10.29. Impoetry - szövegelési zavar

Az Import Impró bemutatja: Impoetry - szövegelési zavar.

11.09. 'Győr sportélete egykor és ma – Kovács István magángyűjteményének tükrében'

Ezzel a címmel lesz pódiumbeszélgetésen és kiállítás megnyitó november 9-én, 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Központi Könyvtár Klubjában (Herman Ottó u. 22.).

10.27. Olvassuk fel együtt a teljes Újszövetséget!

Október 27-én, pénteken 17 órakor Győrben, a Megyeháza téren (a szökőkútnál) 500 önkéntes ember olvasná fel a teljes Újszövetséget.

11.09. Csallóközi színes ceruzák

A Csallóközi színes ceruzák című nemzetközi gyermekrajz-kiállítás nyílik november 9-én (csütörtökön) 10 órakor a Gyárvárosi Közösségi Házban (Győr, Külső-Árpád u. 6-8.).

11.08. Spanyolország Sevillától Santiagoig

Spanyolország Sevillától Santiagoig címmel dr. Csóka Géza nyugalmazott főiskolai tanár előadását hallgathatják meg az érdeklődők a kevéssé ismert Vía de la Platáról, avagy a Camino No.2 – ről, november 8-án (szerdán) 17 órakor a Kisfaludy Károly Könyvtárban (Győr, Baross G. u. 4.).

11.09. Év végi zsoltárok

Az Ignatius hangversenysorozat november 9-én, 19 órától folytatódik a győri Szent Ignác Bencés templomban.

11.09. Az emberi gondolkodás története

A Filozófiatörténeti és irodalombölcseleti szabadegyetem következő alkalma november 9-én 17 órakor kezdődik a TIT székházban (Győr, Munkácsy Mihály u. 6.).

11.06. Requiem

A Győri Filharmonikus Zenekar Berkes Kálmán vezényletével ad hallottainkra emlékező koncertet november 6-án, hétfőn 19 órától a Richter-teremben.

11.05. Védd a helyit, vedd a kisalföldit! - termelői piac

A hagyományos termelői piacra november 5-én 9-től 13 óráig várják a látogatókat, érdekelődőket a Dunakapu térre.

11.05. Münchausen Báró kalandjai

A Münchausen Báró kalandjai című előadás premierjét láthatják a Vaskakas Bábszínházban az érdeklődők )Győr, Czuczor Gergely utca 17.) november 5-én (vasárnap) 11 órától.

Őszi szüneti játszóház

Őszi szüneti játszóházba várják az unatkozó, vagy elfoglaltságot kereső gyerekeket a Generációk Házába (Aradi vtk. útja 23.).

11.04. Katalógus bemutató - Angyali geometria

Akany János Angyali geometria - katalógus bemutató és tárlatvezetés lesz az Esterházy-palotában (Király u. 17.)

10.26. Lanczendorfer Zsuzsanna előadása

"Mária, Mária mennyei szép hajnal" A "Napbaöltözött Asszony", Szűzanya-tisztelet a magyar népköltészetben címmel tart előadást Lanczendorfer Zsuzsanna néprajzkutató.  

10.25. RómerJAZZ-klub: Balázs Elemér Quartet koncert

A Rick Margitza, Franck Amsallem, Balázs Elemér, Barcza-Horváth József Quartet ebben a formában először lép fel együtt Magyarországon!

11.09. Gyógyszerész Szakmai Nyílt Nap

A győri Fiatal Gyógyszerészek Klubja (FIGYOK) november 9-én megrendezi „Gyógyszerész Szakmai Nyílt Nap” elnevezésű programját.

10.29. 44. Nemzetközi Éremgyűjtő Találkozó Győrben

A 44. Nemzetközi Éremgyűjtő Találkozót rendezik október 29-én vasárnap 8-tól 13 óráig a Veres Péter Mezőgazdasági Szakközép-és Szakképző Iskolában (Győr, Régi Veszprémi út 1-3.).

11.03. „Hallod-e, pendítsd az lantot!”

A Hangraforgó Klub következő vendége Farkas Árpád zenepedagógus lesz.

10.28. Játékos kalandtúra gyerekeknek

Október 28-án szombaton, 15 órakor indul a 3. alkalommal megrendezett Játékos kalandtúra gyerekeknek Győr belvárosában.

10.24. Győri Levéltári Nap

Immár 20. alkalommal rendezik meg a Győri Levéltári Napot, mely a megye hat levéltárának országosan egyedülálló, közös tudományos konferenciája.

10.23. Az 1956-os forradalom és szabadságharc eseményeire és hőseire emlékező ünnepség

A győri városi ünnepség október 23-án hétfőn 9 óra 30-kor kezdődik, amikor a Városháza I. emeleti folyosóján a győri önkormányzat vezetői koszorút helyeznek el Szigethy Attila emléktáblájánál.  
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×