Mai programok - április 2. csütörtök

Az elfeledett kincsekről hallhatnak a Feng Shui műhelyben, a Magyar Rhapsody Project a klasszikus zene élményével ajándékozza meg a közönséget. A Húsvét pedig közeleg, a kreativitásnak semmi sem szab határt!

Cserefa együttes - táncház

A Cserefa együttes tánctanítással egybekötött táncházat tart április 10-én 20 órától a VOKE Arany János Művelődési Házában (Révai u. 5.).

Akkordeon Harmonika zenekar műsora

Az Akkordeon Harmonika zenekar ígér kellemes tavaszi kikapcsolódást április 10-én 11 órától a József Attila Művelődési Házban. (Móra park 1).

„Kávészünet kezdődik”

„Kávészünet kezdődik” a Rómer Házban (Győr, Teleki L. u. 21.) április 10-én 21 órakor.

Feng Shui műhely

Ismét Feng Shui műhely várja az érdeklődőket Réthey Prikkel Billa építészmérnök, okl. Feng Shui tanácsadóval a Bezerédj-kastélyban.

Mai programok - április 1. szerda

Húsvéti játszóházak kiváló alkalmat kínálnak ráhangolódni a Húsvéti ünnepekre, az újabb kiállítások még több lehetőséget nyújtanak a kulturális élmények.

Költészet napja Marcalvárosban

P. Nagy Gabriella és Olasz Valéria költészet napi műsorát tekinthetik meg az érdeklődők április 9-én 15 órai kezdettel a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér marcalvárosi fiókkönyvtárában.

Mai programok - március 31. kedd

Az állandó kiállítások mellett a húsvéti készülődésé a főszerep a következő napokban. Biztosan talál kedvére valót!

Name együttes a Dongó RomKlubban

A Name együttes ad koncertet a Dongó Rom Klubban, közvetlen Húsvét előtt. április 3-án 21.30 órától.

Mosonyi Mihály 200 - zongoraest

Körmendi Klára és Kiss Szabó Viktória zongoraestjén vehetnek részt azok, akik részt vesznek április 9-én 18.30 órakor kezdődő koncerten a Zsinagógában.

A barokktól napjainkig a zene világában

A barokktól napjainkig – barangolás a zene világában címmel László Attila fagottművész előadását hallgathatják meg az érdeklődők április 9-én 17 órai kezdettel a megyei könyvtárban

Fotó-Szín-Tézis

A Szigetköz Fotóműhely Fotó-Szín-Tézis címmel tartja bemutatkozó tárlatát a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubhelyiségében.

120021 gramm - Dombóvári István estje

120021 gramm - Dombóvári István véresen komolytalan önálló estjén vehetnek részt azok, akik ellátogatnak április 8-án 18 órakor a Richter-terembe.

Nagypénteki Passió

Nagypénteki Passiót rendeznek a Szent Erzsébet templomban április 3-án 18 órakor.  

Önismeret – Lélekgyógyászat

Önismeret – Lélekgyógyászat címmel Horváth Éva Mária előadását hallgathatják meg az érdeklődők április 3-án 17 órai kezdettel a Marcalvárosi Fiókkönyvtárában. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak!

Gülch Csaba: A hóesés befogad - könyvbemutató

Gülch Csaba: A hóesés befogad című kötetének bemutatójára várják az érdeklődőket április 10-én 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtárban.

'Fények szerelmesei' - kiállítás

"Fények szerelmesei" címmel kiállítás nyílik  Egri Ferenc festőművész és Rideg Ferenc fotóművész munkáiból a Marcal Étteremben április 9-ém 17 órakor.

Tavaszi Harmonikaszó

Tavaszi Harmonikaszó címmel az Abdai Rábca Dalkör, a Melódia Band és az Akkordeon Harmonika Zenekar koncertjén vehetnek részt, akik ellátogatnak április 10-én a József Attila Művelődési Házba.

'Teremtő csend'

"Teremtő csend" címmel Zsolnai Tímea művészetterapeuta és Gősi Vali költő alkotásaiból rendezett kiállítás megnyitójára várják az érdeklődőket.

Megemlékezés

Költészet Napjára emlékeznek április 10-én 11 órakor a szabadhegyi József Attila emlékműnél.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×