Kuka Berci Malomsokon

Kuka Berci augusztus 12-én a malomsoki falunapra látogatott.

Kuka Berci Nagyszentjánoson

Kuka Berci július 8-án a nagyszentjánosi falunapra látogatott.

Boldog születésnap volt - véget ért a 10. Győrkőcfesztivál, rengeteg fotóval!

Ez is eljött sajnos, amikor búcsúzni kell. Búcsúzni az idei, a 10. Győrkőcfesztiváltól, a megannyi élménytől és mókától. Ám csak egy röpke év és újra együtt lehetünk! Addig is, elevenítsük fel ezt a majdnem három boldog napot, közösen!

Kilenc év képekben – kiállítás a Győrkőcfesztiválról

A hétfőn megnyílt kiállítás minden évből szolgáltat némi fotócsemegét a Baross úton sétálóknak és találkozhatunk Alinával is, – a fesztivál idei arcával – aki pont annyi idős, mint a Győrkőcfesztivál.

Ezer ingyenes program a Győrkőcfesztiválon

Tizedik szülinapját ünnepli a Győrkőcfesztviál, ezért idén tízszer nagyobb élményt ígérnek a szervezők, mintegy ezer ingyenes programmal várják a gyermekeket június 30. és július 2. között Győrben.

Tömegeket vonzott a III. Tóparty - galéria

Egy igazán sikeres és élménydús napon vannak túl az adyvárosiak, hiszen a III. Tóparty remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtott kicsiknek és nagyoknak egyaránt.  

Szombaton Adyvárosi Tóparty: jön a Neoton Família Sztárjai is!

Két éve volt először, tavaly még nagyobb sikert aratott, idén pedig igazi programkavalkád lesz az Adyvárosi Tópartyn, nem csak az adyvárosiaknak. Szombaton senki sem fog unatkozni a lakótelepen, ahol gyermekfoglalkozások, játékok, programok és koncertek várják az érdeklődőket.

Győrkőcfesztivál - hétvégén a gyermekeké volt a város! - új fotók!

Igaz, hogy az idei fesztivál záró napjára az időjárás lehűlt, ám ez sem szegte kedvét azoknak, akik belevetették magukat a forgatagba. Csodás élmények, rengeteg játék és folyamatos mosoly. Ez volt az idei Győrkőcfesztivál.

Pezseg a Győrkőcfesztivál, mosollyal teli a város – sok fotóval, frissítve

Pénteken vette kezdetét az idei Győrkőcfesztivál, amelyre most is rengeteg látogatót várnak a szervezők. A szombati napról már kora délután elmondhattuk, hogy nagyon erős volt: rengetegen voltak a Belvárosban és Kuka Berci is nagyon népszerű, mint mindig. Vasárnap is folyatódik a varázslat!  

Papírsárkány repíti a gyerekeket a 9. Győrkőcfesztiválra - Fotókkal

Hamarosan papírsárkányok lepik el Győr Belvárosát, s vidáman hirdetik, hamarosan kezdődik a 9. Győrkőcfesztivál! Ez ugyanis a július 1-3-ig tartó rendezvény idei szimbóluma - derült ki a Vaskakas Bábszínházban tartott pénteki sajtótájékoztatón. Ismét hatalmas játszótérré változik tehát a város, a belépő pedig továbbra is egy mosoly!

Rengetegen voltak Kuka Berci Majálisán - sok-sok fotóval

Véget ért  Kuka Berci Majálisa a Széchenyi téren, ahol sok játék, fagyi, elektromos autó, egészségügyi szűrések vártak mindenkit és még a Győri Állatmenhely négylábúi is kilátogattak a 18 óráig tartó programokra.

Európa nap Győrben

Győrben, a volt megyeháza előtti téren csütörtökön ünnepeltük az Európa-napot, ingyenes,programokkal, vetélkedőkkel, játékokkal.

Föld Napja - megtisztultak a szigetek Győrben!

A Föld Napján Kuka Berci kis barátai segítségével megtisztultak a győri szelektív hulladékgyűjtő szigetek!

Kuka Berci Majális

Regisztráció a Sashegyi Hulladékkezelő Központ nyílt napjára ITT!    

A távhő biztonságos és környezetbarát

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége Győrben rendezte meg a Távhőszolgáltatás Napját. A rendezvényen elhangzott, hogy a távhő nem panelfűtés, mint az a köztudatban él, hanem biztonságos, kényelmes és környezetbarát fűtési mód.

Távhőszolgáltatás Napja Győrben - galériával!

A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége kezdeményezésére 2014 óta minden évben megrendezik a távhőszolgáltatás napját. A távhőszolgáltatók ezen a napon gyerekek és családok részvételével, közösségi programokon keresztül ismertetik meg a környezetbarát, biztonságos és kényelmes távhőszolgáltatást.  

Távhőszolgáltatás Napja 2016 - rajzpályázat

A GYŐR-SZOL Zrt. a Távhőszolgáltatás Napja 2016 alkalmából rajzpályázatot hirdet! Rajzaitokkal segítsetek Kuka Bercinek, hogyan teremthet magának meleg otthont korszerű és természetbarát módon! Ezzel kapcsolatban várjuk rajzodat, színesen, ötletesen! Beadási határidő: április 5.

Létrejött Kuka Berci zöld pagonya

A napokban elültették Kuka Berci földlabdás fenyőit a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Győr-Sashegyi Hulladékkezelő Központjában, valamint a korábbi, Pápai úti szeméttelepen a Győr-Szol munkatársai.

Újdonságokkal tették hatékonyabbá a városüzemeltetést

A városüzemeltetés területén 2015-ben több újdonságot is bevezettek, és ezt az utat szeretné folytatni az önkormányzat a 2016-os esztendőben is…

Az állatmenhelyt támogatta a Győr+ Média

Az Emberek az Állatokért Alapítványhoz, azaz a győri állatmenhelyhez került az az összeg, amely a Győr+ Média földlabdás fenyőfa-árusító programjához kapcsolódó akcióból folyt be.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×