Random Klub - előadás a Rómerben

Ekler Dezső építész gyűjteményes kiállításához kapcsolódóan a Random Klub előadása várja az érdeklődőket február 12-én 18 órakor az Esterházy-palotában.

Paál László Képzőművészkör kiállítása

Ady Endre Közművelődési Egyesület Paál László Képzőművészkör Évfordulós kiállítása látható a Hotel Konferenciában.

Kerámia szakkör a Magyar Ispitában

Kerámia szakkör várja a gyerekeket és felnőtteket a Magyar Ispitában. A foglalkozások minden szerdán 15-17 óra között vannak, Gyarmathi Zsuzsa fazekas, keramikus vezetésével.

Nyilvános diplomahangversenyek

Varga Tibor Zeneművészeti Intézet végzős hallgatónak nyilvános diplomahangversenyeit hallgathatják az érdeklődők az Egyetemi Hangversenyteremben.

Téli Tárlat – 5. Art Tárlat

Az Alkotó Rajztanárok Társasága – ART 9000 és aRómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum közös kiállítása nyílik január 24-én 17 órakor a Napóleon-házban.  

Tértörténetek - kiállítás

Tértörténetek címmel Ekler Dezső építész munkáiból gyűjteményes kiállítása nyílt az Eszterházy-palotában.    

'Belépő' - fotóművészek kiállítása

"Belépő" címmel a Magyar Fotóművészek Világszövetségébe felvett tagok kiállítása nyílt a József Attila Művelődési Házban.

Demerung Fotósuli kiállítása

A Demerung Fotósuli kiállítás nyílt a Rómer-terembe.

Bakonyvasút Fotókiállítás

Bakonyvasút Fotókiállítás nyílt a VOKE Arany János Művelődési Ház kiállítótermében.

Moldovai táncház a Cserefa együttessel

Cserefa együttes moldovai táncházába várják mindazokat, akiknek kedve van részt venni egy tánctanítással egybekötött hangulatos estén.

Mini-PánIQ szoba a Mobilisben

Logikai feladatok és rejtvények megoldásán keresztül vezet az út a szabadulás kulcsához a Mini-PánIQ szobában. 2-3-4-5 fős csapatokat várnak a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban.

Kerekítő foglalkozásokTöreky Zsuzsival

Töreky Zsuzsi kerekítő foglalkozásaira várják a gyerekeket és szüleiket a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér központi könyvtárának klubjában. a Gyermekek Házában, a Mécs László u. 24. szám alatt található Sóbarlangban.    

'Dúdoló' Baba-mama klub programja

"Dúdoló" Baba-mama klub énekes foglalkozás várja a babákat szüleikkel az Újvárosi Művelődési Házban keddenként 10.00-től 12.00 óráig. A részvétel ingyenes. Foglalkozásvezető: Radicsné Csőre Andrea.

Kosárfonó szakkör

Kosárfonó szakkör várja az érdeklődőket az Újvárosi Művelődési Házban keddenként 16.30-tól. A foglalkozást vezeti: Csőre Gáborné.

A tél ruhái – kortárs design kiállítás

A tél ruhái – kortárs design című kiállításnak ad otthont a Püspöki Udvarbíróház - Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótér. (Apor Vilmos püspök tere 2.)

Tűzzománc szakkör

Tűzzománc szakkör várja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum szervezésében a Magyar Ispitában, minden pénteken 15-18 óráig.

'Csodakutya' Meseműhely

"Csodakutya" Meseműhely foglalkozást tartanak az Újvárosi Művelődési Házban hétfőnként 17 órai kezdettel az 5-10 éves korosztály számára Kovács Veronika vezetésével.

A láthatatlan erőd

„A láthatatlan erőd” címmel, kalandfolyosó, interaktív tüzérségi kiállítás, különleges fényhatások várják az izgalmakat kedvelőket.

Elefántok a Veszprémi állatkertben

Másfél napi utazás után egy hetven tonnás daru segítségével foglalta el új kifutóját a veszprémi állatkert három új elefántbikája: Nuka, Dinkar és Félix.    
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×