Vácon folytatja az ETO a szereplést

Győr+
2019.04.19. 15:42

Vasárnap a WKW ETO FC Győr a Vác FC otthonába látogat a Merkantil Bank Liga 33. fordulójában. Herczeg Miklós és stábja eddig három győzelemmel áll.

Az ETO következő ellenfele, a Vác jelenleg a 12. helyet foglalja el a bajnoki tabellán. A tavaszi idényt vereséggel kezdték a Soroksár ellen (3-0), majd négy győzelemmel és egy döntetlennel folytatták, egészen a ZTE (1-0), majd a Monor (1-2) és a Vasas (7-4) hármas vereséggel végződő fordulókig. A Siófok elleni győzelemmel hátrányból fordítva javították a rossz szériájukat, majd a sírból visszajöttek Hegedűs Csaba góljával, így végül döntetlennel zártak a Csákvár elleni bajnokin. Ebből is látszik, szívós csapat a Vác, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek a hátralévő fordulókban a pontszerzésért és az előkelőbb helyezésük kiharcolásáért.

Az ETO Herczeg Miklós kinevezése óta nem hibázott, érezhető a csapat mentális fejlődése és hétről hétre javuló tendenciát mutató játéka is.

A Balmazújváros legyőzése után jó hangulatban készült a héten a csapatk a következő feladatra. Kisebb sérüléseket leszámítva mindenki egészséges, csak Jakab Dávid és a bokasérüléséből fokozatosan gyógyuló Tar Zsolt hiányzott a Vác FC ellen felkészülő keretből.

Remélhetőleg újabb győzelemnek örülhetünk vasárnap, a 17 órakor kezdődő mérkőzést a váci Városi Stadionban rendezik. Hajrá ETO!

Fotó, forrás: eto.hu