Húsvéti információk

Győr+
2019.04.17. 11:00

A Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonporfit Kft. ünnepi tudnivalóit alább közöljük.

A Győr-Szol Zrt. hiba-és kárbejelentő vonala a 96/50-50-55-ös telefonszámon minden naptári napon 0–24 órában hívható. Április 19-én, pénteken és április 22-én, hétfőn a Győr-Szol Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodái zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.

A Jókai, a Révai és az Árpád parkolóházban, valamint a Dunakapu mélygarázsban a szokásos, érvényben lévő díjakért lehet parkolni. Április 19–22-ig Győrben a felszíni fizetőparkoló- hálózat beállói díjfizetés nélkül vehetőek igénybe.

A Bartók Béla út és a Szigethy Attila út sarkán kialakított ideiglenes vásárcsarnok és piac április 20-án, szombaton a rendes szombati nyitvatartás szerint 6 és 14 óra között üzemel. Április 19-én, 21-én és 22-én az ideiglenes vásárcsarnok és piac zárva tart. Április 20-án a Tarcsay utcai piacon szombati nyitvatartási rend szerint 6 és 14 óra között lesz kereskedés.

A Magyar Vilmos Uszoda április 20-án rendes szombati nyitva tartás szerint 8 és 19 óra között üzemel. A Magyar Vilmos Uszoda április 19-én, 21-én és 22-én zárva lesz. A Barátság Sportpark április 20-án a rendes nyitvatartási rend szerint 6 és 22 óra között üzemel, április 19-én, 21-én és 22-én pedig korlátozott nyitvatartással. A műfüves pályák és a kiszolgáló létesítmény zárva lesznek, míg a játszótér, a futópálya és a park további sporteszközei használhatóak. A szabadhegyi, nádorvárosi, révfalui, újvárosi, Sugár úti, Templom úti, Malomsori, Koroncói úti köztemetők április 19–22-ig a nyári nyitvatartási rend szerint 7 és 20 óra között lesznek nyitva.

Április 20-án a sashegyi, a Pápai úti, a Szitásdomb utcai, valamint a Reptéri úti hulladékudvar szombati nyitvatartási rend szerint 9 és 17 óra között üzemel, a többi győri és vidéki hulladékudvar zárva tart. A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok április 19-én, 21-én és 22-én Győrben és vidéken zárva lesznek. A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás április 19-én, 20-án, valamint 22-én változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.

A Győr-Szol Zrt. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól a gyorszol.hu, a GYHG Nonprofit Kft. tevékenységével kapcsolatban a gyhg.hu weboldalon olvasható információ.