Külföld

Több mint negyvenen sérültek meg az idei pamplonai bikafuttatáson

2011. július 14. 17:08

Az idei ünnepségek legsúlyosabb sérültje Mikel Sabate 40 éves pamplonai lakos, aki műtétre szorult, miután húsz centiméter mélyen oldalba öklelte egy bika.

Volgai hajóbaleset - A halálos áldozatok száma elérte a százat

2011. július 13. 13:29

Hivatalos közlés szerint elérte a százat a Kujbisevi víztározón vasárnap elsüllyedt Bulgaria hajó halálos áldozatainak a száma, ez azonban még messze nem végleges adat, mivel nem tudni, hányan voltak a hajón.

Bányászok tucatjai rekedtek a mélyben Kínában

2011. július 07. 09:05

Huszonnyolc bányász rekedt a föld alatt a kelet-kínai Santung (Shandong) tartományban, miután egy műszaki berendezés 255 méter mélyen kigyulladt - közölték helyi illetékesek csütörtökön.

Egy napra leállnak a kacsahajók Philadelphiában

2011. június 29. 07:48

Egy napra kegyeletből leállnak a philadelphiai "kacsahajók" a jövő héten, a két magyar diák halálát okozó tavalyi vízi baleset július 7-i évfordulóján - közölte kedden a vízi járműveket a Delaware folyón üzemeltető Ride the Ducks cég vezetése.

Kétszeres példányszámmal búcsúzik a News of the World

2011. július 13. 13:31

Kétszeres példányszámmal búcsúzott olvasóitól a világ legnagyobb angol nyelvű vasárnapi bulvárlapja, a News of the World, amely - miután az utóbbi évtizedek legsúlyosabb nagy-britanniai sajtóbotrányába keveredett - a tulajdonos cég döntése alapján a vasárnapi kiadással, 168 év után megszűnt.

Az amazonasi országok összefognak az erdőirtás ellen

2011. július 12. 17:14

Fokozzák az illegális erdőirtás elleni küzdelmet és az őserdők védelmét szolgáló együttműködést az amazonasi országok.

Meghalt az utolsó magyar király fia - IV. Károly legidősebb fia, Habsburg Ottó 98 évet élt

2011. július 04. 09:34

Kilencvennyolc éves korában meghalt Habsburg Ottó, az utolsó magyar király és osztrák császár legidősebb fia. IV. Károly fiát németországi otthonában, a Starnbergi-tó partján fekvő Pöckingben érte a halál. "Békésen elszenderült" - közölte az elhunyt egy munkatársa a német hírügynökséggel.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×