Újabb lépést tettek a fiúk az ezüst éremért

Győr+
2019.04.08. 16:17

A bajnokság 19. fordulójában a Budai Farkasok vendégeként lépett pályára, egy rendkívül küzdős mérkőzésen az AGROFEED ETO-SZESE a hétvégén.

„A mérkőzést a Paár, Czene, Goór, Schneider, Szabó, Papp felállásban kezdtük meg, kapuban Nahajjal. Első találatunkat Czene szerezte rögtön az első támadásunkból, melyet egy győri részről szépen kivédekezett hazai támadás követett. Nahaj távolról érkező lövéseket tudott hárítani a kapuban, ennek ellenére a 10. percben még mindig fej-fej mellett haladtak a csapatok (4-4). Ezután kettős emberhátrányba kerültünk, azonban Papp így is eredményes tudott lenni egy hosszú lefolyású támadásunk végén. A félidő felénél érkeztek a cserék, Pordán és Győri-Dani kapott lehetőséget Deáki Istvántól. Gyors támadásainknál Sokoray is pályán maradt és szerezte meg vezető gólunkat a 20. percben (5-6). Az utolsó öt percnek ismét kettős emberhátrányból vágtunk neki, Szabó végleges kiállítását követően Papp is kénytelen volt a kispadra ülni. Így is meg tudtuk tartani az előnyünket, sőt három gólosra növeltük azt (7-10). Az utolsó percekben mindkét oldalon potyogtak a gólok, a félidőben az eredményjelző 9-12-t mutatott.

A második félidőre Deáki István a Papp, Pordán, Goór, Sokoray, Győri-Dani, Paár összeállításban küldte pályára tanítványait, a kapuban továbbra is Nahaj állt. Ahogy az első félidőt befejezték a csapatok, úgy folytatták a másodikat is, kemény ütközésekkel gyors gólokkal. A játékrész első percében ismét emberhátrányba kerültünk, Papp kapott kettő perces kiállítást, azonban hátrányból is eredményesek voltunk Győri-Dani révén. A hazaiak tartották a lépést velünk, a 45. percben azonban Lakosy megszerezte 18. gólunkat, így az előnyünk már hat gólosra duzzadt. Az utolsó tíz percbe érkezve 14-20-as állásnál a Farkasok két gyors gólt szereztek, ezért vezetőedzőnk időt kért, hogy megtörje a hazaiak jó szériáját. Ez azonban nem sikerült, rengeteg hibával játszott mindkét fél, ennek ellenére tudtuk tartani a vezetést Schneider találataival. Végeredmény: 18-21” – olvashaó az etokc.hu oldalon.

Budai Farkasok NKFT – Agrofeed ETO-SZESE 18-21 /9-12/

Agrofeed ETO-SZESE: NAHAJ, Pulai, Szabó 2, Bella , SOKORAY 1, Kőhalmi , GYŐRI-DANI 3, GOÓR , SCHNEIDER 4, Farkas , LAKOSY 3, Czene 3, Papp 1, Hollós , Paár 3, Pordán 1, Edző: Deáki István.

Kiállítások: 16 perc

Deáki István: Nagyszerű védekezés, ostoba támadási hibák, magabiztos győzelem.

Folytatás:

2019.04.28. 16:00
Balatonfüredi KSE – Agrofeed ETO-SZESE
Helyszín: Eötvös Sportcsarnok, Balatonfüred

etokc.hu
Fotó: O. Jakócs Péter