Színes

Alkoholfogyasztás csak 24 éves kortól?

2011. július 04. 13:10

Egy brit tudós szerint 24 éves korra kellene emelni az alkoholfogyasztás törvényi engedélyezését, mivel a szesz gátolja az agy fejlődését.

Aki pontosan szedi a koleszterincsökkentőt, ritkábban kerül kórházba

2011. július 04. 12:52

A magas koleszterinszintet csökkentő sztatinkészítmények folyamatos alkalmazása egy új vizsgálat tanúsága szerint csökkenti a kórházi kezelés gyakoriságát és ezáltal az egészségügyi költségeket is.

Drogcsempész nagyit szimatolt ki egy rendőrkutya

2011. június 30. 11:18

A rendőrök nem hittek a szemüknek, a kutyával ellentétben nem nézték ki az idős nőből, hogy hasist rejteget.

Többet keres a szlovák és cseh rendőr, mint a magyar

2011. június 23. 11:22

A valamennyi rendfokozatot, beosztást összegezve kapott átlagjövedelmi adatok alapján elmondható, hogy Szlovákiában és Csehországban mindegyik vizsgált szolgálat esetén magasabbak az átlagjövedelmek, mint Magyarországon- derült ki a Workania állásportál által működtetett Fizetesek.hu oldal legutóbbi felméréséből.

Jövőre tervezik Svédországban az anya és leánya közötti első méhátültetést

2011. június 18. 11:23

Jövőre végrehajthatják az első, anya és leánya közötti méhátültetést Svédországban – közölte a héten a műtét elvégzésére készülő göteborgi nemzetközi orvos csoport.

Készültség - egyre több medve kóborol a szlovák települések határában

2011. július 04. 13:03

A falvak körül ólálkodó medvék egyike különösen veszélyes lehet, de a bocsával sétáló anyát csak kivételes esetben lőhetnék ki a vadászok.

Teknősök okoztak fennakadást a reptéren

2011. június 30. 11:32

A New York-i Kennedy repülőtéren 150 tojásrakásra készülő gyémántteknős ballagott át a kifutópályán; az induló gépek fél órás késéssel szállhattak csak fel.

Több száz nemi átalakító műtét miatt vizsgálnak indiai orvosokat

2011. június 28. 11:20

Mintegy háromszáz fiatal lányon végzett nemi átalakító műtét miatt indítottak vizsgálatot indiai orvosok ellen, akik állítólag magas összegeket fogadtak el a mindenáron fiúgyermeket akaró helyi családoktól.

Nincs ítélet Stohl ügyében - szeptemberben folytatódik a tárgyalás

2011. június 21. 11:16

A Pest Megyei Bíróságon szeptember 6-án folytatódik az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető elleni büntetőper másodfokú tárgyalása. A bírói tanács addig újabb szakértői véleményeket szerez be az ügyben.
Tovább a gyorplusz.hu-ra
×