Egy ember sérült meg az utakon

police.hu
2020.06.08. 09:39

Az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral és egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében – közölte a rendőrség az oldalán.

Győrben, a Pannónia úton, a Szent Imre út felé közlekedett egy Renault Clio típusú gépkocsi vezetője 2020. június 7-én 19 óra 15 perckor. Haladása során a Pannónia út és a Szent Imre út kereszteződéséhez érve, az “Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla jelzésére lassított, majd balra, a Szent Imre útra akart nagy ívben bekanyarodni. Manővere végrehajtásakor azonban nem vette észre a Szent Imre úton a forgalmi okok miatt álló kocsisor – vasúti tilos jelzés – kikerülését végrehajtó motorkerékpárost, így összeütköztek. A balesetben a motoros és utasa megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

1
2

Az 1401-es számú úton közlekedett egy Honda Civic típusú gépkocsi vezetője 2020. június 7-én 21 óra körül. Darnózseli irányából Halászi felé haladt, amikor a 30. kilométerszelvénynél, egy enyhén jobbra ívelő kanyarban járművével letért az útról, majd a menetiránya szerinti bal oldalon a tetejére borulva állt meg az út melletti mezőgazdasági területen. A balesetben a sofőr nem sérült meg.

3
Kapcsolódó témák: #rendőrség |