A MaxiLift berobbant a sztárok világába!

Biztosan elgondolkodott már azon, hogy az Oscar-gála nagyasszonyai hogyan tudnak mindig tökéletesen és hibátlanul kinézni. Mi most lerántjuk a leplet titkukról: az amerikai világújdonsággal, a Maxi Lift 2 perces ránctalanító szérummal akár Ön is letagadhat 5-10 évet a korából csakúgy, mint a vörös szőnyeg irigyelt sztárjai!

Két perc és eltűnnek a ráncok, szarkalábak

Az expressz gyors, azonnali ránctalanítás nem álom ma már. Buliba megy, fontos hogy jól nézzen ki, de nincs ideje több hetes kezelésekre.Próbálja ki a MaxiLift ránctalanító szérumot! A szérum a felkenést követően 2 perc alatt fejti ki hatását és 8 órán át biztosítja a feszes, fiatalos arcbőrt.

Kioszották a Glamour Women of the Year 2013 díjait

Ötödik alkalommal lépett pink szőnyegre a hazai sztárvilág színe-java és ünnepelte egy csillogó party-n az év legtehetségesebb nőit. A Glamour Women of the Year díjátadó gálán a magazin a legjobb nők elismeréseként 5 +1 kategóriában hirdetett győztest. Palvin Barbara, Tenki Réka, Muri Enikő, Takács Nóra és Benes Anita örülhetett a Glamour díjának, amelyet több mint ötvenötezer olvasó szavazott meg. Az év hősnője a Figurka Design vezetője, Csernus Ági, míg a legsármosabb férfi idén Fehér Balázs lett.

Stohl és Peller: ettől kikészültünk!

Indul a Happy Endings - Fuss el véle második évada a Comedy Centralon: Peller Anna, Zsigmond Tamara, Stohl András, Miller Zoltán, Kisfalvi Krisztina és Bozsó Péter "tolmácsolják" a poénokat. A szinkronstúdióban legalább annyira jó hangulat uralkodott, mint a chicagói fiatalok között.

Kiderült, milyen Görög Zita szíve

Bár az energikus modell pozitív kisugárzását, életerejét sokan irigylésre méltónak tartják, hogy számokban mérve hogyan is szolgál egészsége, azt eddig ő maga sem tudta. Zita hisz a külső-belső egyensúlyban, azt vallja, hogy időről-időre mind testünket, mind lelkünket méregtelenítenünk kell. Az igazi pedig az, ha az ember ezt nem egyedül, hanem a legjobb barátnőjével teszi.

Palotai Csaba Gordon Ramsay-nél tanulta a fegyelmet

Az utcáról kopogott be Gordon Ramsay egyik londoni konyhájába Palotai Csaba, Az étterem harcosai harcos főszakácsa. A VIASAT3 gastroreality-jének séfje azóta dolgozott már Manchesterben és Párizsban is, de a legszívesebben azokra az időkre emlékszik vissza, amikor a kőkemény Ramsay-nél húzta az igát, pontosabban forgatta a fakanalat.

Medveczky Ilona: kicsalták tőlem a gyémántjaimat

Minden drágakőnek története van, és az élet úgy hozta, hogy Medveczky Ilona számára ez a história igencsak szomorú. Ki tudja, hogy a művésznő brilliánsai a világ mely pontján, kiknek a kezében forognak éppen. A DoQ Drágakövek nyomában című műsora is a kőkincsek különös történetét kutatja. Patrick Voillot rendező csapata többek között a turmalin, a zafír, a smaragd és a holdkő legendájának is utánajár, választ adva az összes felmerülő kérdésre, és varázslatos helyekre kalauzolva a nézőket.

Tavaszi hormonhumor a Comedy Centralon

Szex hármasban, reménytelenül elrontott randik, egymásba gabalyodó baráti társaságok – a tavaszi hormonbomba a Comedy Centralra is megérkezett. Három új BBC sorozattal rukkol elő Magyarország egyetlen humorcsatornája áprilisban, amelyek sokban különböznek ugyan, egyvalami azonban közös: a testi szerelem gondolata átlagosan két másodpercenként bukkan fel bennük. A Coupling, a Threesome és a How not to live your life bemutatásán túl a második évaddal folytatódik a nagysikerű Happy Endigs – Fuss el véle című szitkom, valamint a nyolcadik évaddal jelentkezik a saját gyártású Comedy Central bemutatja.

A magyar dió a legjobb minőségű a világon!

