A finálé első négy évében nem talált legyőzőre az aktuális győri bajnok

Győrben rendezik az Országos Teremfoci döntőt

Fotó: Üzleti Liga
Tóth Szabolcs
2020.09.11. 10:15

Visszaköszön-e idén a győri cégek hegemóniája Országos Teremfoci Döntőben most, hogy először lesz a városban a végső összecsapás? Szeptember 12. szombaton Győrben kiderül, hogy melyik lesz közülük az év legjobb céges focicsapata!

Mindenesetre a finálé első négy évében nem talált legyőzőre az aktuális győri bajnok, aztán bár 2018-ban a Rekard csak hajszállal maradt le a diadalról (ezüstöt szerzett a csapat), legutóbb 2014-ben került a Rába parti városba a trófea.

Most ismét egy új versenyző lép a nagy elődök nyomdokaiba – Győr aktuális bajnoka a Dana Hungary Kft. csapata!

A Dana egyetlen meccsen vesztett pontokat, mégpedig a bronzérmes Unicentrál (3:3) ellenében. Minden többi meccsét megnyerte. A csapat támadójátéka ugyan erősen a befejező ember Rédeire épül, aki egymagában 31-et jegyzett a csapat 73 találatából, de Mészáros Máté (12) és Lencse Imre (11) is sokat tett hozzá a csapat nagyszerű meneteléséhez. Volt olyan mérkőzés, amelyen Rédei Márk nyolc találatot (!) jegyzett.

Hogy a csapat mire lehet képes az országos mezőnyben, azt nem tudjuk, de arra biztosan számíthatunk, hogy ugyanolyan elhivatottam fognak készülni a megmérettetésre, mint ahogy tették azt a városi bajnokság esetén is Győrben…

Öt csapat vívja meg a végső csatát:

  • Dana Hungary Kft.
  • Hydro
  • Musashi Paint
  • Procter & Gamble Old Boys
  • Vodafone