Vasúti sorompónak ütközött Lázinál

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a bűncselekmény körülményeinek tisztázása érdekében.

Fogolyszökés: öt embert azonnali hatállyal felfüggesztettek

Öt embert azonnali hatállyal felfüggesztettek beosztásából a pénteki, sopronkőhidai börtönben történt fogolyszökés miatt - tájékoztatta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) kora este az MTI-t.

Elfogták a tegnap megszökött rabot

A 37 éves férfi, aki a Sopronkőhidai Büntetés-végrehajtási Intézet fogvatartottja volt, január 12-én délelőtt - eddig tisztázatlan körülmények között - szökött meg.

Ököllel bántalmazta a családfőt

A Soproni Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy soproni férfival szemben, aki ököllel akarta rendezni vitáját – írja a police.hu.

Ismét járható az M1-es autópálya

Befejeződött a műszaki mentés a Budapest felé vezető oldalon a 63-as és az 59-es kilométerszelvényeknél, ahol korábban személyi sérüléses balesetek történtek.  

Baleset az M1-es autópályán

A Győr felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra számítsanak.  

A Kapuvári ÍzvadÁszok ünnepi ebédet főztek a római szegényeknek vízkeresztkor

Ötszáz személyre készített meleg ételt a Kapuvári ÍzvadÁszok csapata a Szent Egyed katolikus közösség római menhelyén január 6-án.

Vádemelési javaslattal lezárt akta

Vádemelési javaslattal zárult egy 42 éves gyanúsított ügye, aki késsel fenyegetőzött, miután elküldték egy hegyeshalmi hotelből.

Sávlezárás az autópályán!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatja a közlekedőket, hogy az M1-es autópálya alábbi szakaszain geodéziai munkák miatt sávlezárásra kell számítani.  

Égett egy faház Sopron közelében

A tűzoltók elfojtották a lángokat.

Kábítószert termesztett otthonában - FOTÓK!

Vádemelési javaslattal zárult egy himodi gyanúsított ügye, aki kábítószert termesztett családi háza kertjében.

Összeütközött két személygépkocsi a 82-es főúton

Frontálisan egymásba rohant két személygépkocsi a 82-es főúton, a 46. kilométerszelvénynél, Veszprémvarsány közelében.

Oszlopnak ütközött egy autó Csornán

Villanyoszlopnak rohant egy személyautó Csornán, pénteken 15 környékén – olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

Kapacitásbővítés Pannonhalmán

A pannonhalmi székhelyű Inox-Bázis 2017 év végén 173,66 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a GINOP-1.2.1-16 - Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése nevű támogatási konstrukció segítségével.

December óta nyilvános, mikor, hova érkezik a kéményseprő

Január elsején változtak a kéményseprés egyes szabályai, ezek azonban nem érintik a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervének azt a kötelezettségét, hogy elkészítse az úgynevezett sormunka-ütemtervét, és ezt eljuttassa közvetve és közvetlenül is az állampolgárokhoz.

Közeleg a tél

Közeleg a tél - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden Facebook-oldalán közzétett videójában.

Egy autó kapott lángra Csornán

Egy személygépkocsi karosszériája égett egy Erkel Ferenc utcai családi házhoz tartozó, körülbelül száz négyzetméteres melléképületben Csornán.

A gázkazán közelében jelzett a szén-monoxid-érzékelő

Vasárnap este a győri hivatásos tűzoltókat Győrladamérra a Mátyás király utcába riasztották, ahol a szén-monoxid-érzékelő bejelzett egy családi házban.

Megszűnt a torlódás az M1-esen Hegyeshalomnál

Vasárnap késő estére megszűnt a torlódás az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőnél Ausztria felé.  

Négy autó ütközött az M1-esen Ácsnál

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán négy személygépkocsi ütközött össze Ács közelében. A műszaki mentés idejére az autópályát lezárták, a forgalmat elterelik - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×