Rúzsa Magdi érkezik a nyárnyitó szombatján – VIDEÓ

Győr+
2019.05.15. 19:04

Pénteken a Halott Pénz, szombaton Rúzsa Magdi lép fel Győrben, a Dunakapu téren a június 14–15-i hétvégén, a második napot tűzijáték zárja.

Borkai Zsolt polgármester a múlt héten Facebook-oldalán közölte a hírt, hogy június 14-én 21 órától a Járai Márk révén részben győri Halott Pénz érkezik hozzánk, hogy a nyár megnyitása mellett fennállásának 15. évfordulóját is megünnepelje győri rajongóival az együttes. A bejelentést ezen a héten újabb követte, miszerint az idei nyárnyitó – a tavalyihoz hasonlóan – kétnapos lesz.

Június 15-én 21 órakor Rúzsa Magdi, szintén sokak kedvence lép fel a Dunakapu téren. A vajdasági születésű énekes 2006-ban megnyerte a Megasztárt, majd ő képviselte hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon az emlékezetes Aprócska blues-zal. Olyan slágerek előadója, mint például a Gábriel, a Szerelem, az Április és az Aduász.

Mint megtudtuk, a már hagyományossá vált nyárnyitó tűzijátékot a második, vagyis a szombati koncert után láthatjuk, amelyet követően ingyenes éjszakai járatokkal segíti az önkormányzat a győriek hazajutását. Ha a pénteki vagy a szombati koncertet rossz idő miatt halasztani kellene, mindkettő esőnapja a vasárnap. A Halott Pénz-koncertet ebben az esetben június 16-án 19 órától, Rúzsa Magdi fellépését pedig ugyanaznap 21 órától pótolnák. Persze bízzunk a jó időben, mégiscsak a nyár nyitányáról van szó!

szerző: Papp Zsolt
fotó: Facebook