Közel százszobás, négycsillagos hotel épül Pannonhalmán

A kultúra iránt érdeklődő, igényes hazai és külföldi vendégekre, valamint az üzleti és konferenciaturizmus résztvevőire számítanak a Pannonhalmi Apátsági Múzeum és Galéria épületegyüttesének négycsillagos szállodára bővítésekor. Várszegi Asztrik főapát és Paul Rosenberg, a Marriott európai fejlesztési igazgatója együttműködési megállapodást kötött a szálloda működtetésére szerdán, a Szent Márton-hegyen.

Közös gyakorlatot tartott a magyar és a szlovák rendőrség

Magyarország és a Szlovák Köztársaság rendőrsége közös gyakorlatot tartott a határokon átnyúló bűnözés elleni hatékony együttműködés elősegítésének érdekében.  

Megszűnt a forgalomkorlátozás a soproni határ közelében

Zavartalanul haladhat a határforgalom a 84-es számú főút magyar illetve osztrák oldalán is.

Utolsó ülését tartja a megyei képviselő-testület

A megyei képviselők – ez évben utoljára - december 15-én, pénteken délelőtt ülnek össze, (Győr, Városház tér 3. - II. emeleti tanácsterem). A közgyűlés 8.30 órakor kezdődik és napirendjén 11 előterjesztés szerepel.

A viharos erejű szél nem hagy alább megyénkben

Viharos széllel érkezett a rekordközeli meleg. A viharos erejű szél fákat csavart ki Győr-Moson-Sopron megyében, a tűzoltókat kedd reggelig 50 helyszínre riasztották - közölte a megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.    

Ittasan vezetett, súlyos balesetet okozott - FOTÓK!

Megcsúszott és egy vízelvezető árokba csapódott egy járművezető a 84-es számú főúton. Alkoholfogyasztást követően soha ne üljön volán mögé!

Eltűnt egy fiú Sopronból

A rendőrség az állampolgárok segítségét kéri.

Lovaskocsin érkezett a Mikulás

A gyirmóti Rodeo Ranc-en csütörtökön a hideg ellenére sokan várták a Télapót

Bőnyi rendőrgyilkosság: vádemelés az elkövető ellen

Élet és közbiztonság elleni bűncselekmények miatt emeltek vádat a bőnyi rendőrgyilkosság ügyében a Győri Törvényszéken - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Ezek a diákok kaphatnak ösztöndíjat a következő tanévben

Megjelent a Magyar Közlönyben a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listája - azok a diákok, akik ezek közül választanak, ösztöndíjat kaphatnak.

Dílert fogtak el a rendőrök

A rendőrök elfogtak egy 46 éves mosonmagyaróvári férfit, akinél kábítószergyanús anyagokat találtak.

Halálos gázolás a 84-es főúton

Egy személygépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő férfit.

A somorjai mákosrétes és a darnói disznótoros is megyerikum lett

A Győr-Moson-Sopron Megyei Értéktár Bizottság pénteken tartott ülésén számos, az előző összejövetel óta beérkezett jelölést tárgyaltak. Az eddig 86 megyerikum mellé újabb hét került az éktárba.

Vihar: még mindig tartanak a beavatkozások

Továbbra is tartanak a viharos szél okozta károknál a tűzoltói beavatkozások Győr-Moson-Sopron megyében. Hétfő késő délután, majd este és éjszaka érkezett a legtöbb bejelentés a megyei műveletirányításra.

Kicserélte a rendszámot, lebukott

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei elfogtak egy férfit, aki egy forgalomból kivont személygépkocsira egy másik járműre kiadott hatósági jelzést szerelt fel.

Így közlekedjünk télen az autópályán!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság prevenciós tanácsai – a téli időszakban - az autópályán történő biztonságos közlekedés elősegítése érdekében.

Áder János kinevezte a Soproni Egyetem új rektorát

Az új rektor 2018. január elsejével lép hivatalba a Soproni Egyetemen.

Állást keresel? Böngéssz itt!

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Győr térségére vonatkozó állásajánlatait az alábbiakban közöljük. Érdemes böngészni a listát, számos munkalehetőséget kínálnak!

Árokba hajtott egy autó Máriakálnokon - FOTÓK

Két embert feszítővágóval mentettek ki a roncsból. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Ma napos, helyenként ködös időnk lesz

Ma is előbújik a nap, de időnként megsokasodnak felettünk a felhők. Helyenként tartósan megmarad az éjszakai, hajnali köd, emiatt figyelmeztetés is érvényes megyénkre.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×