Pátkai Rozina Quintet

Pátkai Rozina Quintet lép fel augusztus 7-én 19.30 órai kezdettel a Pannonhalmi Apátsági Viator Étterem és Borbár kóstolóteraszán.  

I. Arrabona Metál Fesztivál

Augusztus 1-jén, szombaton megérkeznek az apokalipszis harcosai Győrbe.

A természet szerelmesei

Pocsai Júlia és Lencsés Júlia „A természet szerelmesei” című kiállítása nyílik augusztus 6-án, 17 órakor a Marcal étteremben.

Hétvégi programok - augusztus 1-2.

Tóparty, Tóparty, Tóparty… Zalatnay Sarolta, Koós János és Aradszky László is várja önöket! Lássák, hallják, élvezzék!    

Orgonaest

Jakab Hedvig orgonaművész ad koncertet a Szent Imre templomban augusztus 9-én 20 órától.

Barokk Esküvő

Idén 23. alkalommal, augusztus 7-9-ig rendezik meg az országosan egyedülálló Barokk Esküvőt városunkban. A rendezvénynek a zászlódíszbe öltözött pompás barokk belváros ad otthont. Az utcák, a terek az üzletek kirakatainak dekorációja a XVII-XVIII. századi világot idézi fel.

A hét programjai - július 27-31-ig

A héten tervezzen spontán! Esténként zenei élményt kaphat Pannonhalmán és a tóparton is. A kiállítások pedig "türelmesek", hogy megtekintse azokat, ha még nem tette volna!

Hétvégi programok - július 25-26.

Egy fergeteges éjszakát tölthetnek a szabadban a Rómer Ház szervezésében! Búcsú Anna napján, csodás történetek, hangverseny, amelyen keresztül betekintést nyerhetnek az érdeklődők orgonisták paradicsomába, de új kiállítás is várja önöket a hétvégén! Na és Nagy Balázs koncert, aki időről időre meglepetéssel szolgál a közönségnek.

II. Tóparty

Idén második alkalommal rendezik meg az adyvárosi tó körül a Tóparty rendezvényt augusztus 1-én az Adyvárosi I. sz. tározótó mögötti területen.

A heti programok városunkban - július 20-24.

Egy önfeledt játék a sóbarlangban nagy élményt adhat babának és mamának egyaránt! Az Adyvárosi Tópart étterem nemcsak pizzával várja vendégeit, hanem zenével dobja fel az esti hangulatot. Ha érdeklődnek más népek táncművészete iránt, tekintsék meg az izraeli táncegyüttes műsorát!

'Jól kitesszük!'

A RómerKvelle július 24-én 17 órától július 25-én 6 óráig kiköltözik a szabadba! A Püspökerdőben egy délutánból hajnalba húzódó zenés-táncos, sütős-főzős mulatozásra várja a bulizni vágyó közönséget.

Programmangebote

Zum Anlass der Tage der Győrer Legenden- und Fröccstage erwarten Sie in der Innenstadt zahlreiche Programme. Die erlebnisreichen, heissen Tage versprechen viele Erlebnise und Spiele, deren würdiger Ausklang bei einem Stadtspaziergang „by night” erfolgen kann! Es gibt nächste Woche den Auftritt eines israelischen Tanzensembles zu sehen, ebenso besteht Gelegenheit in Pannonhalma das Viator Jazz-Dinner zu geniessen.

Programok a hétvégére - július 18-19.

Fröccs, szerelem, múlt és jelen, a „bűn pincéje”, boogie, pizza szódavízzel! Ezt is tudjuk ajánlani a hétvégére! Válasszon, hogy szórakozhasson!

Szóljon hangosan az ének

Szóljon hangosan az ének címmel nyáresti koncert várja a közönséget július 25-én 21 órai kezdettel a Széchenyi téren

Táborzáró kiállítás

XXIV. Képzőművészeti Műhelygyakorlat táborzáró kiállítására várják az érdeklődőket július 17-én 17 órai kezdettel a Bezerédj-kastélyban. (Győri út 90)

Orgonazene Hamlet földjéről

Orgonazene Hamlet földjéről - Karsten Gyldendorf dán orgonaművész hangversenye várja az érdeklődőket július 26-án 18 órai kezdettel a Szentlélek templomban.

Pannonhalmi Klasszikus Esték

Pannonhalmi Klasszikus Esték címmel a Győri Filharmnonikus Zenekar koncertjére várják a zenekedvelő közönséget július 31-én 20 órai kezdettel a Pannonhalmi Apátsági Múzeum Belsőkertjében.

Gui Demeter festőművész tárlata nyílik

Gui Demeter festőművész tárlata nyílik július 25-én a Napóleon-Házban.

Búgócsiga Muzsika Foglalkozás

Baba- Mama foglalkozásra várják kicsiket a nagyokkal július 23-án 17 órakor a Sóbarlangban. (Mécs László utca 24.) Önfeledt játék együtt, kikapcsolódás a babának és az anyukának is.

V. Lipóti Kenyér- és Halfesztivál

V. Lipóti Kenyér- és Halfesztivál várja az érdeklődőket július 17-18-án Lipóton. Az ingyenes fesztivál ideje alatt számtalan hagyományőrző programmal várják a közönséget.
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×