Színes

Villámolvasás: fotóolvass másodpercenként egy oldalt!

2018. március 07. 11:41

„A villámolvasás lényege abban rejlik, hogy az elme a szem közvetítésével megtanítható arra, hogy mentálisan lefényképezze az információkat, majd később ezt a tudatalattinkban tárolt anyagot speciális módon előhívja. A módszer elsajátításával akár másodpercenként egy oldalnyi információt is képesek leszünk befogadni, a rövid és hosszú távú memóriánkat egyaránt kihasználva pedig nagyon pontosan visszaidézni. Nemcsak az időnkkel, de az energiáinkkal is spórolhatunk, ha így olvasunk” – mondta Pétercsák Maxim, aki országszerte mentális fejlesztéssel, tanulás módszertani és meditációs programok vezetésével foglalkozik.

A legjobb helyre kerülhet a győri háromlábú kiskutya

2018. március 06. 20:33

A történet Győr mellett kezdődött, s reméljük jó véget is ér. Egyelőre még kérünk szurkolást azoknak a kiskutyáknak, akik nemrég születtek. Köztük egy különleges kis csöppséggel, aki csupán három lábacskával látta meg a téli napvilágot.

Ellopták Frances McDormand Oscar-szobrát

2018. március 05. 20:20

Ellopták Frances McDormand amerikai színésznő frissen nyert Oscar-szobrát a díjátadó utáni összejövetelen vasárnap - írta a BBC hírportálja.

Bulivillamost vezet be Prága

2018. március 05. 10:43

Társasági rendezvényekre, baráti összejövetelekre alkalmas bulivillamos fog várhatóan már idén ősszel közlekedni Prágában - jelentette a cseh sajtó.  

Tavaly először csökkent az okostelefonok eladása globálisan

2018. március 04. 11:27

Tavaly 0,5 százalékkal csökkent az okostelefonok eladása a világpiacon, és ezzel először jegyeztek fel visszaesést.

Eszpresszó előtt, vagy után igyunk vizet?

2018. március 03. 12:58

Sok kávézóban szolgálnak fel vizet a kávé mellé. Vajon miért? Hogyan és mikor érdemes fogyasztani?

Ingyen filmcsatorna márciusban

2018. március 02. 20:05

Minőségi és izgalmas, nemzetközi és amerikai, krimi- és akciósorozatok - április 3-ig korlátlanul teszi hozzáférhetővé az ország egyik kedvenc filmcsatornáját a Telekom.

Így élnek ők: magyar nők a nagyvilágban - III. rész

2018. március 02. 14:42

Egy soha nem csillapodó nyughatatlanság, kíváncsiság és a világ felfedezése hajtja sorozatunk utolsó szereplőjét, Juditot. Nem fél a változástól, sőt, kimondottan az újdonságban rejlő impulzus motiválja.

Állatkerti teadélután

2018. március 07. 11:28

Bár a várva várt tavasz már kopogtat a kapunkon fagyos hóvirágaival, a tél még egy utolsót csikorgat vasfogaival, ezzel is jelezve, hogy eddig ugyan kegyes volt hozzánk, de kemény úr is tud lenni.

Fellendülhet 2025-re az űrturizmus

2018. március 06. 19:21

Oroszországban 2025-ra tervezik egy űrturistákat szállító orosz magánűrhajó felbocsátását.

Ez vár rád a héten a horoszkópod szerint

2018. március 05. 11:15

A Szüzeket nagyon heves érzelmek keríthetik hatalmukba a héten, a Halak pedig vigyázzanak, meg ne fázzanak! Szakács Anna, győri asztrológus elkészítette a heti horoszkópod!

Szerencsére nem lett tragédia a magyar emlékkoncerten

2018. március 04. 15:44

Jó ideje nem állt már színpadon a Piramis, ám tegnap a régóta várt nagykoncert majdnem rossz véget ért a budapesti MoM Parkban…

Vicces kedvű győri srácok adták vissza a mobilt

2018. március 03. 19:13

Hétköznapi a történet, mégis megható, sőt, még vicces is. Olyan, amiről érdemes minél több embernek tudni, hiszen a pont az ilyenekre van szükség ahhoz, hogy egy kicsit jobbá váljon a világ. Megtalált telefont adtak vissza győri srácok, vicces formában.

Megfázott, influenzás? - itt a segítség!

2018. március 03. 09:09

Tombol az influenza, sokan megfáznak, meghűlnek, amit az orvosság mellett a népi gyógyászat is legyőzhet!

Rita Ora és Big Sean is fellép a Balaton Soundon

2018. március 02. 15:47

A Sziget fesztiválon tavaly elmaradt koncertjét az idei Balaton Soundon pótolja Rita Ora, és a nemrég megjelent lemezével nagy sikert aratott Big Sean is fellép Zamárdiban július 4. és 8. között - közölték a szervezők.

Warren Beatty és Faye Dunaway is ott lesz az Oscaron

2018. március 02. 10:40

Örökre emlékezetes marad a 2017-es Oscar-baki, amikor a könyvvizsgáló és tanácsadó cég képviselői figyelmetlenségből rossz borítékot adtak Warren Beatty és Faye Dunaway kezébe a tavalyi gála végén, így a két színészóriás rossz győztest hirdetett ki a legfontosabbnak tartott kategóriában, a legjobb filmek között: a Holdfény című dráma helyett pár percig a Kaliforniai álom című musical alkotói örültek az Oscar-díjnak.  
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×