11.17. Előadás és díjkiosztó ünnepség

Tompa Mihály születésének 200. évfordulója alkalmából tartanak előadást és kiosztják az életrajzi vetélkedő díjait november 17-én 14 órakor a TIT Székházban ( Munkácsy Mihály u. 6.).

11.20. Udvaros Dorottya a vendég

Udvaros Dorottya Kossuth- és Jászai-díjas színésznő lesz a következő Bezerédj Teadélután vendége.

11.08. „Mindenkinek mindene...”

„Mindenkinek mindene...” címmel nyílik kiállítás november 8-án 17 órai kezdettel a győri Szent László Látogatóközpontban Apor Vilmos püspök boldoggá avatásának huszadik évfordulója alkalmából.

11.08. Püspökök könyve - Hit által kötetbemutató

Az Éghajlat Könyvkiadó gondozásában megjelent Hit által című kötet bemutatójára november 8-án, szerdán 18 órakor kerül sor.

11.23. Radosza Attila festőművész önálló kiállítása

Radosza Attila győri festőművész önálló tárlata nyílik az Esterházy-palotában (Győr, Király u. 17.) november 23-án, csütörtökön 17 órakor.

11.16. Egy kis Kína - Szabó Béla fotóművész kiállítása

Egy kis Kína címmel nyílik Szabó Béla fotóművész kiállítása november 15-én (szerdán) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Győr, Baross Gábor u. 4.).

11.07. Autonóm járművek – konferencia a Széchenyi István Egyetemen

A Széchenyi István Egyetem november 7-én, kedden 9:30-tól 16:45-ig felsőoktatási társadalmi és gazdasági együttműködések konferenciát rendez „autonóm járművek” témakörben.

11.16. Botos Péter iparművész kiállítása

Botos Péter Ferenczy Noémi-díjas iparművész kiállítása nyílik az Esterházy-palotában (Győr, Király u. 17.) november 16-án (csütörtökön) 17 órakor.

Novemberi filmek a Rómer Házban

Novemberben is jobbnál jobb filmekkel várják az érdeklődőket a Rómer Házban. Íme a kínálat:

11.06. Menni vagy maradni, avagy boldogulás itthon vagy máshol?

A következő HéHa előadásra november 6-án, hétfőn 18 órakor kerül sor a Széchenyi Egyetem ÚT 230-as termében.

11.05. Némafilmvetítés a Hoppáréval

Az utolsó éjszaka című 100 éves némafilmet vetítik a Hoppáré zenekar élő zenéjével november 5-én 19 órától a Rómer Házban (Győr, Teleki L. u. 21.)

11.05. Kiss Zsolt orgonakoncertje

A Szentlélek-templomban ad koncertet november 5-én 17 órától Kiss Zsolt, a Pannonhalmi Bencés Apátság orgonistája.

11.16. Ki vagyok én? Az önismeret fontossága

A Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központ számos programmal várja novemberben az érdeklődőket. Többek között a Ki vagyok én? Az önismeret fontossága című előadást is meghallgathatják.

11.14. „A végzet beteljesedése”, 100 éves a caporettói csoda

A Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központ számos programmal várja novemberben az érdeklődőket. Többek között a „A végzet beteljesedése”, 100 éves a caporettói csoda című előadást is meghallgathatják.

11.09. Tévhitek és féligazságok a 'kiugrott szerzetes' körül

A Ménfőcsanak-Gyirmóti Művelődési Központ számos programmal várja novemberben az érdeklődőket. Többek között a Tévhitek és féligazságok a "kiugrott szerzetes" című előadást is meghallgathatják a reformáció 500. évfordulójának alkalmából.

11.15. Szűcs Gabi-Pataly György duó koncert

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum RómerJazz Klub című programsorozatának keretében ismét nagyszerű fellépők érkeznek Győrbe.

November a Rómer Házban: koncertek, mozi, improvizációs műhely

Színes a Rómer Ház novemberi palettája is: nagyszerű koncertek, filmek és improvizációs műhely is várja a szórakozni, vagy éppen kikapcsolódni vágyókat.

Ruhaosztás és fogadóóra Győrben

November elején a Hermann Ottó utcába, több programra is várják az érdeklődőket.

11.02. Magyarország Madártávlatból: Közép-Dunántúl

A Magyarország madártávlatból című sorozat Közép-Dunántúlt (Veszprém, Fejér és Komárom-Esztergom megye) bemutató epizódját tekinthetik meg a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtárának klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22., földszint).

10.30. Halloween party a gyermekkönyvtárban

Mit ér a halloween éjszaka maskarák, álarcok, dekorációk nélkül?! Még nincs késve semmi!
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×