Győznie kell az ETO-nak!

Győr+
2019.10.06. 14:44

A Budaörs SC ideiglenes stadionjában, Tatabányán csap össze a WKW ETO FC Győrrel vasárnap 15 órai kezdettel a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában. A Győr számára cél az győzelem!

Az ETO javítana a Csákvár elleni vereség után a budaörsi gárda otthonában. A tavalyi évben a Budaörs meglepetésre az 5. helyet szerezte meg, az idei szezonban jelenleg a 18. helyen tanyáznak, 9 mérkőzésükből kettőt nyertek (megverték a remekül kezdő Budafokot (2-3), valamint a gyengélkedő Vác FC-t (4-1). Döntetlent értek el szintén kétszer az MTK és a Szombathely otthonában (1-1; 0-0), a többi mérkőzésüket elvesztették.Senkit se tévesszen meg a Budaörs gyengébb szereplése, nagyon stabil, kontrajátékra specializálódó csapat, akikkel meggyűlt a baja az ETO-nak is a tavalyi szezonban. Kétszer is sikerült legyőzniük a győrieket a 2018/19-es idényben (ősszel: 0-1-ra; tavasszal: 3-1-re)

Az ETO FC Győr vezetőedzője Boér Gábor is arra figyelmeztetett, hogy a Budaörs jó csapat, senki ne gondolja azt, hogy le kellene becsülni helyezésük alapján őket.

„Egy olyan csapat otthonába látogatunk, akinek az eredménysora és a táblázaton elfoglalt helyezése nem tükrözi a reális erejét, hiszen több mérkőzésüket is megtekintve tudjuk, hogy erős ellenfél lesz a következő riválisunk. Múlt heti botlásunkat szeretnénk kijavítani, és újra a győzelem útjára lépnénk.”

Az ETO trénere zárásként elmondta, Bagi játéka kérdéses, a többi játékosunk egészséges.

A mérkőzést a tatabányai Grosics Gyula Stadionban rendezik vasárnap 15 órakor.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás | #WKW ETO FC |