09.09.Ménfőcsanaki Szüreti Mulatság

Nyolcadik alkalommal rendezik meg a Ménfőcsanaki Szüreti Mulatságot, amely a régi idők szüreti hagyományait eleveníti fel szeptember 9-én szombaton, 15 órától.

09.09. Családi nap Újvárosban

Családi nap lesz a győri Bercsényi ligetben, a régi piac területén szeptember 9-én, szombaton 14 órától. A rendezvényt esős időben az Újvárosi Művelődési Házban (Győr, Liget u. 55.) tartják meg.

09.10. Védd a helyit, vedd a Kisalföldit!

Egész napos családi program várja szeptember 10-én vasárnap 9-től 17 óráig a Dunakapu térre látogatókat.

09.08. Jubiláló győri kórus

Az alapításának 15 éves évfordulóját ünneplő győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium kórusa, a Collegium Musicum Jaurinense az augsburgi dóm fiúkórusa (Augsburger Domsingknaben), valamint a Győri Filharmonikus Zenekar művészei adnak koncertet Kisboldogasszony ünnepén.

09.27. Nyílt nap a győri tűzoltó laktanyában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyi szervei a katasztrófavédelmi kirendeltségek és hivatásos tűzoltó-parancsnokságok szeptemberben nyílt napot tartanak, amelyre minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

09.07. Az Augsburger Domsingknaben koncertje Győrben

Az évad első Ignatius koncertje szeptember 7-én 19 órakor kezdődik a győri Bencés Templomban.

09.17. Kulturális Örökség Napjai

A Magyar Ispita műemléképületét is bemutatják az érdeklődőknek a Kulturális Örökség Napjai alkalmából Győrben, szeptember 17-én, vasárnap.

09.07. Chi-kung: belső erő

Eredics Anita egészségtanár, mozgás- és masszázsterapeuta előadását hallgathatják meg az érdeklődők a csikungról.

09.06. Milu Milanovich Ildikó kiállítása

Beavatás 2.0 címmel nyílik Milu Milanovich Ildikó kiállítása szeptember 6-án 17 órakor a SZE Apácza Csere János karán (Győr, Liszt Ferenc u. 42.)

09.06. Beatlestől – Reflexióig- fotókiállítás

Vehofsics Erzsébet és Molnár György, a Győri Antológia Irodalmi és Művészeti Alkotó Közösség (GYAK) tagjainak fotókiállítása nyílik szeptember 6-án 17 órakor a Múzeumházba (Győr, Bécsi kapu tér 4.).

09.23. Song of the soul - Sri Chinmoy zenéje

A világzene nemzetközi képviselői játsszák Sri Chinmoy szerzeményeit szeptember 23-án 19 órától a győri Richter teremben (Aradi vtk. u. 16.)

09.14. MOKKA 15! Kiállítás a Csikócában

A 15 éves fennállását ünneplő Mokka alkotócsoport tárlata nyílik szeptember 14-én, csütörtökön a Püspöki Udvarbíróházban, a Csikóca Művészeti Műhely és Kiállítótérben (Győr, Apor Vilmos püspök tere 2.).

09. 16-24. Ars Sacra Fesztivál a Győri Egyházmegyében

A Győri Egyházmegye is csatlakozott az idei Ars Sacra ingyenes programsorozathoz.

09.16.-24. ARS SACRA programok a Győri Evangélikus Egyházközségben

Szeptember 16-24. között várják az érdeklődőket az ARS SACRA programjaira. Az alkalmakon való részvétel ingyenes, adományaikkal a "Torkos András" Evangélikus Egyházi Művelődési Alapítványt támogatják.

09.13. Csallóközi Színes Ceruzák kiállítás

A Csallóközi Színes Ceruzák című nemzetközi gyermekrajz kiállítás nyílik szeptember 13-án 10 órakor a győri József Attila Művelődési Házban.

Séták Győrben

A folyópartok, a főutak és a szentek nyomában szerveznek veztett sétát a következő hetekben Győrben.

09.15. Élménybeszámoló a Lenin csúcs (7134m) megmászásáról

A Hópárduc Expedíció tart interaktív beszámolót, a magashegyi expedició során alkalmazott eszközök bemutatásával szeptember 17-én 17 órától a győri Kereskedelmi és Iparkamarábn.

09.10. Emléktáblát avatnak a templomban

A Győr-Újvárosi Szent József, Urunk színeváltozása egyházközség és a győri Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat emléktáblát helyez el a templomban annak emlékére, hogy 1940-ben a II. világháborús lengyel menekült katonák és a Palestrina kórus karácsonyi zenei áhitatot tartottak a templomban Halmos László győri zeneszerző vezetésével.

09.06. Pompejtől a végzet hegyéig

Villányi Dániel filmkritikus, forgatókönyvíró vetítéses előadását hallgathatják meg az érdeklődők a vulkán motívum megjelenéséről a mozifilmek világában.

09.03. Szőke András másik arca

Idén egy éve, hogy újranyílt a Győrzámolyi Falumúzeum. E jeles alkalomból szeptember 3-án 16 órától Szőke András filmrendező és humorista lesz az intézmény vendége.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×