Általános cikkek

Kiraboltak egy soproni pénzváltót

2012. január 26. 17:14

Kiraboltak egy soproni pénzváltót csütörtök délután - tudta meg rendőrségi forrásból az MTI.

Családtagjai öltek meg egy férfit a XVIII. kerületben

2012. január 21. 14:42

Élettársa 24 éves fia ölt meg késsel egy 59 éves férfit a főváros XVIII. kerületében; a fiatalember és anyja két nap múlva azt állította, hogy a holttestet vidékről hazatérve fedezték fel a házban - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

Férfiak is lehetnek nemi erőszak áldozatai

2012. január 07. 07:01

Az amerikai igazságügyi minisztérium felülvizsgálta és kibővítette a nemi erőszak nyolc és fél évtizede érvényben lévő meghatározását, így a jövőben áldozatnak tekinthetők lesznek a férfiak is - közölte pénteken a tárca.

MOB-közgyűlés - Gyémánt fokozatú támogató az MTVA

2011. december 10. 13:49

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) gyémánt fokozatú támogatója lesz a közmédia - az erről szóló szerződést a MOB közgyűlésén írta alá szombaton Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója és Borkai Zsolt, a MOB elnöke.

Kigyulladt egy erdőkertesi fűrészáru üzem

2011. november 19. 10:00

Kigyulladt a Pest megyei Erdőkertes külterületén egy fűrészáru üzem szombatra virradó éjjel; személyi sérülés nem történt – közölte a megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese az MTI-vel.

Közlekedj ÖKOsan: Kerékpárokat nyertek az óvodák

2011. november 09. 12:09

Az Európai Mobilitási hét alkalmával hirdette meg pályázatát az önkormányzat a győri óvodák körében. A környezettudatos nevelést előtérbe helyező intézmények közül a Mesevár és a Márvány Óvoda nyert kerékpárokat.

Az aszpirin jelentősen csökkenti a bélrák kockázatát

2011. október 28. 14:28

A napi rendszerességgel szedett aszpirin jelentősen csökkenti a bélrák kialakulásának kockázatát - idézte brit kutatók megállapítását a BBC hírportálja (www.bbc.co.uk).

Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathon - Bogár János vezet összetettben

2011. október 21. 06:45

Bogár János a szerdai első szakaszhoz hasonlóan a csütörtöki második etapon, a Pozsony-Győr távon is második lett, ám összetettben az élre állt a Bécs-Pozsony-Budapest ultramarathonon.

Bácsa szolgálatáért

2011. október 20. 15:26

Dr. Ferenczi Zoltán Bácsa városrész érdekében, a környezet védelméért és szépítéséért végzett folyamatos, áldozatos munkája elismeréseként Bácsa Szolgálatáért díjat kapott.

Az esélyegyenlőség megteremtéséért fogtak össze Weisz Fanni fotómodellel a parlamenti pártok

2011. október 10. 19:11

Példátlannak tekinthető koalíciót alkotva fogtak össze az esélyegyenlőség megteremtéséért a parlamenti pártok Weisz Fanni, a hallási fogyatékkal élő fotómodell kezdeményezésére.

Jótékony győri fröccsök

2011. szeptember 26. 12:15

Jó pap holtig tanul, a fröccs hetedik győri ünnepének rutinos közönsége számos új módozatát ismerhette meg a bor és a szóda elegyítésének. A kisfröccsel, a nagyfröccsel, a hosszúlépéssel és a házmesterekkel mindenki találkozhatott már Jedlik Ányos városában, de az, hogy létezik példának okáért magyar–angol fröccs, az öreg borbarátok számára is meglepetés volt.

Négy év börtönt kapott a volt barátnőjét megszurkáló fiatalember

2011. szeptember 06. 10:13

Jogerősen négy év börtönre ítélte a Győri Ítélőtábla kedden azt a most 20 éves fiatalembert, aki 2009 decemberében Oroszlányban ittasan összeszurkálta az őt csaknem másfél éves kapcsolat után elhagyó barátnőjét.

Kerékbilincsre figyelmeztető SMS

2011. augusztus 20. 08:59

SMS-ben értesíthetik azt az autóst, akinek tilosban parkolva, kerékbilincset helyezne a közterület felügyelet az autójára. Ha az illetékes negyed órán belül a helyszínre érkezik mentesülhet az elszállítás, és a bilincs fel- és lerakásának költségétől. A szöveges üzenet szolgáltatásért a gépjármű tulajdonos az okmányirodában regisztrálhat- tudta meg a Revita.

A gyorshajtókat vadásszák a rendőrök Győrben is

2011. augusztus 08. 10:50

A Galántai, a Bácsai és a Mártírok úton mérik a sebességet a rendőrök hétfőn, kedden pedig többek között Fehérvári úti felüljárón, az Ipar úton, valamint Győrszentivánon vadásszák a gyorshajtókat- tette közzé a police.hu.

Két emberrel eltűnt egy motoros sárkányrepülő a Balatonnál

2011. augusztus 04. 06:29

A pilóta és utasa szerda estig nem adott életjelet magáról, kutatásukat a rendőrség egy MI-2-es helikopterrel megkezdte.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×