Rómer Flóris nyomában a Bakonyban

Rómer Flóris nyomában a Bakonyban címmel a Reflex Környezetvédő Egyesület fotókiállítása nyílik meg május 7-én 17 órakor a Dr. Kovács Pál megyei Könyvtár és Közösségi Tér József Attila Művelődési Házában (Móra park 1.)

„Döntéseink útvesztőjében”

„Döntéseink útvesztőjében” címmel, Bejczi Andrea életmód tanácsadó interaktív előadására várják az érdeklődőket május 7-én 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér (Herman Ottó u. 22.).

Filozófiatörténeti és Irodalombölcseleti Szabadegyetem - előadás

Folytatódik az emberi gondolkodás történetéről szóló Filozófiatörténeti és Irodalombölcseleti Szabadegyetem május 7-én 17 órai kezdettel a TIT Székházban (Szent István út 5).

Karsai Klára zenés műsora

Karsai Klára zenetanár zenés műsorát hallgathatják meg az érdeklődők május 7-én 15 órai kezdettel a Dr. kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Marcalvárosi Fiókkönyvtárában (Lajta u. 27/a).

13. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rock fesztivál

13. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rock fesztiválra várja az érdeklődőket a Győr és Környéke Motorosok Baráti Köre május 7-10-én Győrújbaráti Ifjúsági Táborban (Arany János u. 145.).

Holnapi programok - április 28. kedd

Hosszú idő után ismét kedd esti beszélgetés! Győri Symphonic Band hangversenye mellett kosárfonó szakkör, Dúdoló várja a közönséget. A rábaközi népművészetet bemutató kiállítás a végéhez közeledik, aki még nem látta és kíváncsi rá, nézze meg!

Hat keréken a marsi élet nyomában...

Hat keréken a marsi élet nyomában... címmel dr. Sík András bolygókutató, adjunktus tart csillagászati előadást május 6-án 18 órai kezdettel a Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központban, a Bezerédj-kastélyban (Győri u. 90.).

Útkereső

Útkereső címmel a Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség (GYAK) estjére várnak mindenkit május 6-án 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint).

„Szeretem Győrt fa” - díszítsünk!

„Szeretem Győrt fa” díszítésére várnak mindenkit április 29-én 11 órakor a Látogatóközpont elé.

Mai programok - április 27. hétfő

Hétfőn sem maradunk programok nélkül! Hétfőn a barkácsolók is találnak maguknak lehetőséget, hogy egy kicsit hobbijuknak is élhessenek.    

Holnapi programok - április 24. péntek

Tartalmas szombat elé nézünk, ami a programokat illeti! Premier a színházban, orgonakoncert , jazz a teraszon, swing a Richter-teremben, filmvetítés a Klastromban, Liliom a Rómer Házban. Pillantson bele ajánlónkba!

Orgonakoncert a Szentlélek templomban

Hajnóczky Bence orgonakoncertjét hallhatja zenekedvelő közönség május 3-án 18 órai kezdettel a Szentlélek templomban.

Újra lesz zenés őrségváltás a budai Várban

Tavasztól őszig havonta egyszer ismét zenés őrségváltás várja a budai Várba látogatókat.  

ART kép- és zene kiállítás

A Kunszigeti Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Képzőművészet tanszak ART kép- és zene című kiállításának megnyitójára várnak mindenkit április 29-én 16 órakor a Konferencia Hotel aulájában.

José Cura és Rost Andrea az Arénában

José Cura a világhírű argentin tenor és a Kossuth- és Liszt-díjas, magyar Rost Andrea operaénekesnő ad közös koncertet a Győri Filharmonikus Zenekarral május 3-án 19 órai kezdettel az Audi Arénában (Győr, Kiskútliget).

Kerekasztal -beszélgetés a Napóleon-házban

A rábaközi népművészetet bemutató időszaki kiállítás lassan a végéhez közeledik, ennek alkalmából kerül sor a kiállítás anyagát ismertető katalógus bemutatójára és egy ehhez kapcsolódó kerekasztal-beszélgetésre április 28-án 16.30 órakor a Rómer Flóris Múzeum Napóleon-házban (Győr, Király u. 4.).

Mai programok - április 24. péntek

Sok muzsika vár ránk a mai nap! Az egészségpiacon „jó tanácsokat vásárolhatunk”, az SZEN könnyed programokat kínál s lehetőségünk van megtekinteni egy Bonsai-kiállítást is!

Öt Templom Fesztivál

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával, a Karzat Színház Nonprofit Kft. szervezésében, idén már tizedik alkalommal várja vendégeit különleges koncertekkel, színházi előadásokkal, zeneiskolai növendékhangversenyekkel, kiállításokkal és városnéző sétákkal az Öt Templom Fesztivál.

5. Gyirmóti Halászléfőző verseny

5. Gyirmóti Halászléfőző versenyre várnak mindenkit május 1-én 8 órátó az Aranyhal szabadidőközpontban. (horgásztavak)

3. kizomba workshop

3. kizomba workshop várja a táckedvelő közönséget május 2-án 18.30 órakor a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban (Győr, Kálóczy tér 6.).
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×