18.12. Játékvarrás egy mosolyért

Május 12-én pénteken, 18 órakor kezdődik a Játékvarrás egy mosolyért című jótékonysági akció a FILO-Pontban (Győr, Kálóczy tér 15.).

05.13. Békakirály és Vashenrik - a FILO-Pontban

A Grimm testvérek Békakirály és Vashenrik című meséjén alapuló komplex mesefoglalkozáson vehetnek részt az érdeklődők május 13-án (szombaton) 16 órakor a FILO-Pont (Győr, Kálóczy tér 15.).

05.15. „Tájak, ízek, szokások” a német nemzetiség Győrben

Az érdeklődők megismerkedhetnek a győri német nemzetiségű polgárok mindennapjaival, kultúrájával, ünnepeivel, dalaival és ételeivel egy kulináris bemutató keretében!

05.17. A tradicionális jóga - előadás

A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtárának klubhelyiségében (Győr, Herman Ottó u. 22.) május 18-án, csütörtökön 17 órakor a Mozgásban az élet! sorozat keretében Knolmár Marica jógaoktató, természetgyógyász, mozgásterapeuta előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

05.06. Májusi vigasságok - a József Attila Művelődési Házban

Májusi vigasságokat tartanak a Német és Európai Kulturális Egyesülettel a József Attila Művelődési Házában (Győr, Móra park 1.) május 6-án (szombaton) 16 órától.

05. 19-20. Lélektől lélekig

A Felekezetközi Lelkigondozói Szolgálat mutatkozik be Győrben.

05.20. Lukácsi Gyöngyi estje

Operavilág címmel Lukács Gyöngyi Kossuth-díjas opera-énekesnő, érdemes művész estje lesz Győrben, az Újvárosi Művelődési Házban (Liget u. 55.) május 20-án, szombat 18 órától.

05.05. Madarak és Fák Napja a Szitásdomb füvészkertben

Madarak és Fák Napjára hívja Zölderő Egyesület a természet kedvelőit a Szitásdomb füvészkertbe.

05.04. Nemzeti Konzultáció - vendég dr. Bakondi György

A nyúli közéleti rendezvényen Kara Ákos vendége dr. Bakondi György, a Miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója lesz.

05.13. Első design vásár a Rómer Házban

Május 13-án szombaton, 10 és 16 óra között rendezi meg a Rómer Ház, a Plastr Accessory és az Alphakommander a Rómer Pop Up-ot, az első design vásárt Győrben.

05.06. Nordic Walking túra a cukorbetegekért

Május 6-án a győri diabétesz egyesület Nordic Walking túrát szervez, amelyen a résztvevők egy egészségi állapotfelmérést követően közösen túráznak majd.

05.13. Mária Terézia nyomában Győrben

Egy nem mindennapi asszony életének, uralkodásának, családi körülményeinek történetei adják a témáját a május 13-án (szombaton) 15 órakor induló sétának.

05.13. Emlékhelyek napja Győrben

A Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum és a Szent László Látogatóközpont közös szervezésében tartják május 13-án (szombaton) 10 órától az Emlékhelyek napját, ami tulajdonképpen egy időutazás a régi Győri Vár helyszíneire.

Mindig egy lépéssel tovább!

Májusban kezdetét veszi a "Mindig egy lépéssel tovább!" interaktív előadássorozat szülők, illetve fiatalok számára a Családi Kör Centrumban. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat égisze alatt működő Győr-Moson-Sopron Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes ház szervezésében ingyenes foglalkozásokat tartanak a Szigethy A. u. 109. alatt.

04.05. 150 év – Az osztrák-magyar kiegyezés

150 év – Az osztrák-magyar kiegyezés című időszaki tárlat nyílik a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumban (Esterházy-palota Győr, Király u. 17.) május 4-én csütörtökön, 17 órakor.

05.12. Hahó! - gyermekkoncert

A Hahó Együttes gyermekeknek szóló koncertjét hallgathatják meg május 12-én (pénteken) 16.30-kor a a Kisfaludy Károly Könyvtár rendezvénytermében (Győr, Baross G. út 4., II. emelet).

05.13. Festőnapló - Krajcsovics Éva kiállítása

Krajcsovics Éva "Festőnapló" című kiállítása nyílik május 13-án (szombaton) 17 órakor a Magyar Ispitában (Győr, Nefelejcs köz 3.).

05. 11.13. XV. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál

Május 11-13. között kerül sor a XV. Nemzetközi Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztiválra Győri Gyermektáborban (Győrújbarát, Arany J. u. 145.).

05.06. Fülemülék éjszakája 2017

A Magyar Madártani Egyesület kora esti sétát indít a győri Rabkerti-tóhoz, ahol az érdeklődők ismerkedhetnek az éjszaka hangjaival, többek között a fülemüle énekével.

05.07. Vegán vasárnap

A győri (VOKE) Arany János Művelődési Házban május 7-én (vasárnap) 14 órától Vegán vasárnapi rendezvényt tartanak.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×