Mai programok - április 20. hétfő

Hétfőn mindenki színpadra léphet, aki a slam poetry, modern költészeti műfajt képviseli! Próbálják ki! Vigyen izgalmat az estébe és szórakoztasson szórakozva!  

Éneklő Ifjúság Kórustalálkozó

Az Éneklő Ifjúság Kórustalálkozó rendezvényre várják az érdeklődőket április 23-án 9.30 órakor az Egyetemi Hangversenyteremben. (egykori Zsinagóga).

Kaviár és lencse

Giulio Scarnacci, Renzo Tarabusi Kaviár és lencse című vígjátékát láthatja a közönség április 25-én 19 órakor a Győri Nemzeti Színházban.

Misztrál a Koziban

Misztrál Együttes lép színpadra április 24-én 20 órakor a Kozi Drink Bárban (Győr, Városház tér 3.).

Mai programok - április 18. szombat

A szombat rengeteg programot kínál a kikapcsolódásra! Az állatbarátokat cicakiállítás várja, népszerű filmzenék a Filharmonikusok előadásában, Magashegyi Underground, Pokolgép, filmvetítés, bábszínház… Sorolhatnám, de nem teszem, mert valami biztosan kimarad, s nem szeretném, ha a Bakonyvasút járatáról lemaradnának!

Egészségpiac

A minden évben megrendezett Egészségpiac - lakossági egészségmegőrző programra várják az érdeklődőket . április 24-én 15 és 19 óra között a József Attila Mûvelõdési Házban (Móra F. tér 1).

Meditációs alaptanfolyam

Meditációs alaptanfolyam indul a Gyermekek Házában május 7-től.

HuGlass 2015

A Magyar Üvegművészeti Társaság csoportos kiállítására várják az érdeklődőket a Hefter Üveggaléria és Studióban. (Pannonhalma, Tóthegy utca 11.)

SZEN

Április 23-25. között zajlik a SZEN (Győr, Kálóczy tér 6.). A győri Széchenyi Egyetemi Napok Győr legnagyobb ifjúsági rendezvénye, mely az előző évektől eltérően az idén SZEN néven indul hódító útjára.

Rajzpályázat

Győr Egyházmegyei Vagyonkezelő Központ rajzpályázatot hirdet boldog Apor Vilmos püspök vértanúságának 70 éves évfordulója alkalmából.

Laár András a Budhizmusról

Laár András tart előadást Buddhizmus a mindennapi életben címmel az országos turnéja keretében április 21-én 18 órakor a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban (Győr, Kálóczy tér 6.).

Mikor menjen iskolába a gyermek?

Tankötelezettség – Iskolaérettség címmel tart előadást dr. Strényerné Vasas Tünde tanító-gyógypedagógus, Montessori szakpedagógus április 23-án 16.30 órakor a Bezerédj-kastélyban.

Friends Big Band koncert

"Jazz, rock, funky, blues előadói est big band stílusban" címmel a Friends Big Band koncertjére várják az érdeklődőket április 27-én 19 órától a József Attila Művelődési Házban (Móra F. tér 1).

Utcatárlat a Király utcában

Utcatárlatra várnak mindenkit április 18-án 9-16 óra között a Csizmadia Stúdió, (Győr, Király utca 18.) előtt.

Karrier Nap

Karrier Napot rendeznek április 22-én 13-16 óra között a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán.

Himalája női szemmel

A tragikusan elhunyt Erőss Zsolt felesége a világ ötödik legmagasabb hegyének, a Makalunak közös meghódításáról mesél április 22-én a 18 órakor nyíló Erőss Zsolt emlékkiállítás után.

Mai programok - április 17. péntek

Ma az Egészségpiacon hasznos tanácsokat kaphatunk az egészségünk megőrzéséhez, az Import Impro hangulatot ad egy kellemes esti nevetős, borozgatós programhoz. Ne habozzon, válasszon!

Magaslataink - Erőss Zsolt emlékkiállítás

Magaslataink címmel, Erőss Zsolt emlékkiállítás nyílik április 22-én 18 órakor a Bezerédj-kastélyban.

Dalmadarak - lemezbemutató

Lanczendorfer Zsuzsanna dalolós-beszélgetős lemezbemutatójára várják az érdeklődőket április 23-án 18 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára klubjában (Győr, Herman O. u. 22., földszint.)

Rábatáj-antológia

Batsányi-Cserhát Művész Kör Kisalföldi Csoportja a 2015. évi Rábatáj-antológia bemutatóját láthatják azok, akik ellátogatnak április 20-án 17 órakor a megyei könyvtár Központi Könyvtára klubjában (Herman O. u. 22., földszint).
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×