A magyar diónak párja nincs a világon! A beltartalmi értéke ugyanis magasabb, érése koraibb, mint a világ vezető fajtáinak. Ezért is indokolt, hogy megelőzzük a diófákra is veszélyes stressz betegségeket. Az Állami Gyümölcstermesztési Kutatóintézet Diótanácskozásán többek között kiderült, tavaly 3 új kórokozója ütötte föl fejét a magyar dióültetvényekben.

Hiennek tahiti gyöngyöket hozott a tavasz

Talán egy titokzatos hódoló van a láthatáron? Nem is olyan titkos az ajándékozó, hiszen egy magyar ékszermárka lepte meg a fiatal énekesnőt, aki éppen arra készül, hogy hamarosan a nagyközönségnek is bemutassa új albumát.

Londoni fesztiválon koncertezik a PASO

Európa egyik legpatinásabb könnyűzenei eseményén, a 25 éves Londoni Nemzetközi Ska Fesztiválon ad koncertet március 29-én a Pannonia Allstars Ska Orchestra. A tízéves magyar zenekar a hazai közönségnek is kedveskedik a napokban egy új kislemezzel, amelyen jamaicai zenészlegendák közreműködnek.

Autóversenyzőnek állt Sándor Orsi!

Őrületes sebesség, csodálatos kocsik, technikás vezetés… Sándor Orsit hatalmába kerítette az autóversenyzési láz. A SportKlub műsorvezetője úgy döntött, elindul egy női bajnokság futamain, ami azért is igazán bátor tett, mert Orsi korábban soha nem ült versenyautó volánja mögött.

Zséda: Dance

Zséda 2012 novemberében megjelent "Ötödik érzék" című albumáról a "Legyen úgy!" és a "Más Világ" után egy újabb dal, a műfajjal azonos címet viselő "Dance" is útjára indul a rádiókba. A szerzők: Létray Ákos, Moldvai Márk és Valla Attila.  

Kamarás Iván kedvéért jött az angol rendező Budapestre

A nyár elején érkezik az az angol film, aminek egyik főszerepét Kamarás Iván játssza. A második világháború alatt játszódó akció-thrillert még tavaly forgatták Skóciában, most maga a rendező jött Budapestre, hogy instruálja a színészt az utószinkron során. Mindeközben a skótok legnépszerűbb whiskyje is előkerült.

Tenki Réka a természetesség híve

A Nemzeti Színház fiatal művésznője szinte sosem hord ékszereket, most azonban még ő is elcsábult a csillogóan hívogató kövek, gyöngyök és az ezüst Kánaánjában.

A gokart pályán fesztült egymásnak Torghelle és Juhász

A Videoton két játékosa sportban nem ismer tréfát. A frissen hazaigazolt Juhász Rolandot barátja és csapattársa, Torghelle Sándor hívta ki egy gokart versenyre a SportKlub kamerái előtt. A fiúk állandóan ugratják egymást, és minden helyzetben a megmérettetést látják. Most úgy döntöttek egy rövid időre félrerúgják a labdát, és megnézik, ki a jobb a volán mögött. A tét egy ebéd volt.

Vincze Ottó: Mindig a különlegesre vágytam

Részlet a Legényvásár című könyvből.

Bánsági Ildikó élete legbrutálisabb szerepére készül

Bánsági Ildikó élete egyik legnehezebb szerepére készül, ahol fia védelmében még a legdurvább brutalitástól sem riad vissza. Az Újszínházban március 22-én mutatják be Németh László Bodnárnéját, amelyben kiderül, egy kétségbeesett anya milyen rémségekre képes gyermeke védelmében.

Szilágyi Áron lehet újra a legjobb

Mi kell ahhoz, hogy valakit az év legsármosabb pasijának válasszanak? Humor, kisugárzás, esetleg kockahas? Mi nyom többet a latba: a sportos alkat, vagy a szívhez szóló dallamok? A Glamour Woman of the Year legsármosabb pasi kategóriájában Éder Krisztián, Fehér Balázs, Caramel, Szilágyi Áron és Vastag Csaba csap össze a szavazatokért.

Drámai mintákkal és virágos illatokkal hódítunk idén

A tavaszi ébredéskor nem csak a természet születik újjá, de testünk, lelkünk is felfrissül a téli álom után. Ilyenkor bátrabban nyúlunk a színekhez és az intenzív illatokhoz, amely önbizalmunkra és társas kapcsolatainkra egyaránt pozitív hatást gyakorol.
1 2 3 4 5