A nagyidai cigányok

A nagyidai cigányok – Arany János vígeposza látható, november 8-án, 18 órakor, a Pinnyédi Művelődési Házban. A fergeteges humorú, a közönséget is játékba hívó darab Gál Tamás színművész és Mester László népzenész előadásában látható.

Kiállítás Gyirmóton

Hegedüs Györgyné festményeiből nyílik kiállítás november 5-én 16.30 órakor a Gyirmóti Művelődési Házban.

„Cimbalom határok nélkül”

„Cimbalom határok nélkül” címmel hangversenyre várják a zenekedvelőket november 6-án 18 órakor az Egyetemi Hangversenyteremben.

» Pensée des Morts - Emlékezés a holtakra «

» Pensée des Morts - Emlékezés a holtakra « címmel, Déri György (gordonka) és Alszászy Gábor (zongora) kamaraestje hallható az Egyetemi Hangversenyteremben (volt Zsinagóga) november 4-én 20 órától.

Hangverseny

Vadász Attila hangversenyét hallhatják a zenekedvelők november 2-án 17 órakor a győri Szentlélek templomban.

Alzheimer-kávézó

Alzheimer-kávézó néven jótékony kezdeményezés keretében klubfoglalkozást tartanak november 5-én 17 órától a győri Rába Hotel Belga éttermében.

Az antik görög filozófia és irodalom

Az antik görög filozófia és irodalom (Szokratész, Platon, Arisztotelész) című előadást hallhatják az érdeklődők november 6-án 17 órától a TIT Pannon Egyesülete Székházában.

'Pincészetek a Pannonhalmi Borvidéken'

"Pincészetek a Pannonhalmi Borvidéken" sorozat következő előadásán, Magyarország borvidékeit, a borvidékek jellegzetességeit, főbb szőlőfajtáit ismerhetik meg az érdeklődők.

Horthy Miklós

Horthy Miklós címmel tart előadást Horváth Gábor , könyvtáros, hadtörténész, november 4-én 17:30 órakor a Bezerédj-kastélyban. Az előadás témája ezúttal Horthy Miklós a magánember, és a politikus.  

Győri Könyvszalon

Győri Könyvszalon – könyv és az olvasás ünnepe. A kortárs magyar irodalom legkiemelkedőbb alakjaival, íróival, költőivel személyesen is találkozhatnak a könyvbarátok, november 7-9-én.

Illés 50

Az Illés 50 című jubileumi koncertsorozat győri állomásának ad otthont az Audi Aréna Győr december 19-én 19 órakor. A turné október 29-én kezdődik Pécsen, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs és Bródy János részvételével.

„Eltűnő Núbia ' – kiállítás

„Eltűnő Núbia - válogatás Lantai-Csont Gergely szudáni fotóiból” című kiállítás nyílik október 31-én 17 órakor az Esterházy-palotában.

Szabadhegyi Találkozások Borbás Marcsival

Csütörtökön 18 órakor újra a kedvelt beszélgetés-sorozatra várják az érdeklődőket a József Attila Művelődési Házba.

Felnőtt kézműves foglalkozás

Felnőtt kézműves foglalkozás várja az érdeklődőket, október 31-én, 16:30 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klub helyiségében.

Templomos lovagok nyomában

Templomos lovagok nyomában címmel tart előadást Dr. Szabó Péter, október 30-án, 17 órakor, a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében. Az előadás ingyenes.

Halloween

Halloween – Kézműves foglalkozás és játszóház várja az őszi szünetben az alsó tagozatos gyerekeket október 29-én, 10-12 óra között, a Bezerédj- kastélyban.

Készségfejlesztő játékok

Készségfejlesztő játékokkal várják a kismamákat, anyukákat, babákat, október 29-én, 10 órakor a védőnők által szervezett Csecsemők klubjában. Helyszín: a Bezerédj-kastély, belépés díjtalan.

„Őszidő”

„Őszidő” címmel Barna Borbála festőművész kiállítása látható a Bezerédj-kastélyban.

'Csodakutya' Meseműhely

"Csodakutya" Meseműhely foglalkozást tartunk az Újvárosi Művelődési Házban hétfőnként 17 órai kezdettel az 5-10 éves korosztály számára Radicsné Csőre Andrea vezetésével.

Tűzzománc szakkör

Tűzzománc szakkör várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum szervezésében a Magyar Ispitában, minden pénteken 15-18 óráig.