Rába Néptáncegyüttes a Koziban

A Rába Néptáncegyüttes vár minden néptáncrajongót július 10-én 19 órakor a Kozi Drink bárban (Városház tér 3.).

Meleg férfiak, hideg diktatúrák

Takács Mária: Meleg férfiak, hideg diktatúrák című kötetével ismerkedhet meg a közönség július 7-én 18 órai kezdettel a Kozi Drink bár (Városház tér 3.).

Reggae-est

Reggae-estre várják a stílus rajongóit július 4-én 20 órakor Kozi Drink bárban (Városház tér 3.).

Gróf Széchényi Krisztián tart tárlatvezetést

Gróf Széchényi Krisztiánnal találkozhatnak az érdeklődők  a Széchényi Pál múmia kutatása című kiállításon.

Csütörtökön zárva a Szabadhegyi fiókkönyvtár

A következő hét hétfőjétől, július 6. délelőtt 10 órától a szokásos nyitva tartási rend szerint várják a látogatókat.

Beteljesült álmok

Dr. Hegyi Ilona, Portik Irén, dr. Dézsi Csaba András és Szük Norbert festőművész alkotásaiból nyílik kiállítás csütörtökön a BBMMK-ban.    

Györkőcöket várják a Mobilisben is!

A Győr tudományos játszóháza különleges, egyedi interaktív kiállítási eszközeivel és látványos kísérleti bemutatóival idén is két helyszínen várja a Györkőcfesztiválra érkező családokat július 4-én és 5-én 10-18 óráig.

Győrkőc az Eszterházy palotában is

Az Eszterházy palotában is várják a győrkőcöket július 4-én 10 órától, 5-én 18 óráig.

Újra! Hurrá! Győrkőcfesztivál!

„Az idén már nyolcadik alkalommal hívjuk az ország összes Gyuriját, Zsófiját, Petijét, Zsuzsiját..., azaz minden gyerkőcöt fesztiválra a négy folyó városába”.

A hétvége programja - június 27-28.

Szent László a hétvége középpontjában! Izgalmas programok, lovagi tornák, hangverseny és még a Bridzsverseny is a lovagkirály ünnepének szellemében zajlik. Elérkezett az idő a Szigetköz Hangja Énekverseny döntőjének is! Vajon ki lesz az, akinek Oláh Gergő gratulál elsőként?

Nyáresti koncertek

A zenés nyári estéken kellemes hangulat, kikapcsolódás és szórakozás várja önöket július 11 és szeptember 5. között.

Viva Italia!

Népszerű olasz áriák és orgonaműveket hallhatnak, ha ellátogatnak július 5-én 18 órakor a Szentlélek templomba Ruppert István és Szabó Magdolna, a Széchenyi-egyetem művésztanárainak előadásában.

Programmangebote

Die Györer Innenstadt beherbergt am Wochenende ein grossangelegtes historisches Festival. Ein zauberhafter Sommernachtstraum, die feierliche Konzert-Jazzterasse und Kinderprogramme machen das Programmangebot der nächsten Woche richtig bunt. Pannonhalma hingegen wird zum Schauplatz duftender Ereignisse. Schauen Sie sich die Angebote an!

Piano

A XI. Magyar Táncfesztivál ideje alatt nyílt Pysar Yuri ukrán festőművész tárlata a Győri Nemzeti Színház (II. János Pál tér) csillárszintjén.

Mai programok - június 26. péntek

Ahogy ígértem! Ma rerengeteg programot tudunk kínálni önöknek! Fergeteges bulinak néz ki Mario Gutierrezzel a Zumba a Mundóban! Holnap kezdődik a Duna Nap, ami két napos és sok kisgyermeknek adhat élményt! Akusztikus gitárest és orgonaszó, de színpadra lép Vastag Csaba, Tóth Vera és még többen a varázslatos szentiváni éjszakában.

HAJCI-HŐ-SÉG Játszóház

HAJCI-HŐ-SÉG Játszóház várja a kicsiket július 1-én 10-12 óra között a Gyermekek Házában.

Művészeti ABC - játsszunk a jelekkel

Művészeti ABC - játsszunk a jelekkel címmel 10-14 éves gyermekeket várnak június 29-július 3. között az Esterházy-palotában. (Győr, Király u. 17.)

Pannonhalmi Jazz-terasz 2015

Folytatódik a Pannonhalmi Jazz-terasz 2015 című rendezvénysorozat július 3-án 19.30 órakor a Pannonhalmi Apátsági Pincészet Kóstolóteraszán.

Mai programok - június 25. csütörtök

Úgy látszik, a programok inkább a hét második felére összpontosulnak. De nem adjuk fel, mert pénteken már lesz miből válogatni! Mosolygós napot önöknek mára!

Mai programok - június 24. szerda

Valljuk be őszintén: a gyerekeké a nyár! Sok tartalmas tábor, foglalkozás várja az aprónépet, hogy a lehető legjobban tölthessék el a szünidőt! Ha még nem választottak a gyerkőcnek „elfoglaltságot”, akkor adunk pár ötletet! Pillantson bele!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×