Ida

Az Ida című filmet tekinthetik meg az érdeklődők május 21-én 19 órakor a a Bridge Győri Hallgatói Klubban (Kálóczy tér 6.). Bridge filmtavasz sorozat keretében vetített film ingyenesen megtekinthetők.

Spencer Hill Magic Band a Rómerben

Spencer Hill Magic Band lép fel május 24-én 21 órakor a Rómer Házban (Teleki L. u. 21.) Előtte 16 órától rendezik meg az I. Hagymás és Chilis Bab Főzőversenyt a Nefelejcs közben. Jegyár elővételben és a koncert napján: 1200 Ft.

Harmónia Alapfokú Művészeti Iskola koncertje

Harmónia Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak tanévzáró koncertjére várják az érdeklődőket május 27-én 17 órakor a ménfőcsanaki Bezerédj-kastélyban (Győri u. 90.). Az érdeklődők zongora, hegedű, gitár, fuvola, furulya produkciókat hallhatnak.

Mire neveljük a gyermekeket?

Mire neveljük a gyermekeket? címmel Korzenszky Richárd tihanyi bencés perjel vetítéses előadására várnak minden érdeklődőt május 26-án 18 órai kezdettel a Klastrom Klubban (Győr, Zechmeister u. 1.)

Mai programok - május 20. szerda

Komoly szerda!- akár ezzel a jelzővel is jellemezhetjük a mai napot. Galgóczi Erzsébetre emlékezhetnek ha elmennek a Bezerédj kastélyba, folytatódnak a bibliai beszélgetések, s a Nagy háború színterein is kalandozhatunk Kulcsár Bélával. Na de mielőtt véresen komolyra fordulna a dolog…egy Hip Hop Party könnyíthet az estén!

Szövegelési zavar a Rómer Házban

Szövegelési zavar támad a Rómer Házban (Teleki u. 21.) május 23-án 19 órakor. Impoetry címmel, a GyőrSlam csapatából Bárány Bence és Galló Bence ragad mikrofont és kiált bele verset, hogy mindez végül képpé sűrűsödve az Import Impró Társulat testén keresztül improvizációban oldódjon fel.

Orgonahangverseny Pannonhalmán

Sztahura Ágnes orgonahangversenyét hallgathatják meg az érdeklődők május 25-én 15.30 órakor a Pannonhalmi Apátság Boldogasszony-kápolnájában.

Az Eszeveszett Mesék

Az Eszeveszett Mesék című film látható május 20-án 19 órától a Bridge Győri Hallgatói Klubban (Kálóczy tér 6.).

„Mester és tanítványa” - kiállítás

„Mester és tanítványa” címmel kiállítás nyílik május 27-én 17 órakor a Marcal Étteremben.

'A nő arcai a komolyzenében komolyan és komolytalanul'

"A nő arcai a komolyzenében komolyan és komolytalanul"címmel az Újvárosi esték programsorozat következő előadásán vehetnek részt azok, akik ellátogatnak május 30-án 18 órakor az Újvárosi Művelődési Házba (Liget u. 55.).

Gyereknap Újvárosban

Gyereknapra várják a családokat május 30-án 10-12 óra között az Újvárosi Művelődési Házban (Liget u. 55.)

Mi a siker forrása?

Bejczi Andrea tréner előadására várják az érdeklődőket, május 28-án 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában (Herman O. u. 22., földszint).

Mi ez hagymás bab? Nem krumplis hal!

Most megfőzhetitek a saját tudományotok szerint május 24-én a Nefelejcs közben. 4 fős csapatok jelentkezését várjuk az I. Hagymás és chilis bab főzőversenyre! A jó hangulatról a Rómer Ház gondoskodik.

Galopp 2.0 - vándorló színházi játék

Go-k-art (kimi) csoportja a Galopp 2.0 vándorló színházi játékát láthatják az érdeklődők május 21-én 15.15 órakor a Kazinczy Ferenc Gimnáziumban.

Balhéé!

Balhéé! Cmű című komédiát láthatják az érdeklődők a győri KIMIs KIhanemMI diákszínjátszók előadásában ma 18 órakor a látható szabad ég alatt a Fruhmann Ház udvarán. (Kiss János utca 9., 9022)

Holnapi programok - május 19. kedd

Dance, dance, dance! Filmvetítés és Örkény is várja önöket holnap!

Jazz Terasz

Jazz Terasz utolsó koncertjére várják az érdeklődőket május 24-én 19 órakor a Hotel Konferencia Borsos termében (Apor Vilmos püspök tere 3.).

Holnapi programok - május 18. hétfő

Soft hétfő! Legyen csak a magáé ez a nap!

VII. Cserók Pünkösdi Nemzetközi Néptáncfesztivál

VII. Cserók Pünkösdi Nemzetközi Néptáncfesztivál felvonulással veszi kezdetét május 24-én 15 órakor a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház szervezésében (Győrszentiván, Váci M. u. 3.). A belépés díjtalan.

9 nyitott pince

A Pannonhalmi Borvidék több településén 9 nyitott pince várja a borkedvelő látogatókat május 23. és 25. között.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×