Ráfutásos baleset történt az éjszaka az autópályán

Utoléréses baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Levél térségében csütörtökön 10 perccel éjfél után.

Újabb hétvégi razzia lesz az utakon!

Az ittas vagy bódult sofőrök kiszűrésére tart akciót a hétvégén a rendőrség - írta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata szerdán a rendőrség honlapján.

A megyei klímastratégiáról vitáztak

A megyében működő vállalkozások vezetői, küldöttjei, környezetvédelmi és energetikai szakemberei részvételével workshopot szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, a Széchenyi István Egyetem Környezetmérnöki Tanszéke együttműködésével hétfőn a felsőoktatási intézményben.

Közel százszobás, négycsillagos hotel épül Pannonhalmán

A kultúra iránt érdeklődő, igényes hazai és külföldi vendégekre, valamint az üzleti és konferenciaturizmus résztvevőire számítanak a Pannonhalmi Apátsági Múzeum és Galéria épületegyüttesének négycsillagos szállodára bővítésekor. Várszegi Asztrik főapát és Paul Rosenberg, a Marriott európai fejlesztési igazgatója együttműködési megállapodást kötött a szálloda működtetésére szerdán, a Szent Márton-hegyen.

Dílert fogtak el a rendőrök

A rendőrök elfogtak egy 46 éves mosonmagyaróvári férfit, akinél kábítószergyanús anyagokat találtak.

Közös gyakorlatot tartott a magyar és a szlovák rendőrség

Magyarország és a Szlovák Köztársaság rendőrsége közös gyakorlatot tartott a határokon átnyúló bűnözés elleni hatékony együttműködés elősegítésének érdekében.  

Halálos gázolás a 84-es főúton

Egy személygépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő férfit.

Megszűnt a forgalomkorlátozás a soproni határ közelében

Zavartalanul haladhat a határforgalom a 84-es számú főút magyar illetve osztrák oldalán is.

A somorjai mákosrétes és a darnói disznótoros is megyerikum lett

A Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság pénteken tartott ülésén számos, az előző összejövetel óta beérkezett jelölést tárgyaltak. Az eddig 86 megyerikum mellé újabb hét került az éktárba.

Utolsó ülését tartja a megyei képviselő-testület

A megyei képviselők – ez évben utoljára - december 15-én, pénteken délelőtt ülnek össze, (Győr, Városház tér 3. - II. emeleti tanácsterem). A közgyűlés 8.30 órakor kezdődik és napirendjén 11 előterjesztés szerepel.

Vihar: még mindig tartanak a beavatkozások

Továbbra is tartanak a viharos szél okozta károknál a tűzoltói beavatkozások Győr-Moson-Sopron megyében. Hétfő késő délután, majd este és éjszaka érkezett a legtöbb bejelentés a megyei műveletirányításra.

A viharos erejű szél nem hagy alább megyénkben

Viharos széllel érkezett a rekordközeli meleg. A viharos erejű szél fákat csavart ki Győr-Moson-Sopron megyében, a tűzoltókat kedd reggelig 50 helyszínre riasztották - közölte a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.    

Kicserélte a rendszámot, lebukott

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei elfogtak egy férfit, aki egy forgalomból kivont személygépkocsira egy másik járműre kiadott hatósági jelzést szerelt fel.

Ittasan vezetett, súlyos balesetet okozott - FOTÓK!

Megcsúszott és egy vízelvezető árokba csapódott egy járművezető a 84-es számú főúton. Alkoholfogyasztást követően soha ne üljön volán mögé!

Így közlekedjünk télen az autópályán!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós tanácsai – a téli időszakban - az autópályán történő biztonságos közlekedés elősegítése érdekében.

Eltűnt egy fiú Sopronból

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.

Áder János kinevezte a Soproni Egyetem új rektorát

Az új rektor 2018. január elsejével lép hivatalba a Soproni Egyetemen.

Lovaskocsin érkezett a Mikulás

A gyirmóti Rodeo Ranc-en csütörtökön a hideg ellenére sokan várták a Télapót

Állást keresel? Böngéssz itt!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Győr térségére vonatkozó állásajánlatait az alábbiakban közöljük. Érdemes böngészni a listát, számos munkalehetőséget kínálnak!

Bőnyi rendőrgyilkosság: vádemelés az elkövető ellen

Élet és közbiztonság elleni bűncselekmények miatt emeltek vádat a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében a Győri Törvényszéken - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel.
1 2 3
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×