Tavaszi újdonságok az állatkertben

Győr+
2019.05.04. 10:35

Az idei tavasz rengeteg újdonságot hozott a Xantus János Állatkert életébe. Az új főbejárat, az orrszarvúház és a megújult zsiráfházunk mellett teljesen átalakult két népszerű programunk is.

Állatkertünkben az idei szezonban is különleges és izgalmas programokkal várjuk látogatóinkat. A közismert és az idén új arcot öltött „Zoo Show” állatbemutatónkkal kedveskedünk önöknek. Két új trénerünk kalauzolása mellett, a látványos show alatt érdekes történeteket hallhatnak a fellépő állatokról. A bemutató végén meg is simogathatják a sztárjainkat, persze csak az állatiakat. A programon májusban minden hétvégén részt vehetnek.

Megújult formában élvezhetik KalandoZoo programunkat is. A mindennap ingyenesen látogatható izgalmas látványosságunk szintén érdekes időtöltést nyújt a plusz élményre vágyóknak. Az aktuális látványetetések időpontját a bejáratnál lévő táblán láthatják, ennek segítségével megtervezhetik állatkerti sétájukat. Kollégánkhoz csatlakozva megismerhetik állatkerti lakóinkat, megtudhatják, mi történik a kifutókban, és segíthetnek kedvenceik takarmányozásában. Jöjjenek el, ha többre kíváncsiak, vagy szeretnének egy kicsit a kulisszák mögé látni, és sok érdekes információt megtudni az állatainkról.

Tengerimalac-vonatunk is menetrend szerint jár: 10.20 és 17.30 órakor közlekedik. Az idei baby-boom miatt a cukiságmérőt is sikerül kiakasztanunk, kis lajhárunkat már gyakrabban lehet látni, anyukája szívesen viszi ki a szabadba. A gyűrűsfarkú makiknál is két apróságot csodálhatunk a kifutóban. Mana és Wanda, a két orrszarvúhölgy is egyre bátrabban mutatja meg magát a közönségének.

Jöjjenek és kalandozzunk együtt!

További részletes információ: zoogyor.com

(x)

Szöveg és fotó: Xantus János Állatkert