Színes

Szándékos gyújtogatás gyanúja Barcson - lakhatatlanná vált egy családi ház

2011. október 08. 17:14

Szándékos gyújtogatás gyanúja merült fel Barcson annál a szombati tűzesetnél, amelynek következtében átmenetileg lakhatatlanná vált egy családi ház, a tűzben senki nem sérült meg - közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-vel.

Rendőrautó karambolozott Budapesten

2011. október 08. 14:56

Egy rendőrautó karambolozott egy másik személygépkocsival szombaton kora délután Budapesten, a Kőérberki és az Egér út kereszteződésében - mondta a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek.

Csaknem ezer liter alkoholterméket foglaltak le Mélykúton

2011. október 08. 12:46

Csaknem ezer liter alkoholterméket foglaltak le egy tulajdonos két ingatlanán a pénzügyőrök a Bács-Kiskun megyei Mélykúton - közölte a vám- és pénzügyőrség szombaton az MTI-vel.

A kamaszkorban keletkező agysejtektől függhet a közösségi viselkedés

2011. október 07. 16:59

Különösen antiszociális felnőtté váltak azok az egerek, amelyeknél megzavarták kamaszkorban az új agysejtek keletkezését - idézte az amerikai Yale Egyetem kutatóinak megállapítását a ScienceDaily című tudományos ismeretterjesztő portál (http://www.sciencedaily.com).

Magyarországon minden harmadik fiatal párkapcsolatban él

2011. október 05. 18:02

Ma Magyarországon minden harmadik fiatal párkapcsolatban él - derül ki az IPSOS legújabb felmérésének összefoglalójából, amely a kapcsolatokon kívül a gyorséttermekről és az üdítőkről is kérdezte a fiatalokat.

Megkezdte büntetése letöltését Stohl András

2011. október 05. 11:35

Megkezdte tíz hónapos börtönbüntetését Stohl András szerda reggel. A színésznek a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetben kellett jelentkeznie.

A modern anyák változatosabban főznek

2011. október 05. 07:12

A modern anyák sokkal vállalkozóbbak a konyhában és 25 százalékkal több fogást tudnak elkészíteni, mint az édesanyjuk - állapította meg egy brit kutatás.

Végre: a fiatal nők többet keresnek, mint a férfiak

2011. október 03. 19:41

Több pénzt keresnek manapság a húszas éveikben járó fiatal brit nők, mint a velük egykorú férfiak - mutatott rá egy tanulmány.

Elásott emberek - Elrendelték B. Zsolt előzetes letartóztatását

2011. október 08. 17:11

A Pesti Központi Kerületi Bíróság szombaton elrendelte B. Zsolt előzetes letartóztatását - közölte a Fővárosi Bíróság az MTI-vel. A férfit három társával együtt a csepeli elásott emberek ügyében emberöléssel gyanúsítják.

Vasárnap nősül Paul McCartney

2011. október 08. 14:25

Vasárnap veszi feleségül amerikai menyasszonyát Sir Paul McCartney.  

Megölték a kaliforniai teherautósofőrt, aki lelőtte három munkatársát

2011. október 07. 22:47

Egynapos embervadászat után a seriffi hivatal emberei lelőtték azt a kaliforniai teherautósofőrt, aki a kaliforniai Cupertino egyik kőbányájában tüzet nyitott munkatársaira és hármat megölt közülük - közölték pénteken az amerikai lapok.

A hímek dala a nőstény muslica érzékszerveit élesíti párzás előtt

2011. október 05. 18:15

A hím ecetmuslica udvarló szárnyrezgetése olyannyira izgalmas hanghatás a nőstény számára, hogy nemcsak érzékszerveit élesíti a párzás előtt, hanem immunrendszerére is hat - idézte brit kutatók megállapítását a BBC hírportálja (www.bbc.co.uk).

Magyar lányból lett hercegnő az angol palotában

2011. október 05. 17:31

Fekete Flórának hívják, mindösze hét éves és hercegnő. Hogy került a miskolci kislány a Kensington palotába?

Aki korán fekszik és kel, karcsú marad

2011. október 05. 07:20

A korai lefekvés és felkelés formában tartja a fiatalokat, és a napi ritmus fontosabb az alvással töltött idő hosszánál. Ennek oka a meglehetősen tunyán eltöltött esti időszak - állapították meg ausztrál kutatók.

Jeti-konferencia Szibériában

2011. október 04. 06:54

A hét országból érkező szakértők "meglepő felismeréseket és egyedülálló fotókat, hangfelvételeket" ígérnek az emberszerű állatról.

A nagyvárosi kerékpárosok tüdejébe sok korom jut

2011. október 03. 11:07

A Londonban kerékpárral közlekedő fiatal felnőttek tüdejébe kétszer több korom jut, mint a gyalogosokéba - állapították meg brit kutatók.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×