Lakossági kérésre

Felfestik a parkolóhelyeket

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.09.30. 15:05

Lakossági igényként merült fel az idei évben, hogy a Szigethy Attila út 60-64. mögötti parkolóöbölben legyenek felfestve a parkolók.

A korábbi jelölések megkoptak, nem látszanak, és emiatt sokan két autó helyét foglalják el az amúgy is telített területen. A Győri Útkezelő Szervezet már korábban megrendelte a munkát, a kivitelezést néhány hete már megkezdték. Vagyis pontosabban megkezdték volna, mert ,,a figyelmeztető táblák ellenére, sokan nem hagyták szabadon a megjelölt szakaszokat és mindösszesen pár parkolóhelyet sikerült felfesteni többszöri nekifutásra” – mondta Borsi Róbert a városrész önkormányzati képviselője.

Fotó: O. Jakócs Péter

,,Azonban most, mindenféle kommunikációs csatornát kihasználva a tájékoztatásra, az október öttel kezdődő héten ismételten nekilátunk a feladatnak” – tette hozzá.

A szakemberek folyamatosan tájékoztatni fogják a lakosságot táblákkal, hogy mikor melyik sávot kell szabadon hagyni. ,,Nem egyben ürítjük ki a parkolót, mert az lehetetlen helyzetet okozna a mindennapi életvitelben” – hangsúlyozta a képviselő.

A héten már elkezdik kihelyezni a megállni tilos táblákat. Ezért is tisztelettel kérik a lakosság együttműködését! Természetesen csak száraz, esőmentes idő esetén tudnak festeni a szakemberek.

Fotó: O. Jakócs Péter