Színes

Berkes Olivér téged is levesz a lábadról?

2019. szeptember 15. 18:31

Bár már tombol a szeptember, Olivér új klipjével visszalopakodik a nyár... Érdemes tehát hallgatni és megnézni, mert azt beszélik, ez a srác mindenkit levesz a lábáról!

Igazi különlegesség az arató hold

2019. szeptember 15. 10:45

A hold összes fázisa csodálatos, de valamiért különösen vonzódunk a teliholdhoz. Szeptemberben is részesülhetünk ebben a csodában, ám ez kicsit más, mint a többi - számolt be róla a Sokszínű Vidék.

Díszhal Európa bajnokság lesz a fővárosban

2019. szeptember 14. 09:25

Magyarországon tartják a guppi díszhal tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását október 3-6. között, a Pilisben megrendezésre kerülő nemzetközi versenyre szeptember 22-éig még lehet jelentkezni - közölte Pasaréti Gyula, az Akvaristák Magyarországi Egyesületének elnöke az MTI-vel.

Először fedeztek fel vízgőzt egy lakható bolygó légkörében

2019. szeptember 12. 10:52

Először fedeztek fel vízgőzt egy olyan távoli bolygó légkörében, amely csillaga körül az úgynevezett lakható zónában kering. A Nature Astronomy című szaklapban szerdán nyilvánosságra hozott felfedezés mérföldkő lehet a Naprendszeren kívüli élet jelei utáni kutatásban.  

Vegetáriánus fesztivált rendeznek Budapesten

2019. szeptember 11. 08:05

Táplálkozási szakemberek előadásai, vegetáriánus ételkóstolók, öko- és bioszemléletű termék-bemutatók is várják az érdeklődőket szombaton és vasárnap a vegetáriánus fesztiválon a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban Budapesten.  

Tehetünk az álmatlanság ellen

2019. szeptember 09. 17:22

„A modern civilizáció, a felfokozott életmód miatt az emberek nagy része alvásproblémáktól szenved. Az alvászavar, álmatlanság önmagában nem súlyos betegség tünete, de az alvás hiánya okozhat betegséget” – mutatott rá dr. Feng Xiao Ping, a Harmónia Akupunktúra Centrum akupunktúrás szakorvosa.

Egy egészséges uzsonnás csomag

2019. szeptember 08. 19:28

Célszerű a szülőnek csomagolnia iskolás gyermeke tízóraiját, uzsonnáját – mondta Csengeri Lilla dietetikus az M1 vasárnap reggeli műsorában.  

Mit tegyen a légi utas panasz esetén

2019. szeptember 08. 15:06

Törölték a járatot, elkeveredett, megrongálódott a csomag. Bárkivel előfordulhat hasonló szituáció. A kárigénnyel először a légitársasághoz kell fordulni.  

Győrbe is ellátogat a népszerű énekes

2019. szeptember 15. 15:51

ByeAlex csellista és zongorista kíséretében adott két teltházas budapesti koncertjét követően októberben vidéki turnéra indul ezzel a különleges műsorral. Természetesen Győrt is érintve.

Budapestre jön a Queen Symphonic show

2019. szeptember 14. 12:51

A magyar fővárosba jön a Queen Symphonic: a Queen együttes legnépszerűbb slágereit rock- és szimfonikus zenekari kísérettel felvonultató show-t december 19-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatja a magyar közönség.

Két aszteroida is elhalad a Föld mellett szombaton

2019. szeptember 13. 15:44

"Biztonságos távolságot" jelentő 5,6 millió kilométerre fog elhaladni a Föld mellett két közepes méretű aszteroida szombaton - közölte az amerikai űrkutatási hivatal (NASA).

Alvó sofőrt vettek videóra egy Tesla volánja mögött

2019. szeptember 11. 10:40

A sofőr és a mellette ülő utas is aludt egy Teslában azon a videofelvételen, melyet a hétvégén Dakota Randall rögzített a Massachusetts Turnpike autópályán – írta a CBS News.

Ruhákon elevenedik meg Curt Kobain

2019. szeptember 10. 08:11

Kurt Cobain skicceivel, festményeivel és jegyzeteivel díszített, limitált ruhakollekciót dobott piacra a Nirvana együttes énekesének hagyatékkezelője.  

Normális, ha tanév elején beteg a gyerek

2019. szeptember 09. 08:45

Ha túléltük az iskolakezdés kihívásait, mindent beszereztünk, és a gyermekünk elkezdte az új tanévet, akkor okkal gondolhatnánk úgy, hogy megnyugodhatunk és hátradőlhetünk. Sajnos azonban az új közösségek nem csak pszichésen, hanem egészségügyileg is megterhelőek lehetnek a kicsik számára, így szinte biztosra vehetjük, hogy utoléri a mi családunkat is az iskolakezdős megbetegedés.

Ne ejtsen rabul a kijelző!

2019. szeptember 08. 16:37

A gyermekek egyéves koruk előtt semennyit, négyéves korukig pedig ha lehet, maximum csak egy órát töltsenek naponta a képernyők előtt – fogalmazta meg állásfoglalásában az Egészségügyi Világszervezet.

Még nem tudják, mi okozhatja az ezerarcú kórt

2019. szeptember 07. 19:26

Az ezerarcú kór néven is ismert szklerózis multiplex betegségben Magyarországon csaknem nyolcezer ember szenved. Segítésükre több szervezet is működik az országban.  
1 2 3 4 5
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×