Gyermekek a gyermekekért - jótékonysági hangverseny

Gyermekek a gyermekekért - címmel a Liszt Ferenc Zenei AMI jótékonysági hangversenyt rendez április 24-én 18 órakor a Széchenyi István Egyetem Hangversenytermében „Legyen a zene mindenkié” Alapítvány javára.

Asztrológiai Nap

Asztrológiai Napra várják az érdeklődőket április 19-én 10 órától a VOKE Arany János Művelődési Házában (Révai u. 5.).

Terülj, terülj asztalkám!

Terülj, terülj asztalkám! című mesejátékot láthatják, akik ellátogatnak április 26-án 16.30 órakor a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtára Klubjába.

Mai programok - április 16. csütörtök

Ma személyesen is találkozhatunk olyan emberekkel, akik nevét általában csak a médiában halljuk. Lehetőség van beszélgetni filmrendezőkkel, műsorvezetőkkel, a közönségtalálkozóval egybekötött programokon. Megismerkedhetünk egy „elfelejtett mesterséggel”, s kitapinthatjuk a látássérültek alkotásait.

A mi szólistáink

A mi szólistáink címmel a Győri Filharmonikus Zenekar tagjai adnak koncertet április 24-én 19 órai kezdettel a Richter Teremben.

Egy 17. századi „médiasztár”

Egy 17. századi „médiasztár”: Zrínyi Miklós címmel Ladányi Sándor irodalomtörténész előadására várják az érdeklődőket április 23-án 17 órai kezdettel a Zichy-palotában. A Műhely-est házigazdája: Villányi László főszerkesztő.

KIKA születésnap

9. születésnapját ünnepli a győri KIKA lakberendezési áruház április 18-án. Programokkal, nyereményjátékokkal és születésnapi tortával várják az érdeklődőket.

Népszerű filmzenék

Népszerű filmzenék hangoznak el Bachtól John Williamsig a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában április 18-án, 19 órakor a Richter Teremben.

A panaszkodó és a derűs magyar nyelv

A panaszkodó és a derűs magyar nyelv címmel a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat Pannon Egyesülete a 49. Magyar Nyelv Hete alkalmából előadásra várja az érdeklődőket április 17-én 15 órakora TIT székházába. (Szent István u. 5.)

Koncert a Nagyboldogasszony Székesegyházban

Nishat Khan szitárművész és a Szent Efrém Férfikar ad koncertet április 19-én 19.30 órakor a Nagyboldogasszony Székesegyházban (Bazilika - Győr, Káptalandomb 17.). A felhangzó zenei párbeszéd egyrészt a keresztény–muszlim kultúrák zenei párbeszéde lesz.

Műemléki világnap

A Műemléki világnap alkalmából a győri Várkazamata hadtörténeti és műemléki jelentőségéről és a Kőtár római kori katonai sírköveiről és kultikus kőemlékeiről hallhatnak, akik ellátogatnak április 18-án 16 órakor a Várkazamata-Kőtárba. (Bécsi kapu tér 5.)

Bakonyvasút napja

Bakonyvasút napjára várnak kicsi és nagyot április 18-án. Győr és Zirc között immáron 5. alkalommal közlekedik tavasszal gőzmozdony vontatta nosztalgia szerelvény.

Vasútmodellező terepasztalok és hajómodellek kiállítás

Vasútmodellező terepasztalok és hajómodellek kiállítása várja az érdeklődőket április 17-én 14-19 óra között a Bezerédj-kastélyban.

Győri régiségvásár

Régiségvásár várja a relikviák szerelmeseit április 19-èn vasárnap 7-14 óráig aTarcsay uti piactéren.

Mai programok - április 15. szerda

Könyvbemutatón és történelem órán is részt vehetnek a mai nap során, ha azt a programot választják. De hallgathatnak népszerű filmzenéket a SZE Napok előrendezvényén.

Úton a kegyelem felé - könyvbemutató

A győri KÉSZ várja az érdeklődőket április 22-én, 18 órára a NYME Apáczai Csere János Kar dr. Barsi Ernő Termébe (Liszt F. u. 42.) dr. Konkoly-Gyúró Éva egyetemi tanár Úton a kegyelem felé című fotókiállítással kísért könyvbemutatójára, előadására.

Magashegyi Underground és a Kaukázus a Rómer Házban

A Magashegyi Underground és a Kaukázus ad koncertet április 18-án 21 órai kezdettel a Rómer Házban (Teleki László u. 21.).

Pokolgép koncert

Pokolgép dupla koncertet adáprilis 18-án 19 órakor az ETO Park (Nagysándor József u. 31.) II. emeleti rendezvénytermében.

Utóélet - filmvetítés

Utóélet című színes, magyar vígjátékot láthatja a közönség április 21-én 17 órai kezdettel a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Klubjában.(Herman Ottó u. 22.)    

Kinedok sorozat a Rómer Házban

1989-Határon című magyar dokumentumfilmet láthatja a közönség április 16-án 17 órai kezdettel a Rómer Házban.( Teleki út 21.)
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×