Győri régiségvásár

Régiségvásár várja a relikviák szerelmeseit április 19-èn vasárnap 7-14 óráig aTarcsay uti piactéren.

Mai programok - április 15. szerda

Könyvbemutatón és történelem órán is részt vehetnek a mai nap során, ha azt a programot választják. De hallgathatnak népszerű filmzenéket a SZE Napok előrendezvényén.

Úton a kegyelem felé - könyvbemutató

A győri KÉSZ várja az érdeklődőket április 22-én, 18 órára a NYME Apáczai Csere János Kar dr. Barsi Ernő Termébe (Liszt F. u. 42.) dr. Konkoly-Gyúró Éva egyetemi tanár Úton a kegyelem felé című fotókiállítással kísért könyvbemutatójára, előadására.

Magashegyi Underground és a Kaukázus a Rómer Házban

A Magashegyi Underground és a Kaukázus ad koncertet április 18-án 21 órai kezdettel a Rómer Házban (Teleki László u. 21.).

Pokolgép koncert

Pokolgép dupla koncertet adáprilis 18-án 19 órakor az ETO Park (Nagysándor József u. 31.) II. emeleti rendezvénytermében.

Utóélet - filmvetítés

Utóélet című színes, magyar vígjátékot láthatja a közönség április 21-én 17 órai kezdettel a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Klubjában.(Herman Ottó u. 22.)    

Kinedok sorozat a Rómer Házban

1989-Határon című magyar dokumentumfilmet láthatja a közönség április 16-án 17 órai kezdettel a Rómer Házban.( Teleki út 21.)

TIT Év Fotósa-TIT Év fotója

A TIT Év Fotósa-TIT Év fotója nemzetközi fotópályázat kiállítására várják az érdeklődőket április 17-én 18 órakor a VOKE Arany János Művelődés Házban (Győr Révai u. 5).

Mazsola és Tádé

Az Ametist Bábszínház Mazsola és Tádé című zenés mesejátékát nézheti meg a közönség, ha ellátogat április 18-án 11 órakor a Richter-terembe.

Mai programok - április 14. kedd

Új hét, új lendület, új kiállítások! A rügyekkel együtt a kedvük is kipattan, ha megtalálják a kedvükre való programot! Nézzék csak!

Egészség-Piac a Molnár Vid Bertalan Közösségi Házban

Egészség-Piac című lakossági egészségmegőrző programjára várják az érdeklődőket április 18-án 9-13 óráig a Molnár Vid Bertalan Közösségi Házban (Győrszentiván, Váci M. u. 3.).

Hazajáró - Magyar Évezredek Baráti Társaság előadása

Hazajáró címmel Magyar Évezredek Baráti Társaság közönségtalálkozót szervez.

Rába Néptáncegyüttes a Koziban

A Rába Néptáncegyüttes közreműködésével táncház kezdődik április 18-án 19 órakor a Kozi Drink Bárban (Városház tér 3.).

„Symphonic NIGHT”

A Széchenyi Egyetemi Napok előrendezvényeként népszerű filmzenék hangoznak el Bachtól John Williamsig a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában április 15-én, 22 órakor az egyetem Új Tudástér épületének aulájában.

Táncház a Kozi Drink Bárban

A Rába Néptáncegyüttes közreműködésével táncházat rendeznek április 18-án 19 órakor a Kozi Drink Bárban (Városház tér 3.).

Eszeveszett Mesék

Eszeveszett Mesék című színes, feliratos, argentin-spanyol vígjátékot láthatják a filmek kedvelői április 17-én 18 órai kezdettel a Rómer Házban.( Teleki út 21)

A SZÁZ NAP és WATERLOO

Napóleon pünkösdi királysága és a Waterlooi csata címmel Horváth Gábor hadtörténésztechnikus történelmi előadását hallhatják az érdeklődők április 15-én 17.30 órakor a Bezerédj-kastélyban.

Import Impro

Import Impro társulat következő előadására várják a fiatalokat és időseket egyaránt április 17-én 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségében. (Hermann Ottó u 22.)  

Pprogramok - április 12. vasárnap

Vasárnap a kiállításoké a főszerep és persze a szabadidős programoké!Egy fagyi, csak úgy ülni egy padon, elrévedni egy-egy pillanaton, hagyni, hogy a nap simogasson sugaraival, rámosolyogni valakire, olvasni egy fa alatt...annyi csodás dolog van, amihez csak mi kellünk! Mosolygós vasárnapot mindenkinek!  

A győri kályhaművesség története

Egy elfelejtett mesterség: A győri kályhaművesség története címmel Székely Zoltán művészettörténész vetítéses előadásán vehetnek részt azok akik ellátogatnak április 16-án 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelyiségébe.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×