Tolmács nélkül - hangverseny

Nem mindennapi élményben lehet részük a komolyzene rajongóinak február 5-én 18 órai kezdettel az egyetemi Hangversenyteremben.

Egy makulátlan elme örök ragyogása - filmvetítés

Egy makulátlan elme örök ragyogása című film vetítésére várják az érdeklődőket február 4-én 18 órakor a Kozi Drink Bárban.

Hollywood és a valóság 2

Horváth Gábor könyvtáros, hadtörténész technikus tart érdekfeszítő előadást az ókori harcművészetről február 3-án 17.30-kor a Bezerédj-kastélyban.

Titkok varázslatos kertje

Titkok varázslatos kertje címmel jótékonysági hastánc estre várják az érdeklődőket február 7-én 19 órakor a Richter Terembe.

Filipp Szubbotyin - zongoraest

Filipp Szubbotyin orosz zongoraművész ad koncertet a győri Orosz-Magyar Egyesület meghívására február 1-én 15 órakor a Zsinagógában. Műsorán Chopin és Beethoven művek szerepelnek.

Batyus Családi Farsang

Vidám délután várja az érdeklődőket február 7-én 14.30 órától a József Attila Művelődési házban.

Filozófiatörténeti és Irodalombölcseleti Szabadegyetem - előadás

Az újkori filozófia és a korai reneszánsz társadalomfilozófiája címmel, Dr. Boros István filozófiatörténész előadását hallhatják február 5-én 17 órakor a TIT Pannon Egyesülete Székházában.

Holnapi programok - január 30.

Táncház, cirkusz, színház műsoraiból válogathat a holnapi napra. Csizmás kandúr várja a gyerekeket, s a téli sport szerelmesei is találnak maguknak programajánlatot!

Farsang a gyermekkönyvtárban

Farsangi kalapot készíthetnek az alkotni vágyó gyermekek február 2-án 15.30- 17.30-ig a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Gyermekkönyvtárában.

A fizika Napja

A Krúdy Gyula Középiskola január 30-án tízedik alkalommal rendezi meg a „FIZIKA NAPJÁT”. Az elmúlt évek legsikeresebb kísérleteit láthatják az érdeklődők. A 2015. év a „Fény Nemzetközi Éve”, ennek jegyében fénnyel kapcsolatos kísérletek, bemutatók színesítik a programot.

Mai programok - január 29.

Közönségtalálkozó Kiss Ádámmal, bibliai előadás színház várja a mai programok után érdeklődőket. Ne feledkezzünk meg a sportról sem! Menjünk sétálni, futni vagy próbáljunk ki egy ígéretesnek tűnő csoportos foglalkozást! A mozgás csodákra képes! Még a pénteket is közelebb hozza, ha jól érezzük magunkat!

„Formáltál engem örömödre” - Hangraforgó együttes műsora

„Formáltál engem örömödre” –énekelt versek női költők tollából címmel a Hangraforgó együttes előadását hallhatják az érdeklődők február 6-án 17 órakor, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtárban.

Táncház a Kozi Drink Bárban

Táncházba várják a táncoslábú érdeklődőket január 30-án 20 órakor a Kozi Drink Bárban.

Ami a bulvárhírekből kimaradt – Etiópia geográfus szemmel

Folytatódik a “Miénk a világ!” előadássorozat január 30-án 17:30 órakor a Bezerédj-kastélyban.

Csizmás Kandúr előadás

A Csizmás Kandúr című mesét tekinthetik meg az érdeklődő kicsik és nagyok január 30-án 16:30 órakor a Csörgősipka Színház előadásában.

Bibliai Szabadegyetem

Bibliai Szabadegyetem 2015-ös programsorozata keretében a „Jelenések, a nyitott könyv” elnevezésű díjtalan előadások szerdánként este 18 órakor kerülnek megrendezésre május 6-ig a Hetednapi Adventista Egyház támogatásával, a Gyermekek házában.

Pribojszki Mátyás Band estje

PMB koncertezik a SzínHely Kultúrpincében január 30-án 20 órakor.

'Téli erdei séta' a Rába Quelle Fürdőben

Különleges "Téli erdei séta" éjszakai fürdőzés lesz a Rába Quelle Fürdőben január 30-án, pénteken 21 órától 24 óráig.

Liliom a Rómer Házban

Molnár Ferenc: Liliom című művének előadásán vehetnek részt, akik ellátogatnak január 31-én 19 órakor a Rómer Ház Kiállítóterébe.

Barokk Bál 2015

Különleges farsangi élmény, barokk és rokokó ruhákba öltözött vendégek, korabeli muzsika fogadja az igényes szórakozást kedvelő közönséget február 7-én a Zichy – palotában.
1 2 3
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×