„Most szép lenni katonának” - Hangrafrgó

„Most szép lenni katonának”címmel válogatást hallhatnak a katonaélet dalaiból a Hangraforgó együttes előadásában, március 11-én 17 órai kezdettel. a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubjában.

Don Quijote

Don Quijote címmel,a Győri Filharmonikus zenekar előadásában hallhatja a közönség: Kodály Z.: Háry János – szvit című darabját, Reményi A.: Epilógus valamint R. Strauss: Don Quixote – szimfonikus költeményét március 6-án 19 órakor a Richter teremben.

Holnapi programok - március 3. kedd

Zorán koncert, bábszínház, kézműves foglalkozások, a múzeumok nyitott kapukkal várják az érdeklődőket holnap.

Tavaszi Kórustalálkozó

Tavaszi Kórustalálkozóra várnak minden érdeklődőt március 5-én, 18. 00 órakor az Egyetemi Hangversenyteremben.

Philomena - Határtalan szeretet

Philomena - Határtalan szeretet című magyar filmet vetítik március 17-én 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Klubjában.

Képeslapgyűjtők találkozója

Képeslapgyűjtők találkozójára várják az érdeklődőket március 8-án 8-14 óráig a Kristály Étteremben.

A barátságról… Cica dolgok, embereknek

A Rómer Múzeumban a Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér új időszaki kiállítása nyílik: A barátságról… Cica dolgok, embereknek címmel.

Tóhoku lencsevégről - japán fotókiállítás

Tóhoku lencsevégről című japán fotográfiai kiállítást tekinthetik meg a látogatók március 7 és 31 között a Magyar Ispitában.

Rómer Flóris tudományos munkássága - kiállítás

Rómer Flóris tudományos munkásságát bemutató kiállítás nyílik március 6-án az Apátúr-házban.

Alzheimer-kávézó

Alzheimer-kávézó néven jótékony kezdeményezés keretében klubfoglalkozást tartanak március 4-én, szerdán 17 órától a győri Rába Hotel Belga éttermében.

Konyhakiállítás a Budapest Sportarénában

A legfrissebb konyhai trendeket vonultatja fel a Budapest Sportarénában immár hatodik alkalommal megrendezett szakmai kiállítás, ahol a konyhabútor- és konyhagép-újdonságok mellett teljes konyhai enteriőrök is láthatók lesznek.  

Volt egyszer „A Nagy Háború”

Az I. világháború kitörésének centenáriuma alkalmából kiállítás nyílik március 5-én 17.30 órakor a József Attila Művelődési Házában.

Irány Afrika!

Afrikáról szóló kulturális estre várják az érdeklődőket március 5-én 18 órakor a Dr Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában.

Leányálom Kft.

Leányálom Kft. című előadásra várják a felnőtteket március 4-én 14.30 órakor a Vaskakas Bábszínházban.

Lássatok engem is! – a győri antológiaközösség estje

Lássatok engem is! – a győri antológiaközösség estjére várják az érdeklődőket március 4-én 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában.

Zorán koncert

Zorán koncert várja az érdeklődőket március 3-án 19 órakor a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban!

Akvarell kiállítás

Mátyás Lajos nyugalmazott református esperes akvarell kiállítása nyílik március 2-án, 16 órakor a NYME Apáczai Galériájában.

A Kovács Margit Iskola kiállítása a Napóleon-Házban

A Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakközépiskola és Szakiskola hagyományos, éves kiállításán találkozhat a közönség a diákok munkájával.

Kézműves délután

Kézműves délutánra várják a felnőtteket március 2-án 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár Központi Könyvtár Klubjában.

„A testi-lelki egészség”

„A testi-lelki egészség” címmel előadássorozat indult az életmódról a VOKE Arany János Művelődési Házban.
1 2 3 4
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×