„Divatparádé muzsikával”

„Divatparádé muzsikával” címmel a Győri Polgári Szalon előadására várják az érdeklődőket június 9-én 18 órakor a Zichy-palotában (Liszt F.u. 20.)

Semmi

A Keleti István Alapfokú Művészeti Iskola és Művészeti Szakközépiskola (KIMI) győri színjáték tagozatának és Kazinczy Ferenc Gimnázium közös Nameless csoportja SEMMI című diákszínjátszó előadását láthatják az érdeklődők június 5-én, pénteken 5 órakor a Bezerédj kastélyban.

'Isztambuli vendégség'

"Isztambuli vendégség" címmel beszélgetést hallgathatnak az érdeklődők a török konyháról Szentesi Zöldi László újságíró könyvbemutatója alkalmából.  

Holnapi programok - május 29. péntek

Történelmi hősökre, eseményekre emlékezhetünk a holnapi nap során. A kicsiket Mesekuckó várja, a Győri Filharmonikusok a csodás atmoszférával megáldott Apátsági Múzeum belső kertjében várják a komolyzene kedvelőit. A könnyedebb műfaj iránt érdeklődők sem maradnak program nélkül: a Győrslam!4, Blahalouisiana, az Other Planet, Frank Cafka koncertek….  

86. Ünnepi Könyvhét

Kéri György skótdudájának hangját hallhatják azok, akik június 4-én 10.30 órakor a Baross úton sétálnak. A skót származású zenész muzsikája után 11 órakor ünnepélyes megnyitóval, hivatalosan is megkezdődik a 86. Ünnepi Könyvhét és 14. Gyermekkönyvnapok.

Hősök napja Győr- Bácsán

A Bácsai Hősök Emlékünnepére várnak mindenkit, aki tiszteletét szeretné leróni a hősök előtt május 31-én a bácsai Római Katolikus Szent István Király Templom Szentmiséjét követően 09.30 órára a Bácsai Hősök Szobránál.

Aerobic-torna

Aerobic-torna várja mindazokat, akik szeretnének tenni az egészségükért jó hangulatban és aktívan, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében június 2-n, 17 órakor. (Hermann Ottó u 22).

Görömbő kompánia

Mesébe szőtt tánc, táncba szőtt mese mottóval a Görömbő kompánia tart előadást a legkisebbeknek június 6-án 15 órakor könyvheti színpadon. (Baross Gábor u., esőhelyszín: Gyermekek Háza).

BorIván koncert

BorIván koncert kezdődik június 5-én 20 órakor a SzínHely - kultúrpincében (C uczor Gergely u. 30.).

Lady day a KIKA-ban

A hölgyeké a főszerep június 6-án a KIKA Lakberendezési áruházban. Pezsgővel köszöntenek minden hölgyet, aki ellátogat 9-18 óra között az áruházba.

Hajózással egybekötött nyáresti séta

Hajózással egybekötött nyáresti sétára várják az érdeklődőket június 5-én 18.30 órakor.

Holnapi programok - május 28. csütörtök

Könyvbemutató, Magyar Évezredek előadás, fotókiállítás és sport is várja önöket holnap! Elgondolkodtak már azon, hogy mik az önökben rejlő értékek, mit látnak önök értéknek és mit mások? Mit várunk el és mit teszünk saját életünkért? Holnap ehhez is segítséget kaphatnak!

Mrs. Columbo a Pannonhalmi Jazz-teraszon

Mrs. Columbo a Pannonhalmi Jazz-terasz 2015 programsorozat keretében lép fel június 5-én 19.30 órakor a Pannonhalmi Apátság (Vár 1., esőhelyszín: Biomassza-fűtőmű) Pincészetének kóstolóteraszán.

Ünnepi megemlékezés a Nemzet összetartozás napján

Nemzet összetartozás napján ünnepi megemlékezés lesz június 4-én 14 órakor az Országzászló-emlékműnél, 20.00 órakor pedig Komáromban, a Szabadság téren bemutatják Koltay Gábor Testamentum című zenés történelmi játékát Alapy Gáspár tiszteletére.

Misztrál együttes koncert

Misztrál együttes ünnepi könyvheti koncertjére várják mindazokat, akik kedvelik a megzenésített verseket június 4-én 17.30 órakor a könyvheti színpadon (Baross Gábor u., esőhelyszín: Napóleon-ház, Királyí u. 4.).

Szín-Tér Rajzstúdió évzáró kiállítása

Balogh Ildikó Szín-Tér Rajzstúdió évzáró kiállítása nyílik június 4-én 17 órakor a József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra park 1.).

Okuláré Projekt: flört

Az Okuláré Projekt mint város- és országhatárokat átívelő kortárs dráma-felolvasóest sorozat, már hetedik alkalommal jelentkezik június 1-én 19 órakor a Kozi Drink Bárban (Győr, Városház tér 3.).

Mai programok - május 27. szerda

Talán már az idő is kedvezőbb lesz egy kis sétára, megenni egy fagyit, vagy csak hallgatni a madarak csicsergését! Gyűjtsenek csigát  a gyerkőcökkel! Rengeteg van! S ha még énekelnek is neki….! Ha mégsem, akkor a Harmónia Alapfokú Művészeti Iskola növendékei megteszik önök helyett a Bezerédj-kastélyban.    

Mai programok - május 26. kedd

Sajnos az időjárás nem kedvez a kinti programoknak, de már ma elkezdődik a gyermeknap a Marcalvárosban! A héten helyezzük a hangsúlyt gyerekeinkre, s minden nap lepjük meg őket valami aprósággal! Egy csoki puding, amit anya főz, minden apróságot és még a nagyokat is leveszi a lábáról, vagy legyen este dupla mese, vagy csak húzzunk gumicsizmát, esőkabátot és menjünk ki az utcára, járjuk végig a pocsolyákat szabályok nélkül!

Kisalföld Vágta programja

Izgalmas családi program várja az érdeklődőket június 5-7 között a gyirmóti Rodeo Ranchen a Nemzeti Vágta hivatalos előfutamán, a Kisalföld Vágtán.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×