Júniusban újra PannonHajsza!

Győr+
2019.04.26. 12:50

Magyarországon az egyik legnépszerűbb akadályfutó-verseny a PannonHajsza. Az első megyei futamot Pannonhalmán rendezték három és fél éve. Az utóbbi két alkalommal a Bakonyban, a cseszneki vár környékén rajtolhatott el a mezőny, így lesz ez idén nyáron is, június 8-án és 9-én.

„Két táv, 7 és 14 kilométer, valamint két nehézségi szint közül választhatnak az indulók. A versenyfutam a profi sportolóknak szól, ahol időlimittel és egy-egy akadály sikertelen teljesítése vagy hibázás esetén nehezebb büntető feladatokkal kell számolniuk a résztvevőknek. Az élményfutamot a nem rendszeresen sportolóknak találtuk ki, akik akár túra jelleggel szeretnék teljesíteni a kijelölt távot. Ezeket a futamokat június 8-án rendezzük, de ezen a napon indul egy verseny gyerekeknek is. Június 9-én, vasárnap indítunk még egy GyerekHajszát a 6–11 éveseknek, valamint egy SuliHajszát, több korosztályban általános és középiskolásoknak. A győri egyetemistáknak testnevelés félév aláírása is jár a futam teljesítéséért. Természetesen csapatban, akár céges csapatban is várjuk a jelentkezőket ” – mondta Tálos Gergő, a PannonHajsza szervezője.

Az indulóknak akadályokon kell átjutni, próbákat teljesíteni, ezek között lesz szalmabálamászás, íjászat, gólyalábon járás, taligatolás, csúzlizás is. A PannonHajszára jelentkezni lehet a www.pannonhajsza.hu-n, vagy személyesen a Yakuza Fitnessben, és a verseny helyszínén.

(x)