Liza, a rókatündér

Liza, a rókatündér című filmet vetítik december 6-án 16 órakor a Rómer Házban (Teleki László utca 21.).

Mikulás-ünnepség

Mikulás-ünnepség várja a gyerekeket december 4-én 10 órától a Gyirmóti Művelődési Házban.

Mikulás nap az Alma együttessel!

Mikulás nap az Alma együttessel! A koncert december 4-én 16 és 18 órakor kezdődik a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban (Győrszentiván, Váci M. u. 7.)

Szerdai gyerek

Szerdai gyerek – Közönségtalálkozóval egybekötött filmvetítésre várják az érdeklődőket december 6-án 18.30 órai kezdettel a Rómer Házban. A rendező: Horváth Lili Premier előtti vetítésre ITT nyerhet jegyeket.  

Militaria gyűjtőtalálkozó

Militaria gyűjtőtalálkozót rendeznek november 29-én a Kristály Étteremben (Bartók Béla u. 9.).

Adventi koncert

A Friends Big Band adventi koncertjére várják az érdeklődőket november 30-án 19 órakor a József Attila Művelődési Házban (Móra F. tér 1. tel.: 96/ 421-740).

„Sörbarátok éjszakája”

„Sörbarátok éjszakája” címmel ismét éjszakai fürdőzés várja az érdeklődőket november 27-én 9 órától a győri Rába Quelle fürdőben!

Ádventi ökumenikus egyetemi istentiszteletet

Ádventi ökumenikus egyetemi istentiszteletet tartanak december 1-én 18 órakor a Szent László kollégium kápolnájában (a révfalui katolikus templom renoválása miatt).

Hat-Százhat - utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül

Hat-Százhat - utazás tréfás rímekben Magyarországon és a világ körül - Szőcs Géza Kossuth-díjas író verseskötetének bemutatójára várják az érdeklődőket november 28-án 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtárába (Baross G. u. 4.)

Tóth Éva emlékhangverseny

Tóth Éva emlékhangversenyt rendeznek december 4-én 18 órakor a Zsinagógában.

Ausztrália-Új-Zéland - Dr. Szilágyi György előadása

Ausztrália-Új-Zéland címmel Dr. Szilágyi György vetítéses előadására várják az érdeklődőket december 3-án 17 órai kezdettel a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Baross Gábor u.4.).

Angyalséta

Győr angyalai várják az ünnepekre készülődőket november 28-án 10 órakor induló Angyalséta alkalmával. Advent idején valóságos "angyal-láz" tör ki világszerte, szárnyas kísérőink azonban az ünnepek elmúltával is velünk vannak.

Csók 150

Csók 150 című tablókiállítás megnyitójára várják az érdeklődőket november 26-án 15órakor. Az Esterházy-palotában (Király u. 17.).

Radnai-gyűjtemény újrarendezve

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumban november 27-től látogatható a Radnai-gyűjtemény újrarendezett állandó kiállítása.

Műhely-est

Győri Adventi Fesztivál keretében rendezik meg a Műhely-est következő programját december 10-én 17 órai kezdettel a Zichy-palotában (Liszt F. u. 20.)

Öt Templom Advent

Öt Templom Advent 2015 rendezvénysorozat keretében Győr-Újváros templomaiban változatos programok segítik a lelki felkészülést az ünnepekre.

Verebélyi Ágnes festőművész kiállítása

Verebélyi Ágnes festőművész kiállítása nyílik november 28-án 10.30 órakor a Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola hangversenytermében.

Adventi bazár a Waldorf iskolában

Szombaton, 10 és 14 óra között Adventi bazár és kézműves vásár várja az érdeklődőket Győrben, a Forrás Waldorf Iskola Balassi utcai épületében.

Szabadhegyi Adventi Fények

A Friends Big Band lép színpadra a Szabadhegyi Adventi Fények rendezvénysorozat nyitókoncertjén november 30-án 19 órakor a József Attila Művelődési Házban (Móra Ferenc tér 1.).

Jazzagóga

A jazz-kurzus következő estje november 28-án 19 órakor kezdődik a Zsinagógában (Kossuth Lajos u. 5.). Az est előadója: Fekete-Kovács Kornél, aki nem csak hangszeres szólistaként, de zeneszerzőként és hangszerelőként is Európa-szerte elismert művész.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×