Külföld

Hurghadai baleset - Megérkezett Budapestre a három sebesültet szállító repülőgép

2011. november 10. 06:43

Csütörtökön hajnalban megérkezett a Liszt Ferenc repülőtérre az a repülőgép, amely az egyiptomi buszbaleset négy legsúlyosabb sérültje közül hármat szállított Budapestre - értesült az MTI.

Hurghadai baleset - Csütörtökre minden áldozat és sérült Magyarországon lehet

2011. november 09. 16:28

Csütörtökön visszaérkezik Magyarországra a vasárnapi egyiptomi buszbaleset áldozataiért szerdán kiutazott magyar katonai repülőgép a 11 holttesttel és aznap estére az összes magyar sérült, valamint az áldozatok és sérültek ingóságai is megérkeznek Budapestre - jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján a miniszterelnök szóvivője.

Hurghadai baleset - Megérkezett a sérültek második csoportja Ferihegyre

2011. november 08. 22:43

Megérkezett kedden este az egyiptomi buszbalesetben megsérült magyar turisták második csoportja a Liszt Ferenc repülőtérre - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

Hurghadai baleset - Úton van a sérültek második csoportja

2011. november 08. 18:34

Már úton van a vasárnapi hurghadai buszbaleset sérültjeinek újabb csoportja - közölte a miniszterelnök szóvivője kedden az MTI-vel.

Hurghadai baleset - Este újabb 9 sérült érkezhet Budapestre

2011. november 08. 17:10

Kedd este érkezhet Budapestre a vasárnapi hurghadai buszbaleset sérültjeinek újabb csoportja.

Defibrilláló telefonfülke

2011. november 08. 06:33

Defibrillátorral láttak el egy eredeti rendeltetésére már nem használt telefonfülkét egy skót faluban.

Hurghadai baleset - Magyar katonai repülő hozhatja haza a holttesteket

2011. november 07. 17:33

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn utasította Hende Csaba honvédelmi minisztert, hogy haladéktalanul - amint az ehhez szükséges egyeztetések lezajlottak - "hozzák haza" a Magyar Honvédség egyik repülőgépével a vasárnapi egyiptomi buszbaleset áldozatainak holttesteit - jelentette be hétfőn újságírók előtt a miniszterelnök szóvivője.

A muzulmán ünnepen Moszkvában betiltották az utcai állatáldozatokat

2011. november 06. 17:13

A moszkvai rendőrség vasárnap megakadályozta, hogy hívő muzulmánok vasárnap, hagyományos áldozati ünnepükön a szokásos állatáldozatot a nyílt utcán végezzék el.

Dráma a Mont Blanc-on: meghaltak a hegymászók

2011. november 09. 17:39

Holtan bukkantak szerdán arra a két francia hegymászóra, akik egy hete heves hóvihar miatt rekedtek a Mont Blanc egyik csúcsán.

Hurghadai baleset - Elindult a magyar katonai repülő Egyiptomba az áldozatokért

2011. november 09. 12:20

Elindult Kecskemétről a magyar katonai repülőgép az egyiptomi buszbaleset áldozataiért - tájékoztatta Szijjártó Péter szerdán az MTI-t.

Gyermekházasságok Szaúd-Arábiában: nincs menekvés a kiskorúak számára

2011. november 08. 18:51

A szaúd-arábiai szülőknek akár 40 ezer dolláros (közel 9 millió forintnak megfelelő) bevételt is jelenthet az, ha kiskorú lányuk megházasodik, így sokszor gondolkodás nélkül áldásukat adják a frigyre, s még akkor sem tiltakoznak, ha a leendő férj éppenséggel középkorú - írja a The Guardian című brit lap szerzője.

Hurghadai baleset – Egy utas: el nem tudom mondani, mit éltünk át

2011. november 08. 18:30

El nem tudom mondani azt az érzést, állapotot, amit átéltünk – mondta el a közmédia hírstábjának nyilatkozva Vas László, a tragikus hurghadai buszbaleset egyik utasa kedden.

Hurghadai baleset – Pszichológus: trauma utáni sokkban vannak a sérültek és hozzátartozóik

2011. november 08. 12:41

Trauma utáni sokk jellemzi a hurghadai buszbaleset sérültjeinek és a hozzátartozók lelkiállapotát – nyilatkozott kedden a közmédiának Kovács Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezető pszichológusa a helyszínen, a hurghadai Nile (Nílus) Kórházban.

Hurghadai baleset - A könnyebb sérülteket talán már kedden hazaszállíthatják

2011. november 07. 19:42

A vasárnapi tragikus egyiptomi buszbaleset könnyebb sérültjeit akár már kedden hazaszállíthatják - közölte Göndöcs Zsigmond, az Országos Mentőszolgálat műveleti igazgatója, a kedden Hurghadába induló magyar orvoscsoport vezetője hétfő este az MTI-vel.

Tizenegy magyar meghalt, négy gyerek megsérült az 'áldozati ünnepen' - gyorshajtás vagy műszaki hiba okozta (FOLYAMATOSAN FRISSÍTVE)

2011. november 06. 20:42

Az AP hírügynökség szerint 11 magyar turista életét vesztette, 26 megsérült egy közúti balesetben Hurgadában, Egyiptomban - írja a hvg.hu. A követség  tíz-tizenkét halottról tud. A súlyosabb sérülteket Kairó speciális kórházába viszik, közülök legalább kettőnek életveszélyes az állapota. Az áldozatok és sérültek a Best Reisen utasai voltak. A sértetlen utasokat szállító gép hajnali egy óra után landolt Budapesten.

Szörnyű tragédia! Hét halottja és 51 sérültje van az angliai tömegbalesetnek - a füst lehetett az ok

2011. november 06. 15:52

Hét halottja és 51 sérültje van az utóbbi két évtized legsúlyosabb nagy-britanniai közúti balesetének a rendőrség vasárnap délutáni végleges összesítése szerint.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×