KVÍZ KÉRDÉS! - mozijegyért játszhat

Nyerjen 4 főre szóló, családi mozijegyet a Drága Elza című film közönségtalálkozóval egybekötött vetítésére! Ehhez nem kell mást tennie, mint válaszolnia a kérdésünkre. A nyertes részt vehet a november 26-i bemutatón, találkozhat a film rendezőjével, Füle Zoltánnal, Grátz Márk operatőr és vágóval, valamint a film főszereplőjével, Ripli Zsuzsával.    

St. Martin adventi koncert

St. Martin adventi koncertjének ad otthont a Bartók Béla Művelődési Központ december 3-án 19 órakor.  

Koncz Zsuzsa koncert

Koncz Zsuzsa koncertjére várják a rajongókat december 13-án 19 órától a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban.

“Színpadikus utcatánc”

“Színpadikus utcatánc” címmel a PiCool Hip-Hop Sportegyesület előadását láthatják a modern tácok kedvelői december 6-án 19 órakor a Bartók Béle Megyei Művelődési Központban.

Egészségnap a Marcalvárosban

Egészségnapot rendeznek az Arany János Iskolában november 29-­én 10.00­-15.00 óra között az Okos hely közösségfejlesztési program keretében.    

Talpasok Kara – 10 éves jubileumi koncert

Talpasok Kara 10 éves jubileumi koncertjének ad otthont november 29-én a József Attila Művelődési Ház. Köszöntőt mond: Dr. Kovács Béla, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat főjegyzője. Fellépők: a Banai Vegyeskar, az „Akord” Lengyel Kamarakórus, a „Rozmaring” Német Nemzetiségi Kórus és a Talpasok Kara.

„Csak játék…” – Orosz Zoltán lemezbemutató koncertje

„Csak játék…” – Orosz Zoltán lemezbemutató koncertjét: önfeledt, szenvedélyes előadásmód, különleges zenei stílus, virtuóz zenei párbeszédek jellemzik. A koncert, november 29-én 19 órakor kezdődik a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Négybetűs szavak - Aranyosi Péter önálló estje

Négybetűs szavak - Aranyosi Péter önálló estje hallható december 4-én 18 órakor és 20:30 órakor a Richter-teremben!

Both Miklós előadása

Both Miklós, kétszeres Fonogram-díjas, Budai-díjas zeneszerző, előadóművész, a Folkside, valamint a Napra együttes énekese, gitárosa és zeneszerzője, a Rendhagyó Prímástalálkozó állandó szólistája tart vetítéssel egybekötött előadást november 28-án 18 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében.

„Lélekmentő tudatosság”

„Lélekmentő tudatosság” – A szavak elsöprő ereje című rendezvényre, várják az érdeklődőket november 28-án 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Marcalvárosi fiókkönyvtárában (Lajta út 27/a). Az előadáson, Andrea Weaver: Calumnia című könyvét mutatja be maga a szerző: Takács Andrea. A rendezvény ingyenes.

Ádventi Keresztény Könyvvásár

Ádventi Keresztény Könyvvásárt rendez a Győri Ökumenikus Egyetemi Lelkészség december 3-án 9-17 órig a Széchenyi Egyetem Aulájában. A rendezvényen a Kiadók 10-20% kedvezményt adnak könyveik árából.    

Alámerült Atlantiszom – Móser Zoltán fotóművész előadása

Alámerült Atlantiszom címmel Móser Zoltán fotóművész, etnofotográfus és író, a Magyar Művészeti Akadémia Film- és Fotóművészeti Tagozatának tagja tart előadást november 27-én 18 órakor a Bezerédj-kastélyban. Az előadás, az eltűntnek vélt, az alig ismert magyar középkorról szól: a mellékelt képeken a múlt dereng elő, hol homályosan, hol szokatlanul élesen. Ezek együtt azt mutatják meg, hogy hajdan mi is volt itt, s abból mi maradt meg. A belépés díjtalan.

G. Rossini: A sevillai borbély

G. Rossini: A sevillai borbély című operáját hallhatják az operabarátok november 24-én 19 órai kezdettel a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában. Vezényel: Jean-Pierre Faber, közreműködik: Rácz Rita, Ottokar Klein, Haja Zsolt, Bakonyi Marcell.

Magyarország gyöngyszemei – Vértes Kornél akvarell kiállítása

Magyarország gyöngyszemei – Vértes Kornél akvarell kiállításának megnyitójára várják az éedeklődőket november 27-én 17:30 órakor a Bezerédj-kastélyban. A kiállítást megnyitja: Móser Zoltán fotóművész, etnofotográfus és író A megnyitón közreműködik: Harmónia Régizene Együttes. A kiállított képek megvásárolhatóak. A kiállítás 2015. január 12-ig.

A mindentlátó királylány

Családi Matiné kertében látható: A mindent látó királylány című darab november 23-án 11 órakor a Vaskakas Bábszínházban. 10 órától előadásra hangoló játékok várják a kicsiket.

„Találkozások” – Malasits Zsolt kiállítása

„Találkozások” – avagy az esszenciák áramlása címmel, Malasits Zsolt kiállítása nyílik november 29-én 17 órakor a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumban. A kiállítást megnyitja: Grászli Bernadett múzeum igazgató, fellép: Csankó Zoltán színművész.

Vasútmodellező terepasztalok és hajómodellek kiállítás

Vasútmodellező terepasztalok és hajómodellek kiállításra várják a régi és új érdeklődőket november 29-én 10-16 óra között a Bezerédj-kastélyban.

Cini-cini muzsika

Cini-cini muzsika – Az Aprók Színházának előadása, november 22-én 11 órakor látható a Vaskakas Bábszínházban.

Radnóti Miklós emlékműsor

Radnóti Miklós emlékműsorral emlékeznek 70 éve elhunyt költőre november 25-én 17 órakor a Bezerédj–kastélyban.

Székely Erzsébet népi iparművész és a Kézimunka-hímző klub kiállítás

A József Attila Művelődési Házban november 25-én 17 órai kezdettel kerül sor Székely Erzsébet népi iparművész és a Kézimunka-hímző klub kiállításának megnyitójára.
1 2 3