Egészségpiac Gyirmóton

Egészségpiacot rendeznek március 27-én 16 órától a Gyirmóti Művelődési Házban.

Brains koncert

Brains koncert lesz március 21-én 21 órától a Rómer Házban.

„Angyalkoncert szemnek és léleknek” - Szirbek István előadása

Új Szirbek István „Angyalkoncert szemnek és léleknek” című vetítettképes előadására várják a művészettörténet iránt érdeklődőket március 27-én 18 órakor a Hotel Konferenciában. Az előadás témája az isenheimi szárnyasoltár és ehhez kapcsolódó számos érdekesség.

III. Örökifjak Művészeti Fesztivál

III. Örökifjak Művészeti Fesztivál kezdődik március 27-én 14 órakor a Molnár Vid Bertalan Közösségi Házban.

A manók ajándéka - Mesekuckó

A manók ajándéka címmel Mesekuckó várja a kicsiket március 27-én 16.30 órakor a Dr. Kovács Pál Meggyei Könyvtár Központi Könyvtára Klubjában.

„Fuss az árnál sebesebben”

Országos gátőrfutásra várják mindazokat, akik szeretnek futni, szeretik a természetet, a vizet. A víz világnapján, március 22-én 10 órakor indul a 2 km-es táv a Bahnhof Győr Lapos Tanszék előtti töltésen.

Hancz Gábor: Győrsövényház története - könyvbemutató

Hancz Gábor: Győrsövényház története című könyvének bemutatójára várják az érdeklődőket március 25-én 17 órai kezdettel a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtárában. A szerzővel Horváth József, az intézmény igazgatóhelyettese beszélget.

Mai programok - március 19. csütörtök

Közönségtalálkozó, építészet, földrajzi ismeretek, zene és Voga Viki várja önöket programajánlónkban.

VI. Kantharosz Gála

A VI. Kantharosz Gálát endezik meg március 26-án 18 órakor a Richter-teremben. Vidám, zenés jótékonysági esten a Győri Filharmonikus Zenekart Berkes Kálmán vezényli, műsorvezetők Borbás Marcsi és Rákóczi Ferenc lesz.

Middlemist Red és a Run Over Dogs koncert

A Middlemist Red és a Run Over Dogs koncertre várják a rajondókat március 26-án 21 órától a Rómer Kvellében.. Hihetetlen, de az ifjú zenekar, a Middlemist Red európai turnéjának egyik állomása a győri alternatív klubban tartott koncert.

World Art Games kiállítás Győrben

A World Art Games (WAG) tagjainak munkáit bemutató kiállítás nyílik március 25-én 16 órakor a Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kara Cziráki Lajos Kiállítóterében.

A világ és az ember 'nyilvánvaló titkai' - Vekerdy Tamás előadása

A világ és az ember "nyilvánvaló titkai" címmel Vekerdy Tamás tart előadást az Oktatói estek című programsorozat következő rendezvényén március 25-én 17 órakor a Széchenyi István Egyetem, E épület, F termében.

Mai programok - március 18. szerda

Egyiptomi és japán élmények, életképek fotókon keresztül, versek gyermekprogramok várják a programkeresőket a mai nap.

Előadás a csomádi Vulkánexpedicíóról

Az erdélyi Csomád Vulkánexpedicíóról hallhatják Harangi Szabolcs előadását március 26-án 17 órai kezdettel a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában.

Győri Műhely

A győri Műhely 25 évvel ezelőtti megújulása óta számos költőt, írót, kritikust indított el a pályán, s jó néhány ma már tekintélyes alkotó publikált fiatalon is a folyóiratban. Március 26-án 17 órakor a Zichy-palotában összegyűlnek mindazok, akik részesei voltak a megújulásnak.

Ambroozia

Az Ambroozia folyóirat idei első lapszámának bemutatójára várnak minden érdeklődőt a Rómer-házba március 18-án 17 órakor. Az est vendégei Ferencz Mónika és Horváth Veronika költőnők.

Csecsemők klubja a Bezerédj-kastélyban

A korai fejlesztés szerepe, fontossága a témája a Csecsemők klubjának március 25-én 10 órakor a Bezerédj-kastélyban.

Mai programok - március 17. kedd

Folytatódnak a szertartások a győri görögkatolikus templomban. Gyermekprogramok adnak lehetőséget a közös élményszerzéshez anyukának és a kicsinek.    

Bezerédj Teadélután KOKÓVAL !

Bezerédj Teadélután vendége: Kovács „KOKO” István olimpiai és világbajnok ökölvívó március 26-án 18 órakor. Az olimpikonnal Kovacsics Marcsi beszélget.

„Nyisd ki rózsám dalodat”

Dalmadarak címmel Lanczendorfer Zsuzsanna lemezbemutató koncertjét hallhatják mindazok, akik ellátogatnak március 21-én 17 órakor a Bezerédj-kastélyba. Közreműködik: Hangraforgó együttes.  
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×