Általános cikkek

Korszerű társasház készült el Gyirmóton

2013. május 29. 16:48

Megújult Gyirmót központjában az egykor szebb napokat látott közösségi épület. A Szent István út 33. szám alatt nyolc lakásos társasházat alakított ki a Győr-Szol.

Karambolozott a vöröskereszt egyik autója

2013. május 25. 14:11

Karambolozott a Magyar Vöröskereszt egyik gépkocsija az M1-M7-es autópálya közös szakaszán a főváros felé vezető oldalon szombat délután, a balesetben két ember megsérült.

Szabadabb lesz a csónakhasználat a Balatonon

2013. május 25. 14:08

Módosulhatnak a hajózási tárgyú jogszabályok: a hajózási szabályzat a változtatással visszatérne a több évtizedes balatoni gyakorlathoz, a csónakokat lehetne szabadon, kikötőn kívül tárolni a nádas védelmének szem előtt tartásával - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kommunikációs főosztálya az MTI-vel.

Halálos baleset a 8-as főúton a hajmáskéri elágazónál

2013. május 25. 13:47

Egy ember meghalt, három súlyosan megsérült, amikor két motor és egy személyautó összeütközött a 8-as főúton a hajmáskéri elágazónál szombaton - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján szombaton.

Enyhítette a romániai Hivatásos Labdarúgó Liga a zászlóégetésért kirótt büntetést

2013. március 22. 11:51

Enyhítette a román első osztályú labdarúgó-bajnokságot szervező Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF) a magyar zászló elégetéséért kirótt büntetést, így a bukaresti Rapidnak nem kell zárt kapuk mögött lejátszania a következő otthoni bajnoki mérkőzését.

Tájékoztató

2013. március 11. 10:09

A Polgármesteri Hivatal Gazdálkodási Főosztály Adóügyi Osztályának tájékoztatója.

Az EU-csúcsról és nemzetközi tárgyalásairól is beszámol Orbán a parlamentben

2013. február 09. 15:21

Főként az uniós keretköltségvetés elfogadásával záruló rendkívüli EU-csúcstalálkozó, de a moszkvai munkalátogatás és a török miniszterelnökkel lezajlott hivatalos tárgyalás is szóba kerülhet Orbán Viktor kormányfő hétfői parlamenti beszédében - közölte a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton az MTI érdeklődésére.

Vizes, csúszós utak megyénkben

2013. február 04. 12:00

A havazás nem okoz fennakadást, de a reggeli fagyok miatt néhány mellékúton síkos burkolatra számíthatnak a közlekedők. Az Útinform szolgálatának jelentése alapján a főutak, és a mellékutak Győr-Moson-Sopron megyében vizesek, a mellékutak Mosonmagyaróvár környékén még latyakosak.

Gáncs Péter: Jézus újra összekapcsolja az embereket testvéri szeretetben

2012. december 25. 15:39

A békességről és a testvéri szeretetről beszélt Gáncs Péter, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke kedden Budapesten, a Deák téri evangélikus templomban karácsony első napján tartott istentiszteleten.

A karácsony fája

2012. december 24. 07:49

A fenyőfa az örökkévalóság szimbóluma, de jelképezi az életerőt, a termékenységet, az egyenességet, becsületességet és a halhatatlanságot is. A feldíszített fenyő a szimbólumok tárháza. Szakértőinket a faállítás hagyományairól és legújabb kori divatjáról kérdeztük.

Megállapodás a Suzukival - Orbán: összekapcsolják Esztergomot az M1-essel

2012. november 21. 16:47

Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Magyar Suzuki Zrt., amelyet Magyarország egyik büszkeségének nevezett a szerdai budapesti aláírási ünnepségen a miniszterelnök. Orbán Viktor egyúttal bejelentette, hogy a kormány döntése szerint megépítik a Suzuki-gyárnak otthont adó Esztergom és az M1-es autópálya közötti csatlakozást biztosító útszakaszt.

Életet mentett a rendőr

2012. november 09. 11:27

Tegnap délután a megyei főkapitányság közlekedési járőrei Győrújbaráton közúti ellenőrzést hajtottak végre.

Bányaszerencsétlenség Kínában

2012. augusztus 30. 15:34

Legkevesebb 19 halottja van annak a sújtólégrobbanásnak, amelynek során 47 bányász rekedt a föld alatt a délnyugat-kínai Szecsuan tartományban.

Elhunyt Szennay József András emeritus pannonhalmi főapát

2012. augusztus 24. 20:52

A pannonhalmi főapát a főmonostori konvent és a hozzátartozók nevében fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett rendtársa, Prof. dr. Szennay József András OSB emeritus főapát életének 92., szerzetességének 73., áldozópapságának 68. évében, a betegek szentségével megerősítve, 2012. augusztus 22-én hazatért Mennyei Atyjához - olvasható a pannonhalmi perjel facebook-oldalán..    

Csak azonosításra szolgál a kutyákba kötelezően ültetendő mikrocsip

2012. augusztus 19. 17:47

Csak azonosításra szolgál az a mikrocsip, amelyet 2013. január elsejétől minden négy hónapnál idősebb kutyába kötelező lesz beültetni. A tévhittel ellentétben az eszköz nem sugároz jeleket, nem tartalmaz energiaforrást és az állat egészségére teljesen ártalmatlan.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×