Konyhakiállítás a Budapest Sportarénában

A legfrissebb konyhai trendeket vonultatja fel a Budapest Sportarénában immár hatodik alkalommal megrendezett szakmai kiállítás, ahol a konyhabútor- és konyhagép-újdonságok mellett teljes konyhai enteriőrök is láthatók lesznek.  

Zorán koncert

Zorán koncert várja az érdeklődőket március 3-án 19 órakor a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban!

A Kovács Margit Iskola kiállítása a Napóleon-Házban

A Győri Kovács Margit Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Iparművészeti Szakközépiskola és Szakiskola hagyományos, éves kiállításán találkozhat a közönség a diákok munkájával.

Farsangi éjszakai fürdőzés

Farsangi éjszakai fürdőzésre várják az érdeklődőket február 27-én 21-24 óráig a győri Rába Quelle Gyógy-,Termál- és Élményfürdőben.

Aranylók klubja

Aranylók klubja várja a táncolni szerető felnőtteket, párjukkal, barátaikkal együtt február 27-én 18 órakor a Bezerédj-kastélyba.

Estére szabad a kecó

"Estére szabad a kecó" című vígjátékot láthatja a közönség február 27-én 19 órai kezdettel a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Maszkot vegyek, mecénások legyenek

Maszkot vegyek, mecénások legyenek címmel kiállítást és árverést rendez az M5 Művészeti Szalon Baráti Kör a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeummal közösen az Esterházy-palotában.

Váray László 'Baksa Veron vetett ágya

Váray László "Baksa Veron vetett ágya" című népzenei monográfiájának bemutatóján vehetnek részt az érdeklődők február 20-án 16.30 órakor az Eszterházy-palotában.

Vasárnapi és hétfői programok - február 15-16.

Vasárnap és hétfő legyen a pihenésé és a családé! A csodálatos napsütés hívogat a természetbe, egy kiadós séta, egy kávé a barátokkal telefon nélkül....csupa lelket feltöltő program. Szervezze meg magának! A kiállítások hétfőn nem látogathatók!

VOLT Fesztivál - David Guettaval

David Guetta, Slash, a Bastille, Fatboy Slim, Wilkinson, az Ignite és a Nouvelle Vague is koncertet ad a soproni VOLT Fesztiválon, amelyet idén július 1-jétől 4-ig rendeznek meg. Egy “sztárkereső” akció keretében ezúttal a VOLT közönségének legaktívabb tagjai jelenthették be - a fesztivál közösségi oldalán - a legújabb nemzetközi fellépőket.

Random Klub - előadás a Rómerben

Ekler Dezső építész gyűjteményes kiállításához kapcsolódóan a Random Klub előadása várja az érdeklődőket február 12-én 18 órakor az Esterházy-palotában.

Paál László Képzőművészkör kiállítása

Ady Endre Közművelődési Egyesület Paál László Képzőművészkör Évfordulós kiállítása látható a Hotel Konferenciában.

Kerámia szakkör a Magyar Ispitában

Kerámia szakkör várja a gyerekeket és felnőtteket a Magyar Ispitában. A foglalkozások minden szerdán 15-17 óra között vannak, Gyarmathi Zsuzsa fazekas, keramikus vezetésével.

Nyilvános diplomahangversenyek

Varga Tibor Zeneművészeti Intézet végzős hallgatónak nyilvános diplomahangversenyeit hallgathatják az érdeklődők az Egyetemi Hangversenyteremben.

Téli Tárlat – 5. Art Tárlat

Az Alkotó Rajztanárok Társasága – ART 9000 és aRómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum közös kiállítása nyílik január 24-én 17 órakor a Napóleon-házban.  

Tértörténetek - kiállítás

Tértörténetek címmel Ekler Dezső építész munkáiból gyűjteményes kiállítása nyílt az Eszterházy-palotában.    

'Belépő' - fotóművészek kiállítása

"Belépő" címmel a Magyar Fotóművészek Világszövetségébe felvett tagok kiállítása nyílt a József Attila Művelődési Házban.

Demerung Fotósuli kiállítása

A Demerung Fotósuli kiállítás nyílt a Rómer-terembe.

Bakonyvasút Fotókiállítás

Bakonyvasút Fotókiállítás nyílt a VOKE Arany János Művelődési Ház kiállítótermében.

Moldovai táncház a Cserefa együttessel

Cserefa együttes moldovai táncházába várják mindazokat, akiknek kedve van részt venni egy tánctanítással egybekötött hangulatos estén.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×