Árokba borult egy autó Felpécnél

A balesetben ketten megsérültek.  

Folytatódik a magyar-kínai kapcsolattartás

Hétfőn délelőtt a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat kínai testvértartományából, Hubei Tartományból hat fős delegáció érkezett a Megyeházára. A kínai vendégeket Németh Zoltán, a megyei önkormányzat elnöke, dr. Pető Péter alelnök és dr. Szalay Zoltán jegyző fogadta.  

Rábapatonán új időpontban vár a könyvtár

Megváltozott a rábapatonai könyvtár nyitvatartása, érdemes figyelni annak, aki szeretne könyveket kölcsönözni, vagy visszavinni.

Egy ember megsérült a délelőtti tűzben

Kigyulladt egy körülbelül százhúsz négyzetméter alapterületű családi ház mintegy húsz négyzetméteres garázsa kedd délelőtt Rábapordányban a Szabadság úton. – olvasható a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Hol születnek a karácsonyfák?

A fenyőfa a karácsony elengedhetetlen kelléke. De hol születnek, hol termesztik hazánkban a tűlevelű csodákat?

Árokba hajtott egy autó Harka és Kópháza között

Egy embert a tűzoltók szabadítottak ki a járműből.  

M85-ös: elkészült az újabb szakasz

Átadták az M85-ös gyorsforgalmi út Csornát elkerülő szakaszának második ütemét pénteken. A 4,6 kilométer hosszú, kétszer két sávos út 13,8 milliárd forint költségvetési forrásból valósult meg. Az átadó ünnepségen részt vett Áder János köztársasági elnök.

Folytatódik a rendőri toborzás

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja Pannonhalmán és egy győri középiskola végzős diákjai körében népszerűsítette a rendőri hivatást.  

Megszűnik a forgalomkorlátozás Bicskénél az M1-es autópályán

Az M1-es autópályán Bicske térségében, Hegyeshalom irányába, a 39-es és a 41-es kilométer szelvények között kiépített forgalomterelést december 14-én, csütörtökön 23 órakor megszüntetik.

Ráfutásos baleset történt az éjszaka az autópályán

Utoléréses baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Levél térségében csütörtökön 10 perccel éjfél után.

Két autó karambolozott az M1-es autópályán

A baleset a főváros felé vezető oldalon, a 107-es kilométernél történt. Három ember megsérült.

Lovas kocsival ütközött az autó

Lovas kocsi ütközött össze egy személygépkocsival az 1-es számú főúton, hétfőn a délutáni órákban, Abdánál.

Pályázatot nyertek a véradás népszerűsítésére

A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete az Európai Szociális Alapból az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program által kiírt pályázaton 25 millió forintot nyert az „Önkéntesség generációkon át” című program megvalósítására.

Eredményes volt a nemzeti konzultáció

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legeredményesebb konzultációja. A részvétel minden eddigi rekordot megdöntött. Szeretnék köszönetet mondani a Győr-Moson-Sopron megyében élőknek – mondta Kara Ákos és Simon Róbert Balázs fideszes országgyűlési képviselők Győrben.

Az év utolsó ülését tartotta a megyei közgyűlés

A Győr-Moson-Sopron megyei képviselő-testület idei utolsó közgyűlését tartotta december 15-én, pénteken, a képviselők 12 előterjesztést tárgyaltak meg.

Eltűnt egy 16 éves fiú, keresi a rendőrség

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri az eltűnt fiatal megtalálásához.

Megnyugodhatunk! Biztonságosak az óvodák és a bölcsődék

A katasztrófavédelem évről évre tart tematikus hatósági ellenőrzés-sorozatot. A katasztrófavédelmi kirendeltségek a tavalyi évben a középmagas és magas épületeket helyezték a figyelem fókuszába, ez év őszén pedig az óvodák és bölcsődék tűzvédelmi helyzetét vizsgálták.

Országos ellenőrzés indult

Az ittas vagy bódult sofőrök kiszűrésére tart akciót a hétvégén a rendőrség - írta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

Sopron és a hűség napja

Ugorjunk vissza napra pontosan 96 esztendőt a múltba, méghozzá Sopronba, amikor a lakosság népszavazással döntött arról, hogy a 257 négyzetméternyi terület Magyarországhoz vagy Ausztriához tartozzon. Ma erre az évfordulóra, mint Sopron, illetve a hűség napjára emlékezünk.

A megyei klímastratégiáról vitáztak

A megyében működő vállalkozások vezetői, küldöttjei, környezetvédelmi és energetikai szakemberei részvételével workshopot szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, a Széchenyi István Egyetem Környezetmérnöki Tanszéke együttműködésével hétfőn a felsőoktatási intézményben.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×