Sport

Milliós kártérítést ítélt meg az ETO-nak a FIFA

2011. július 13. 13:40

Egy évekkel ezelőtt távozott játékosától kaphat milliós nagyságrendű kártérítést a Győri ETO. Legalábbis a FIFA első fokon erre kötelezte a klub által bepanaszolt labdarúgót- értesült a pepsifoci.hu.

A Győr Sharks nyerte az amerikaifutball Interligát

2011. július 11. 11:21

A Győr Sharks nyerte az amerikaifutball Interligát, miután a Szőnyi úti stadionban szombaton rendezett fináléban 27-21-re legyőzte a szerb Panchevo Panthers együttesét.

Labdarúgó NB I - Cseh válogatottal erősít a Győr

2011. július 03. 08:19

A szlovák webnoviny.sk honlap értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben érdekelt Győri ETO FC leigazolja Marek Strestík, az FC Zbrojovka Brno cseh válogatott játékosát.

Új alapokon a győri férfi kézilabda

2011. június 30. 11:33

Az élvonalba igyekszik a Széchenyi ESE férfi kézilabdacsapata, amely több korábbi legendás játékos támogatását is élvezi. A csapathoz a Győri ETO FKC-ból érkezik erősítés, Deáki István edző mellett több játékos vált csapatot városon belül.

A Veszprém a Ciudaddal, a Győr a Hypoval egy csoportban

2011. június 28. 16:57

A férfiaknál a magyar bajnok MKB Veszprém többek között a háromszoros győztes spanyol BM Ciudad Reallal, míg a nőknél a Győr Németh András együttesével, az osztrák Hypo NÖ-vel került egy csoportba a kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján.  

Győr pályázik a 2017-es nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogára

2011. június 24. 13:34

Egyhangúlag támogatták a képviselők a nyári szünet előtti utolsó közgyűlésen, hogy Győr pályázzon a 2017-es nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál megrendezésének jogára. A pályázatot a Magyar Olimpiai Bizottsággal közösen nyújtja be a város.  

Kelecsényi Ernő az Audi ETO élén

2011. június 23. 19:01

Közgyűlést tartott a Győri Audi ETO KC, mely megválasztotta a klub új tisztségviselőit. Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök lett.

Győr rendezhetné a 2017-es európai ifjúsági olimpiai fesztivált

2011. június 23. 15:51

Győr is pályázik a 2017-es Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál rendezési jogára. A kezdeményezést a Magyar olimpiai Bizottság is egyhangúlag támogatta.  

Vasárnaptól újra NB I-es futballmeccsek a Magyar Televízióban

2011. július 13. 12:58

Közel nyolc év szünet után visszakerülnek a Magyar Televízió képernyőjére a labdarúgó NB I mérkőzései. Az m1 minden vasárnap egy találkozót élőben sugároz.

Evezés: Világkupa és magyar EB-prezentáció Luzernben

2011. július 07. 14:30

Szerdán a magyar evezős válogatott nyolc versenyzővel utazott el az idei utolsó, egyben legnépesebb világkupa-fordulóra. A svájci Luzernban a regatta mellett sportdiplomáciai eseményre is sor kerül: a hazai szövetség képviselői a 2013-as Európa-bajnokság magyarországi rendezéséért prezentálnak.

Az Euroligában indulhat a SEAT SZESE Győr

2011. június 30. 13:42

A SEAT SZESE Győr együttese a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségén keresztül felkérést kapott a FIBA-tól, amelyben a nemzetközi szövetség jelezte, továbbra is szeretné, hogy a hagyományoknak megfelelően két magyar csapat szerepeljen az Euroligában. A klubvezetés és a tulajdonosi kör úgy döntött, hogy a felkérést elfogadja, így a négy éven át az Európa-kupában vitézkedő győri csapat jövőre a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban indul.

Társaságiadó-kedvezményt kapnak a látvány-csapatsportokat támogató vállalkozások

2011. június 28. 17:43

Társasági-adókedvezményt kaphatnak az öt látvány-csapatsport valamelyikét támogató vállalkozások, valamint sportolók is választhatják az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho) szerinti adózást a parlament hétfői döntése alapján.  

Két magyar érem az ifjúsági evezős Eb-n

2011. június 27. 09:28

A szlovák webnoviny.sk honlap értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben érdekelt Győri ETO FC leigazolja Marek Strestík, az FC Zbrojovka Brno cseh válogatott játékosát.  

Klement: Csak a teljes felmentést tartjuk elfogadhatónak

2011. június 24. 11:04

A Győri ETO FC csak a teljes felmentő határozatot tartja elfogadhatónak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) által kiszabott 50 ezer eurós pénzbüntetés és a nemzetközi kupákból való három évre szóló kizárás ügyében. Ezt Klement Tibor, a klub ügyvezető elnöke jelentette be a Digi Sport pénteki Reggeli Start című műsorában. A sportvezető azt is hozzátette, hogy ha ez nem történik meg, minden lehetséges fellebbezési lehetőséggel élni fognak.  

Ma van az Olimpia Világnapja

2011. június 23. 15:53

1987 óta minden év június 23-án ünnepeljük az újkori Olimpiai Játékok és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság megalapításának tiszteletére az Olimpia Világnapját.

Borkai Zsolt: hat kórházban különleges ellátást kapnak az olimpikonok

2011. június 23. 10:08

Négy egyetemi klinikán, valamint Miskolcon és Győrben, a megyei kórházakban a jövőben különleges sportegészségügyi ellátásban részesülhetnek a jövő nyári, londoni ötkarikás játékokra készülő magyar olimpikonok.  
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×