utcán, de természetesen nagyon boldog attól, hogy az ő fejére került a Miss World Hungary koronája.

Fejős Éva: Az írás a szerelmem

2012. június 03. 08:00

„A Thaiföldön töltött öt hónap teljesen megváltoztatta a gondolkodásmódomat, sok dolgot levetettem magamról, ami stresszt okozott. Ezen a télen született meg bennem az a döntés is, hogy eljövök a Nők Lapjától, és talán előbb-utóbb saját magazint hozok létre” – mondta lapunknak Fejős Éva írónő a győri Ulpius-ház könyvesboltban tartott dedikálás előtt.

Tuti szettek tavaszra!

2014. február 28. 10:11

Összegyűjtöttük az idei szezon legjobb viseleteit. Te melyiket választanád?

Ezért nem mindegy, hogy házasságban vagy élettársi kapcsolatban él

2014. február 06. 10:00

Hét végén kezdődik Magyarországon a házasság hete. A kezdeményezés Angliából indult és minden évben Valentin-nap környékén tartják. A Napközben szerdai adásában nyilatkozó párterapeuta szerint nem mindegy, hogy valaki házastárs vagy csupán élettárs.

Aranyló szépség

2013. augusztus 20. 14:30

A kozmetikai ipar is egyre szívesebben nyúl vissza régi idők bevált praktikáihoz, természetes hatóanyagokhoz: az aranyfóliás arckezelés éppen ilyen, a kelet ókori tapasztalatait ötvözi a legújabb tudományos eredményekkel.

Győrben lesz a Miss Alpok Adria 2012 megyei döntője

2012. szeptember 14. 12:50

Huszonnégy éve a „Szépség hazájából", Olaszországból indult útjára a Miss Alpok Adria szépségverseny.

Bőr Viktória a 187. Anna-bál szépe

2012. július 29. 08:08

Bőr Viktória, balatonfüredi első bálozó lett a szombaton tartott 187. Anna-bál szépe, a Kiss Ernő díjat posztumusz Bujor István színművész kapta - tájékoztatta az MTI-t Szabó Lajos, a balatonfüredi polgármesteri hivatal művelődési-oktatási-idegenforgalmi osztályának vezetője.

Táncosnő anyaszerepben

2012. július 22. 10:00

Kara Zsuzsannát három éve nem láthatjuk színpadon, a Győri Balett magántáncosát két csöppség, Virág és Zalán tartják otthon, anyaszerepben. Pontosabban tartották, hiszen Zsuzsó a következő évadban ismét táncolni fog.

Mutasd a táskád, megmondom, ki vagy!

2012. július 01. 08:00

A női táskában minden hasznos dolog benne van, mégis, mikor belenézünk, sosem találjuk, amire szükségünk van. Vajon igaz, hogy a retikül a lélek tükre? Egy biztos, ahogy a táskánknak, úgy a belsőnknek is szüksége van néha a nagytakarításra.

Eltiltották az olimpiától a gyönyörű filmdívát

2012. június 25. 11:42

Salma Hayekből tornász olimpikon is lehetett volna, de apja nem engedte résztvenni az ötkarikás játékokon.

Győri lány a Szépségkirálynő

2012. június 10. 09:53

A győri Cserháti Tamara fejére került a 2012 Szépségkirálynői korona. A fiatal lány képviseli hazánkat a világversenyen.

Győri szépségek koronára várnak– értékel az Alpok-Adria királynője

2012. június 01. 15:26

Két győri lány került a döntőbe az idén is megrendezett Szépségkirálynő című versenyen. A lányokat eddigi élményeikről kérdeztük, Borkai Petra, a Miss Alpok Adria királynője pedig szakértőként mondja el véleményét a királynő-jelöltekről.
1 2 3 4 5