05.19. Freddie is ott lesz az ETO családi napon


Az ETO 115 éves fennállásának alkalmából a klub Jubileumi Családi Napot rendez május 19-én, amire a győriek egyik nagy kedvencét, Freddie-t is elhívták.

Hirdetés

Az eseménnyel kapcsolatban már sajtótájékoztatót is tartottak, ahol Soós Imre ügyvezető jelképesen átadta Freddie-nek a „Fehérvári Alfréd VIP páholy” kulcsát és az ehhez tartozó bérletet, a szervezők pedig egy névre szóló ETO mezzel köszönték meg az énekesnek, hogy jelenlétével támogatja majd a rendezvényt. A győri klub 2019-et a Gyerekek Évének nyilvánította, Freddie pedig boldogan elvállalta a rendezvényen a Gyerekek Védnöke tisztséget. Az énekes-műsorvezető részt vesz az iskolás rajzpályázat díjátadó ünnepségén, a mérkőzés előtt pedig a pályán énekli majd el, az eredeti, klasszikus ETO himnuszt, 15 kiválasztott kisdiákkal együtt.

Freddie egyébként nem csak szülővárosa miatt kötődik a zöld-fehér klubhoz, hanem gyermekként ő is játszott az ETO utánpótlás csapataiban, s szívesen emlékszik vissza azokra az időkre, a sok-sok élményre. A családi nappal kapcsolatban elmondta, nagyon örül, hogy hazajöhet, és megtiszteltetés számára az ETO meghívása. “Most az ember mondhatná, hogy a nagypapám miatt egyértelmű, hogy engem hívnak. Ám ez egyáltalán nem így van, főleg mert én nem sportolóként folytattam a pályámat. Nagyon jól esik, hogy időről-időre ilyen remek programokkal kapcsolatban rám is gondolnak, és nagy öröm, hogy hazamehetek” – fogalmazott az énekes, majd így folytatta: “115 év az nem semmi! Ha nézegetjük a TOP ligákat, akkor is csak elvétve találunk ilyen idős klubokat. Az ETO a maga 115 évével igencsak patinás. Már nagyon várom a májust! Kíváncsi vagyok a rendezvényre, és tényleg, csak ismételni tudom magam, nagy megtiszteltetés, hogy ott lehetek!” – zárta az előadó.

S hogy ki lehet az a 15 szerencsés diák? Nos, a szervezők egy 13+1-es klasszikus totó játékkal készülnek az iskolás gyerekeknek, amit hamarosan eljuttatnak a győri iskolákba. A totót helyesen kitöltő diákok közül 15 főt sorsolnak majd ki, akik ráadásul Freddie-vel közösen nézhetik a mérkőzést a Fehérvári Alfréd VIP páholyból, ahol sok finomsággal is kedveskednek majd nekik. A totó kizárólag 10-16 év közötti gyerekeknek szól, a játékszabályokat és a kérdéssort a klub hamarosan közzéteszi, ahogy a Jubileumi Családi Nap teljes, részletes programját is. Annyi már most is biztos, hogy május 19-én 10 órától tárja szélesre a kapuit a stadion, lesz utánpótlás minitorna, öregfiúk gálameccsek és még számos érdekes és tartalmas program, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Jubileumi Családi Nap programjai és az aznapi mérkőzés mindenki számára ingyenes!

Gy.P.
Fotó: eto.hu

további programok
2024-08-10

Végvári hagyományőrző tábor a Radón

A Barokk Esküvő kísérőprogramja.

részletek
2024-08-08 - 2024-08-15

Szabadtéri mozik a Győri Könyvtár szervezésében

Ingyenes filmvetítés.

részletek