04.12.-04.13. Egészség-Piac


Ha tavasz, akkor Egészség-Piac, immár 25 éve! Ingyenes egészségmegőrző programok Önhöz a legközelebb, 12 helyen Győrben a WHO Egészséges Városok program keretében.

Hirdetés

Program

Szabadhegyen április 12-én (pénteken) 15 órától a József Attila Művelődési Ház ad otthont az Egészség-Piac újabb állomásának. Az érdeklődők a szűrővizsgálatokon és különböző tanácsadásokon kívül változatos életmód programokon is részt vehetnek. A szűrővizsgálatok sorát az Országos Közegészségügyi Intézet szűrőbusza teszi teljessé, ahol anyajegy szűrést, testösszetétel mérést és nőgyógyászati vizsgálatokat is végeztethetnek az egészségtudatos látogatók. Az programot Kertész Tamás A mozgás, sport, fizikai aktivitás fontossága mindennapjainkban című, 15 órakor kezdődő előadása is színesíti.

Újvárosban április 13-án (szombaton), 9 órától várják az egészségi állapotuk felmérése és megőrzése iránt érdeklődőket az Újvárosi Művelődési Házban. A tanácsadások és életmód programok mellett egészséges ételek bemutatójára, kóstolójára, gyermekprogramokra is várják a látogatókat. A programon a szűrővizsgálatok körét a Győr Arrabona Lions Club szakembereinek közreműködése szélesíti.

Részletes program és további információk az egeszseg.gyor.hu, a gyorplusz.hu honlapokon és a Facebookon.

további programok
2024-08-12

Könyvklub: Parti Nagy Lajos művei

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér programja.

részletek