Csajkovszkij: Diótörő - mesebalett

Csajkovszkij: Diótörő című Mesebalett zenés-táncos előadását tekinthetik meg kicsik és nagyok december 19.-20-án a Bartók Béla Művelődési Központban.

Gyermekek Háza programjai

A Gyermekek Háza Színes programokat kínál Advent utolsó hetében is:

Akkordeon Harmonika zenekar - karácsonyi koncert

Akkordeon Harmonika zenekar karácsonyi koncertjén vehetnek részt azok, akik ellátogatnak a József Attila Művelődési Házba, december 18-án 17 órakor. A koncerten fellép: Cseh György (gitár, ének) valamint Németh Ottó (gitár, mandolin, hegedű).

Karácsonyváró koncert Ménfőcsamakon

Karácsonyváró koncertre várnak minden érdeklődőt december 18-án 17 órától a Bezerédj-kastélyban. Az előadás ünnepi hangulatáról: a Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai, Bezerédj Kórus, Ménfőcsanaki Dalkör és a Marcal Néptáncegyüttes gondoskodik.    

Népek karácsonya

Népek karácsonya címmel a HolddalaNap zenekar koncertjét hallgathatják december 17-én 17 órától az ünnepi fényekkel díszített Király utcában.    

Élő karácsonyi ajándék – betlehemes játék

Élő karácsonyi ajándékként, komolyzenei koncerttel és a gyirmóti óvodások betlehemi műsorával várják mindazokat, akik meghitt hangulattal szeretnének készülni az ünnepekre december 17-én 17 órától az Újvárosi Művelődési Házban.  

Eszter-lánc mesezenekar – koncert

Eszter-lánc mesezenekar műsorát láthatják mindazok, akik ellátogatnak december 18-án 17 órakor a közelmúltban felújított Király utcába.    

Színházi titkok

Egervári György beszélget a Győri Nemzeti Színház három oszlopos tagjával december 18-án 16:30 órakor a Zichy-palotában. Kiss Tünde színművésznő, Nagy Balázs színművész és Bedi Eszter rendezőasszisztens lesz a vendége a fiatal, színházkedvelő szervezőnek.  

Beaumarchais: Figaro házassága

Beaumarchais: Figaro házassága című színmű látható a Győri Nemzeti Színház, Kisfaludy Termében december 17-én 17 órától.

Csillag-játék és Dániel-játék – Öt Templom Fesztivál

A gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium és Egyházzenei Szakközépiskola diákjainak és tanárainak magyar nyelvű előadását hallgathatja a közönség december 15-én 18 órai kezdettel a Zsinagógában.

Vajda Júlia festőművész időszaki kiállítása

Vajda Júlia festőművész időszaki kiállítása nyílik december 13-án a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumban. Az ünnepélyes megnyitóra december 13-án 15 órakor kerül sor az Eszterházi-palotában. A kiállítás megtekinthető: 2014. december 13 – 2015. február 1. hétfő kivételével naponta 10.00-18.00 óráig.  

Évadzáró karácsonyi koncert a József Attila Művelődési Házban

Évadzáró karácsonyi koncertre várják az érdeklődőket december 19-én 18:30 órától a József Attila Művelődési Házban.

Mária út – kiállítás

Mária út címmel László Dániel festőművész kiállítása várja a látogatókat a Napóleon-házban. A tárlat 2015 január 4-ig látogatható.

100 tagú Cigányzenekar – koncert

100 tagú Cigányzenekar ünnepi koncertje ígér felejthetetlen élményt azoknak, akik ellátogatnak december 29-én 19:30 órakor a Richter Terembe.

Bob és Bobek – Vaskakas Bábszínház előadása

A Vaskakas Bábszínház színes programokkkal várja a gyermekeket a téli szünet idején is! A programokról...

Új utak, új élmények – kiállítás

Új utak, új élmények - különleges városnéző séták egy éves születésnapja alkalmából Csobay Dániel fotóiból kiállítás nyílt a Hotel Konferenciában. (Apor Vilmos Püspök tere 3.). A tárlat január 10-ig látogatható.

Hatan pizsamában – vígjáték

Hatan pizsamában címmel vígjátékot láthatnak az érdeklődők december 16-án 19 órai kezdettel a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban. Sok-sok bonyodalom és kétórányi szórakozás teszi ígéretessé a Gálvölgyi János által rendezett darabot.

„Az alkotás öröme”

„Az alkotás öröme” címmel kiállítás nyílik a Múzeumházban december 5-én 17 órai kezdettel a Győri Alkotók Napóra Egyesület szervezésében. A tárlat megtekinthető 2015. január 4-ig.

Angyalséta

Angyalséta elnevezéssel városnéző sétára hívják az érdeklődőket december 6-án, 13-án, 20-án és 27-én 9:30 órától Győr belvárosában. A Belváros jól ismert vagy kevésbé ismert helyszínei, a Makovecz-kápolna látogatása is része a különleges programnak. Találkozási pont a Győri Nemzeti Színház bejárata.

A tél ruhái – kortárs design kiállítás

A tél ruhái – kortárs design című kiállításnak ad otthont a Püspöki Udvarbíróház - Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér. (Apor Vilmos püspök tere 2.)
1 2 3