05.28. Művészetről – mindenkinek


Art World Hungary Egyesület Tavaszi tárlat - 2019 kiállítás záróeseménye igazi művészeti csemegét kínál az április elején indított Művészetről – mindenkinek AWHE Akadémia iránt érdeklődőknek.

Hirdetés

Téma: Zene és kép

Látom a képet és hallom a zenét vagy hallom a zenét és látom a képet? – Egy rendhagyó – képi látvánnyal illusztrált orgonahangversenyt/vagy zenével kísért látványt kínálunk a művészeti akadémia iránt érdeklődőknek.

A zenei műsor Elischer Balázs orgonaművész válogatása az orgonairodalom remekeiből, a zenei motívumokhoz Borbély Károly festőművész művei szolgáltatják az aláfestést. A produkció a társművészetek két jeles képviselőjének közös munkája, válogatása. A vetített képek „láthatóvá” teszik a zenét, a zene „aláfesti” a képeket. A zene és látvány a két művész kommentárjai által válik teljessé a közönség számára.

További program: Rotaryval az ifjú képzőművész tehetségekért, „10 éves a Rotary Győr Rába” című előadás, Art Agora 2018 – ifjú képzőművészek pályadíjainak ünnepélyes átadása, Együttműködési megállapodás aláírása.

Az érdeklődőket május 28-án 17 órára várják a Győr-Moson-Sopron Megyei Ipar és Kereskedelmi Kamarába (Győr, Szent István út 10/a).

további programok

Kiállítások, koncertek, filmélmények várnak ránk 

Számos ingyenes program várja a győrieket és a városba látogatókat. Ezekből szemezgettünk.

részletek