Családi nap május 1-jén

Győr+
2019.04.28. 08:00

Hagyomány már, hogy május 1-jén a Xantus János Állatkert is rengeteg izgalmas programmal várja az érdeklődőket. Láthatóak lesznek a Magyarországon egyedülálló keskenyszájú orrszarvú hölgyek, Mana és Vanda is!

Az idei szezonra fantasztikus új állatbemutatóval készültünk. Teve, füles bagoly, láma, papagájok, törpemalacok – irány a „Zoo Show”, találkozz az állatkert sztárjaival személyesen! Május 1-jén minden órában érdekes látványetetést is láthatnak a látogatóink, kollégánk pedig mesél majd az állatokról, szokásaikról.

A tavasz baby boomot hozott! Nézd meg, hogyan cseperednek az állatkölykök, a négy kamaszodó kistigris, a kislajhár, a gyűrűsfarkú maki apróságok és a cuki kis rackajuhok! Ezen a napon az állatkert 9-től 19 óráig tart nyitva. A jegypénztár az állatkert nyitvatartási idejénél egy órával korábban zár. Ezután belépőjegy váltására már nincs lehetőség. Az állatkert melletti területen rendezett családi nap ingyenes, az állatkert a jelenleg érvényben lévő jegyárakkal látogatható.

Az alábbiakban olvashatják a megközelíthetőségünkkel kapcsolatos információkat.

A „Családi nap Kiskúton” rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében április 30-án, kedden 15 órától, május 1-jén, szerdán 24 óráig a Nagysándor József út–Stadion utca kereszteződésétől az Audi Aréna sportcsarnokig terjedő útszakaszt lezárják a közúti forgalom előtt. A lezárás érinti a 8-as jelzésű helyi járatú autóbuszok útvonalát. További részletekről a www.enykk.hu oldalon olvasható tájékoztatás. Az állatkertbe érkező vendégek az Audi Aréna (Pesti út felől közelíthető meg) és az ETO Park parkolóját használhatják.

Szöveg és fotó: Xantus János Állatkert

(x)