Mindenki majálisa a Kika áruházban

Győr+
2019.04.29. 17:26

Sokaknak felhőtlen kikapcsolódást kínál május első hétvégéjén a győri Kika. Izgalmas programokkal, fantasztikus fellépőkkel és gasztronómia finomságokkal vár minden érdeklődőt az egyik legkedveltebb bútoráruház.

A hétvégi majális pénteken 15 órától gasztronómiai kalanddal startol, hiszen egy grillbemutatóval egybekötött kóstolóra invitálják az ínyenceket, és mindazokat akik szeretnének megismerkedni a Landmann gyártmányú gáz és faszenes grillekkel. Az áruház parkolójába érkezők elleshetik a grillezés fortélyait és megkóstolhatják a frissen sütött ételeket is.

A finom falatok után aztán szombaton és vasárnap kézműves vásári kavalkádot kínál a Kika, ahol győri és környező falvak kézművesei árusítják termékeiket: gyöngyből fűzött ékszerek, szalmadíszek, kerámiák, kézműves szappanok, patchwork termékek is felsorakoznak majd a standokon.

A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, hiszen hétvégén 10 és 18 óra között a négy állomásos KIKAlandtúra várja a gyerekeket, rajzversennyel, csillámtetoválás készítéssel, tündérkerti népi játszóval és a KIKAcsintó fotósarokkal. 14 órakor zenés interaktív játszóházzal érkezik a Mézes puszi Meseduó, majd két órával később már a Konga show és hangszersimogató repíti a zene világába az ifjú közönséget.

A zene és a tánc kortalan, a majális időtartama alatt a jó hangulat a fellépők színes, változatos műsorával garantált lesz. 11 órakor például a Vem Camará Capoeira csoport lép fel, akik a különleges brazil harcművészeti kultúrát egészen magas szintre emelték és ezt be is mutatják a győrieknek. Őket követi 13 órától a BRO’n’SIS Egyesület.

A sport szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen az extrém stílusáról ismert Trial Show csapata látványos ugrásokkal és elemekkel kápráztatja el a vendégeket. A programokat fergeteges táncbemutató zárja, profi művészek produkciója koronázza meg a Kika családi élményhétvégéjét. Ne hagyja ki, hisz tudja: május 3-a és 5-e között is Kika! Hova máshova?

(x)