Győrben presztízs lett fellépni

Győr+
2019.04.30. 16:39

A Szentiváni Fesztivál évek óta az egyik legrangosabb tavaszi esemény a környéken. Idén is világsztár vendég, a hazai zenei élet krémje és számos kísérőprogram várja az érdeklődőket. A főszervező, Hajtó Péter rutinos, ám az egészséges lámpaláz még mindig kíséri.

„Hatodik éve már, hogy létezik a Szentiváni Fesztivál, s a tavalyi év sorsfordító volt, hiszen onnantól számoljuk, hogy az országos fesztiválok rangos listájára is felkerültünk” – kezdte a főszervező. “A három nap alatt közel húszezer ember szórakozott, idén Thomas Anders személye pedig reméljük, még több látogatót vonz majd.”

A Szentiváni Fesztivál azonban nem csak a zenéről szól, számos érdekes kísérőprogram részese lehet, aki úgy dönt: az igényes kikapcsolódást választja május 10–12. között. Ráadásul minden korosztály megtalálhatja a számításait. „Idén még több figyelmet kapnak a családok” – folytatta Hajtó Péter. “A Kicsi Gesztenye Klub biztos sokak nagy kedvence lesz. Fontos kiemelni, hogy a korrekt jegyárakat szerettük volna megtartani, és azt is, hogy a 12 év alatti gyermekek ingyen látogathassák a fesztivált. Ebben hatalmas segítséget nyújtott a győri önkormányzat és büszke vagyok rá, hogy Borkai Zsolt polgármester személyesen állt a program mögé.”



A pénteki nap fellépő névsora egyébként leginkább a fiataloknak szól, hiszen többek között érkezik Horváth Tamás, Deniz és a BSW is. Szombaton és vasárnap pedig beindul a minden korosztálynak szóló pörgés, érkezik a Neoton Família Szárjai, az Edda, a Kozmix és még sokan mások, Na meg persze a világsztár: szombat este színpadra lép Thomas Anders a Mondern Talkingból! Azt hiszem, mára kimondhatjuk, hogy presztízs lett a Szentiváni Fesztiválon fellépni. Ám ez az egész város érdeme, mert leginkább Győrben presztízs fellépni. Amit a városmarketing véghezvitt az elmúlt években, az megsüvegelendő. Mi ezt a szelet meglovagolva mondhatjuk el, hogy most már a Szentiváni Fesztivál is országos hírű. S természetesen mindenkit szeretettel várunk!”– zárta Hajtó Péter főszervező.

(x)