Közösen festették le az óvodakerítést

Győr+
2019.05.25. 15:21

A győri Bartók Óvoda Attila Utcai Tagóvodájában önkénteskedtek a Man at Work és a Meló Diák Iskolaszövetkezet munkatársai május 18-án, szombaton.

A két cég hagyományteremtő céllal fogott össze, hogy együtt segítsenek a győri intézménynek. A Man at Work és a Meló Diák Iskolaszövetkezet munkatársai – köztük Baradits Bulcsú kölcsönzési üzletágvezető, Margitics Ákos területi igazgató és Schvarcz Attila szombathelyi irodavezető, Call Center vezető – családtagjaikkal, barátaikkal kiegészülve lecsiszolták, majd zöldre festették az Attila Utcai Óvoda kerítését.

A mintegy háromórás munka után grillezni invitálták a dolgozókat a Man at Work Kft. és a Meló-Diák Iskolaszövetkezet udvarán, ahol finom sülteket és ízletes süteményeket kóstolhattak. Az önkéntesek abban is megegyeztek, hogy a jövőben újabb jótékonysági akciókat szerveznek majd a cégek társadalmi szerepvállalásának erősítése érdekében.

A Man at Work portfóliójában a munkaerő-kölcsönzés mellett többek között megtalálható a munkaerő-közvetítés, fejvadászat, teljes körű HR-tanácsadás és bérszámfejtés outsourcing, azaz a szolgáltatás kiszervezése.

(x)