Mai programok - március 7. szombat

Izgalmas Japán nap a Rómerben, LEGO kiállítás és nőnapi programok várják a programajánló olvasóit.

Mai programok -március 6. péntek

A Filharmonikus zenekar koncertje, grafológiai előadás, Koós János, éjszakai fürdőzés, nőnapi előzetes és még sok érdekes dolog várja önöket a mai nap során!

Mai programok - március 5. csütörtök

Afrikai hangulat, kórustalálkozó, „A Nagy Háború”, állati programok…. a végletek között mozog a mai programajánlónk. Mindenki találhat magának megfelelő elfoglaltságot!

Mai programok - március 4. szerda

Vaskakas Bábszínház felnőtteknek, a győri antológiaközösség esti programja, Alzheimer-kávézó, gyermek programok, kiállítások színesítik a mai nap programját.

Nőnapi fürdőzés a Rába Quelle fürdőben!

Nőnapi éjszakai fürdőzésre várnak mindenkit március 6-án 21-24 óra között a Rába Quelle fürdőbe!

„Most szép lenni katonának” - Hangrafrgó

„Most szép lenni katonának”címmel válogatást hallhatnak a katonaélet dalaiból a Hangraforgó együttes előadásában, március 6-án17 órai kezdettel. a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubjában.

Mai programok - március 3. kedd

Zorán koncert, bábszínház, kézműves foglalkozások, a múzeumok nyitott kapukkal várják az érdeklődőket ma.

Philomena - Határtalan szeretet

Philomena - Határtalan szeretet című magyar filmet vetítik március 17-én 17 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Klubjában.

Tóhoku lencsevégről - japán fotókiállítás

Tóhoku lencsevégről című japán fotográfiai kiállítást tekinthetik meg a látogatók március 7 - 31 között a Magyar Ispitában.

Rómer Flóris tudományos munkássága - kiállítás

Rómer Flóris tudományos munkásságát bemutató kiállítás nyílik március 6-án az Apátúr-házban.

Alzheimer-kávézó

Alzheimer-kávézó néven jótékony kezdeményezés keretében klubfoglalkozást tartanak március 4-én, szerdán 17 órától a győri Rába Hotel Belga éttermében.

Konyhakiállítás a Budapest Sportarénában

A legfrissebb konyhai trendeket vonultatja fel a Budapest Sportarénában immár hatodik alkalommal megrendezett szakmai kiállítás, ahol a konyhabútor- és konyhagép-újdonságok mellett teljes konyhai enteriőrök is láthatók lesznek.  

Zorán koncert

Zorán koncert várja az érdeklődőket március 3-án 19 órakor a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban!

A Kovács Margit Iskola kiállítása a Napóleon-Házban

A Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakközépiskola és Szakiskola hagyományos, éves kiállításán találkozhat a közönség a diákok munkájával.

Farsangi éjszakai fürdőzés

Farsangi éjszakai fürdőzésre várják az érdeklődőket február 27-én 21-24 óráig a győri Rába Quelle Gyógy-,Termál- és Élményfürdőben.

Aranylók klubja

Aranylók klubja várja a táncolni szerető felnőtteket, párjukkal, barátaikkal együtt február 27-én 18 órakor a Bezerédj-kastélyba.

Estére szabad a kecó

"Estére szabad a kecó" című vígjátékot láthatja a közönség február 27-én 19 órai kezdettel a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Maszkot vegyek, mecénások legyenek

Maszkot vegyek, mecénások legyenek címmel kiállítást és árverést rendez az M5 Művészeti Szalon Baráti Kör a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeummal közösen az Esterházy-palotában.

Váray László 'Baksa Veron vetett ágya

Váray László "Baksa Veron vetett ágya" című népzenei monográfiájának bemutatóján vehetnek részt az érdeklődők február 20-án 16.30 órakor az Eszterházy-palotában.

Vasárnapi és hétfői programok - február 15-16.

Vasárnap és hétfő legyen a pihenésé és a családé! A csodálatos napsütés hívogat a természetbe, egy kiadós séta, egy kávé a barátokkal telefon nélkül....csupa lelket feltöltő program. Szervezze meg magának! A kiállítások hétfőn nem látogathatók!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×