Boruljon virágba a város!

Győr+
2019.04.16. 19:00

Győr Önkormányzata a Győr-Szol Zrt-vel közösen ismét egynyári virág akciót hirdet győri lakosok számára.

Győr városa tovább folytatja a faültetési programot, évente körülbelül 1000 új fát ültet el. Továbbá a zöldterületeket is jelentősen fejleszti, öntözőrendszereket telepít és körülbelül 100 ezer egynyári palántát is kiültet évente. A lakosság bevonásával is szeretnék tovább szépíteni a várost, ezért a Virágos Városunk Győr pályázattal párhuzamosan, az önkormányzat meghirdeti egynyári virág akcióját.

A virágok kizárólag az erkélyek és az utcafrontok virágosítására használhatók fel, javítva azzal a városképet. Az átvevő felelősséget vállal a virágok gondozásáért, ennek betartását ellenőrzik. Az akcióra győri lakosok jelentkezhetnek, egy ingatlan tulajdonos, maximum 20 cserép növényt igényelhet. Jelentkezni 2019. május 10-ig lehet, levélben: Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Településfejlesztés Főosztály, 9021 Győr, Városház tér 1.; e-mailben: [email protected] címeken lehet.

A virágok kiosztása előreláthatólag május végén, előzetesen meghirdetett időpontban, a Városháza előtti téren történik, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatásával.

Fotó: Mekliz Fotóstúdió